עוד אקסלוסיבי מעורר עניין והייפ רב של סוני - The Last of Us
וtאחת הסיבות המרכזיות לכך שהוא מעורר עניין כה רב שלא פחות מהחברה שהביאה לנו את סדרת אנצ'רטד המשובחת - "נאגטי דוג" , אחראית על פיתוחו.
לפני כמה ימים נחשף הטריילר המסקרן שמוסיף עוד יותר רחשים רבים ברשת על טיבו של המשחק.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "עוד אקסלוסיבי מעורר עניין והייפ רב של סוני - The Last of Us"
נראה אכן מדהים, יש רק משחק אחד בינתיים שגורם לי להצטער שאין לי PS2 וזה אנצ'רטד.
יכול להיות גם זה יהיה ככה למרות שזה נראה כמו DEAD ISLAND שאני ספציפית ממש אבל מממממממש אהבתי
אגב, אפשרי לשחק בPS3 עם עכבר ומקלדת? אף-פעם לא הצלחתי להבין איך אפשר לשחק בFPS עם ג'ויסטיק(וניסיתי)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "עוד אקסלוסיבי מעורר עניין והייפ רב של סוני - The Last of Us"
טריילר נחמד אך חסר גיימפליי
מקווה לראות בקרוב טריילר גיימפליי מאחר שהמשחק הזה מאוד מסקרן. גם עקב העובדה שלא אחרת מ"נאגטי דוג" אחראית על פיתוחו. הסיפור המתואר במשחק גם מאוד מעניין ובכלל כל הסימנים מסביב עושים לי את הרושם שאנחנו הולכים לקבל משחק מצוין. נקווה שלא יאכזב.
השמועות העדכניות ברשת מדברות על פבואר 13.
וכאן אותה השלב במשחק שנראה אחרת לגמריי עקב בחירות שונות שהשחקן עושה. מפתחי המשחק באים להראות לנו כאן שהמשחק לא יהייה לינארי וצפוי ובפני השחקן יעמדו מס' אופציות ודרכים לכל החלטה שיעשה: