11-09-2011, 22:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.06.06
הודעות: 2,085
|
|
האופציה האפויה - שתי הצעות:
הראשונה - דגים
קופסת שימורי שפרוטים בשמן צמחי
לחם לבן פרוס
עגבניות פרוסות דק
חמאה/מיונז (לפי הטעם)
גבינה צהובה (ממליץ על צ'דר)
ההכנה:
חותכים את פרוסות הלחם למשולשים, מורחים חמאה או מיונז על הפרוסות, מניחים דג או שניים על כל פרוסה, מניחים את פרוסות העגבניה, מפזרים גבינה מגוררת.
אופים בגריל עד שהגבינה נמסה והלחם משחים (כ-5 דקות). להגיש חם או קר
השניה - בשר
בגט לא אפוי (ניתן לקנות מהסופרמרקט או להכין לבד את הבצק)
4 כפות חרדל גרגירים
150 גרם פרושוטו
עלי חסה
תפוח (חמוץ או מתוק - לפי הטעם)
150 גרם גבינה צהובה פרוסה
מלח, פלפל
ההכנה:
מחממים תנור לחום גבוהה (240 מעלות), פורסים את הבגאט לשתי פרוסות לרוחב ופעם נוספת לאורך, מורחים כל פרוסה בחרדל, מניחים מעל את הפרושוט, החסה, פרוסות דקות של התפוח, ומעל את פרוסות הגבינה, מתבלים במלח ופלפל, עופים במשך כ-5 דקות עד שהלחם נהיה פריך, להגיש חם.
בתאבון!
_____________________________________
"אין זו סבלנות לשאת את שאתה יכול לשאת בסבלנות. סבלנות היא לשאת את שאינך יכול לשאת."
|