11-11-2011, 22:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
השבוע הצרות שלי לוקחות את של כולכם בלי הרבה בעיה.
א, יום שבת שעבר בין 12 ל 2 הלוח-אם של השרת הלך ואחד הזיכרונות עקב כמה זאפים מרשת החשמל של חברת החשמל. אדם אחר הציל את המקרר בפוקוס,כי היה לידו על ידי הניתוק שלו מהחשמל ולא היה מכשיר חשמל לא נכבה מהזאפים האלה בבית. אה כן ויש תביעה בדרך נגד חברת החשמל. היו עוד כמה מחשבים שקיבלו את זה באיזור ואני מניח שאם הבעלים שלהם מכירים את החוק,חברת החשמל צריכה לחכות לעוד כמה תביעות טובות ולשלם על זה פיצוי וטוב.
ב, מיגרנה שלא נגמרת מיום רביעי. לקחתי כבר את התרופה,אבל יש הגבלה במספר התרופות שניתן לקחת למיגרנה בחודש ולכן הפסקתי לקחת אותן,אבל היא עדיין ממשיכה לגרום לי לסבל בלתי נגמר בעיקר מקול חזק מסביב. (אל תבקשו את שם התרופה,כי לא תקבלו אותה בלי מרשם של רופא נוירולוג.)
ג, לא הייתי במפגש בגלל המיגרנה הזו,אפילו שהיו לי כבר סידורי נסיעה הולך וחזור ובלי רכבות או אוטובוסים.
ד, אני בפיגור רציני בעבודה בגלל המיגרנה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|