לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 07-09-2011, 14:40
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.03.10
הודעות: 17,061
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נור השמן שמתחילה ב "אשכול הסנדוויצ'ים II"

MATPSWAW - Mega Awesome Tuna and Pickle Sandwich With All the Works

בתרגום חופשי: סופר אחלה סנדוויץ' טונה וחמוצים עם כל התוספות.
תאמינו או לא, הרעיון לפצצת האטום הגסטרונומית הזו בא ממשחק מבוכים ודרקונים, שם השד מטורף אכל משהו בשם זה... יום אחד החלטתי לעשות מתכון שיענה על ההגדרות... והרי המתכון

מצרכים:
1 X באגט צרפתי.
1 X קופסת טונה בשמן זית (קופסה קטנה)
5 X מלפפונים בחומץ
2 X ביצה קשה או ביצה מבושלת באיטיות (בכל מקרה, לקלף אם זה לא ברור )
2 כפות מיונז
חצי אבוקדו
רבע לימון
מלח ופלפל
(אופציונלית: חרדל)

הכנה:
מפרידים את האבוקדו מן הקליפה, עושים ממנו מחית (באמצעות מזלג). מוסיפים מלח וסוחטים את רבע הלימון כדי להוסיף את המיץ שלו. מערבבים היטב.
בצלחת נפרדת, חותכים לחתיכות קטנות את המלפפונים החמוצים והביצים הקשות. מוסיפים את הטונה וקורט פלפל ומערבבים היטב.
מוסיפים את המיונז ואת האבוקדו (ואם הוספתם, גם את החרדל) לשאר המצרכים ומערבבים היטב פעם שלישית ואחרונה עד שכל הסלט הזה בעל צבע אחיד פחות או יותר.
ממלאים בגאט צרפתי בסלט הזה ואוכלים בתיאבון
_____________________________________
מר רוג - כי החיים קצרים מדי לשמות מלאים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #16  
ישן 11-09-2011, 11:12
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים
 
חבר מתאריך: 01.01.06
הודעות: 53,831
סנדוויץ שישי בצהריים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נור השמן שמתחילה ב "אשכול הסנדוויצ'ים II"

את הסנדוויץ' הבא שתחיה ואני אוכלות בעיקר בשישי בצהריים, כשרעבים ורוצים לאכול לפני ארוחת ערב שבת. משהו לא מפוצץ אבל גם לא קטנטן:

מצרכים:

1 חבילת פטריות חורש
1 חסה
1 בצל
1 חבילת חלומי
עגבניות שרי
רוטב ייעודי
לחמניות קלועות

אופן הכנת הרוטב:

הרוטב ככלל מוכן משאריות רטבים בשילוב מיונז- קצת קטשופ, רוטב ברבקיו, חמאת בטנים וצ'ילי, חרדל דיג'ון... מה שיש בבית בגדול- אפילו קצת דבש. לערבב בנחישות ורגישות.

אופן הכנת הסנדוויץ:

פריסת הלחמניות לאורכן, מריחת הרוטב הייעודי, הנחת עלה חסה בכל לחמניה, פריסת עגבניות השרי לפרוסות דקיקות והנחתן, טיגון פטריות החורש (טוויסט נחמד הוא להזליף טיפ טיפה סויה בטיגון) והנחתן בסנדוויץ, טיגון החלומי והבצל והנחתם בסנדוויץ'

המושחתים באמת יכולים להוסיף גם קצת בייקון.

לסיום- מעיכת הסנדוויץ כך שכל המיצים והארומות ישתלבו ויהפכו לסנדוויץ אלוהי בטעמו.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #17  
ישן 11-09-2011, 22:41
צלמית המשתמש של MONOCHROME
  משתמש זכר MONOCHROME MONOCHROME אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 11.06.06
הודעות: 2,085
האופציה האפויה - שתי הצעות:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נור השמן שמתחילה ב "אשכול הסנדוויצ'ים II"

הראשונה - דגים

קופסת שימורי שפרוטים בשמן צמחי
לחם לבן פרוס
עגבניות פרוסות דק
חמאה/מיונז (לפי הטעם)
גבינה צהובה (ממליץ על צ'דר)

ההכנה:
חותכים את פרוסות הלחם למשולשים, מורחים חמאה או מיונז על הפרוסות, מניחים דג או שניים על כל פרוסה, מניחים את פרוסות העגבניה, מפזרים גבינה מגוררת.
אופים בגריל עד שהגבינה נמסה והלחם משחים (כ-5 דקות). להגיש חם או קר


השניה - בשר

בגט לא אפוי (ניתן לקנות מהסופרמרקט או להכין לבד את הבצק)
4 כפות חרדל גרגירים
150 גרם פרושוטו
עלי חסה
תפוח (חמוץ או מתוק - לפי הטעם)
150 גרם גבינה צהובה פרוסה
מלח, פלפל

ההכנה:
מחממים תנור לחום גבוהה (240 מעלות), פורסים את הבגאט לשתי פרוסות לרוחב ופעם נוספת לאורך, מורחים כל פרוסה בחרדל, מניחים מעל את הפרושוט, החסה, פרוסות דקות של התפוח, ומעל את פרוסות הגבינה, מתבלים במלח ופלפל, עופים במשך כ-5 דקות עד שהלחם נהיה פריך, להגיש חם.

בתאבון!
_____________________________________
"אין זו סבלנות לשאת את שאתה יכול לשאת בסבלנות. סבלנות היא לשאת את שאינך יכול לשאת."

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:05

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר