01-02-2012, 21:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
ביקורת על הגירסה הייחסית חדשה אחרי לא מעט שעות של שימוש (אני מאמין שאין הרבה הבדלים בין גרסת האייפון לגרסת האנדרואיד)
מבחינת שינוי הממשק ובעיקר הדיווחים - שיפור עצום, הרבה יותר נוח וקל לדווח על בעיות.
הממשק הרבה יותר יפה והמידע שרואים הזמן הניווט מאוד נוח כשמציצים לשניה בזמן נהיגה (רואים די בגדול עוד כמה זמן הפניה הבאה ואיך היא תיראה)
ההוראות ברורות מאוד, לא מטרידות מידיי אך גם לא חסרות, היה נחמד אם היה יודע להקריא שמות רחובות או מספרי כבישים (הקהילה יכולה לתרום בלתרגם את שמות הרחובות לאנגלית-עברית) אבל חווית הניווט סך הכל גבוה מידיי.
אם זאת יש לי כמה בעיות:
* משהו רע קרה לחיפוש, לפעמים יוצא לי לחפש דברים שאני יודע שהוא מכיר, לדוגמא חניה של קניון שנמצא כמה דקות נסיעה, ובמקום זה הוא מציג תוצאות רחוקות ולא קשורות לחלוטין למה שהקלדתי. כשאני מחפש משהוא רחוק כמו חניון קרתא בירושלים בכלל הוא מאבד את הכיוון.
*כשאני מנווט הביתה לא מעט פעמים אני חונה כמה עשרות מטרים מהבית עצמו, הwaze מתייחס לזה כאילו לא הגעתי ליעד, ובבוקר אחרי זה כשאני נוסע לעבודה הוא שואל אם אני רוצה לחזור ליעד של אתמול - זה מאוד מעצבן.
וכמה דברים שהייתי רוצה לראות -
*כמו שאמרתי - הקראת מספרי כבישים ושמות רחובות
*פקודות קוליות לדיווחים, לא צריך להיות משהו מסובך "פקק תנועה בנתיב שלי", "דווח על משטרה" וכו..
*או פקודות עם האצבעות - X לפקק, O למשטרה וכו...