אני רוצה לסוע לצפון לטייל שם. אני רוצה להשכיר איזו סוויטה בבית מלון אבל לא יודע באיזה בית מלון... עד עכשיו הייתי נוסע לשם והייתי עוצר בצימרים. כמו כן הפעם אני יגיע לשם בלי רכב ולכן צימר זה לא יהיה טוב בשבילי מבחינת הנסיעות ויהיה דיי בעייתי. לכן אני מחפש איזשהו בית מלון בעיר טבריה. יש לכם המלצה לאיזשהו בית מלון טוב?!
אגב אני רוצה לסוע לשם לקראת פסח אז מה אתם אומרים לסוע לשם או לאילת??
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "אם אין לך רווח אישי מהפרסום,..."
אם כן אז אני יכול להציע את אכסניית אביב (יש להם אתר באינטרנט, גגל ותמצא ). לא מדובר במקום מפואר במיוחד אבל המיטות נוחות, הסדינים נקיים, החדרים מסודרים והמזגנים עובדים היטב (ומי שמכיר את טבריה יודע כמה זה חשוב ) בשש השנים האחרונות עשיתי ארבע חופשות בטבריה (מודה, כמה שזה נשמע מוזר, אני באמת אוהב את העיר הזו ) ובכל פעם ישנתי שם.
אם אתה מחפש מקום לישון בלי הרבה יותר מדי טארארם, אכסניית אביב מתאימה. אם אתה רוצה משהו יותר מפואר... תצטרך לשלם יותר
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אם כן אז אני יכול להציע את..."
האמת שאני מחפש בית מלון ולא אכסנייה, בעיית תשלום פחות מעניינת אותי מאשר בעיית המקום. וגם אני רוצה פשוט להירגע מכל האקשן הזה שיש בשנה האחרונה שכבר נמאס לי ממנו ואני מניח שלכולם. בא לי פשוט להירגע במקום טוב ולא סתם. לכן אני מחפש בית מלון טוב ולא סתם, אז פתוח תתחשבו במחיר אלה תציעו הצעות חופשי. זאת הסיבה שאני שואל מעכשיו לא יומיים לפני פסח.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי arthur90 שמתחילה ב "[b]האמת שאני מחפש בית מלון..."
אהלן
אם חשבת על סוויטה אזי כנראה אין לך בעית מימון.
אם אתה חשבת על מלון מיוחד ומצויין אזי אני אוכל להמליץ לך על המלון הסקוטי שאני בטוח שאתה תהנה בו מכל שנייה .
בכל מלון אחר ברמה כזו בטבריה ובמיוחד בחגי ישראל , הרעש הוא עצום והמנוחה אינה מנוחה והשקט אפילו צועק לשמיים תרתי משמע .
המלון הסקוטי הוא מלון שקט, נקי מאד, יפה ומיוחד . אוכל מצויין אווירה בינלאומית כזו ונינוחה .
שווה כל אגורה .
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי arthur90 שמתחילה ב "אני חייל אז בשבילי זה דיי..."
במצרים שלטון צבאי לא יציב,בסוריה מלחמת אזרחים,בלבנון נוצרים נגד חיזבאללה וכולם נגדנו ובירדן גם השלטון של עבדאללה לא יציב ב100 אחוז
מספיק ארוע קטן פה כדי להבעיר את הגזרה כך שעד פסח רק אלוהים יודע מה יהיה פה
ובמיוחד שאתה בצבא ותוכניות משתנות בהתאם למצב
במצרים שלטון צבאי לא יציב,בסוריה מלחמת אזרחים,בלבנון נוצרים נגד חיזבאללה וכולם נגדנו ובירדן גם השלטון של עבדאללה לא יציב ב100 אחוז
מספיק ארוע קטן פה כדי להבעיר את הגזרה כך שעד פסח רק אלוהים יודע מה יהיה פה
ובמיוחד שאתה בצבא ותוכניות משתנות בהתאם למצב
אז בגלל זה עכשיו אתה חושב שלחיילים אין חיים? תתחדש אבל גם חיילים הם אנשים וגם להם יש חיים פרטיים וגם הם רוצים לנוח מדי פעם ולצאת לטיולים ולנופש. אתה לא צריך ללמד חייל בצה"ל איך צה"ל מתנהל ומה אני אמור לעשות. ותאמין לי צה"ל לא ימות אם חייל אחד או שניים יוצאים לחופש. תאמין לי זה בדוק!
כי אני הייתי משרת בסיני ואני שונא את המקום הזה רק בגלל זה כל הזכרונות על הכשרות וסודנים מחורבנים האלה. 2 אני חרשתי את האילת הזאת וכבר נמאס ממנה ואין שם מה לחפש אם אין לך 5-10 אלף ש"ח הכל אבל הכל שם עולה כסף ופי 10 מהרגיל. אני עכשיו משרת בעזה וזה בדיוק אותו נוף כמו באילת או סיני ובא לי משהו ירוק שקט ורחוק ממקומות שאני שונא או נמצא בהם 27/7. יש לך עוד מקום להציע לי? אם כן אשמח לשמוע עליו.