לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-08-2011, 11:38
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
פחד: זמרת ידועה שהתבטאה נגד האוהלים, נפתחה נגדה חקירת משטרה בחשד לסחיטה באיומים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4102829,00.html
פורסם: 01.08.11

אחת הזמרות המוערכות בארץ, מרגלית צנעני, לא מוכנה להצטרף להמונים. בשיחה עם ynet אומרת מרגול בזעם: "זו מחאה פוליטית, הם רק רוצים להפיל את נתניהו, פשוט סבתא שלהם לא הורישה להם דירה בבזל".

"המחאה היא האמא של כל הדמוקרטיות, אבל יש כאן עיוות גדול מאוד, המחאה היא פוליטית", אמרה היום מרגול ל-ynet, לאחר ראיון זועם שהעניקה הבוקר לגלי צה"ל, שם פרשה את משנתה בעניין. "הם רוצים רק להפיל את נתניהו. חסרי דיור יש בפריפריות - והם ממש לא במלייה שלהם. לחלק ממובילי המחאה, סבתא שלהם פשוט לא הורישה דירה בבזל. זה לא דבר אמיתי. 20 שנה אי אפשר לקנות דירה? אני לא קונה את זה".

"אין לי מה להיות שם"

מרגול נזכרת במחאות עבר לה היתה שותפה. "כשתושבי הפריפריה צעקו, מחו ודפקו על השולחנות, קראו לנו 'בכיינים מקצוענים', אמרו 'למה אתם מביאים הרבה ילדים?', אמרו 'בטח האבא שותה עראק'. עניין שעובדים פה ואי אפשר לקנות דירה הוא לא חדש, אז שלא יבלבלו את המוח עכשיו".

כאמור זה היה לפני שבועיים.

ועכשיו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4109381,00.html
מרגלית צנעני נעצרה בחשד לסחיטה באיומים

המשטרה פשטה על ביתה של שופטת תוכנית הטלוויזיה "כוכב נולד", מרגלית צנעני. הזמרת חשודה כי שלחה עבריינים בכירים מארגון הפשע של מולנר לביתו של אמרגן עמו היה לה סכסוך, כדי לגבות כספים שלטענתה היה חייב לה. גם עבריינים נעצרו

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 16-08-2011 בשעה 11:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2011, 12:01

גם אריה דרעי נכנס לצרות אחרי שהכשיל את התרגיל המסריח והתקשורת זעמה עליו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "פחד: זמרת ידועה שהתבטאה נגד האוהלים, נפתחה נגדה חקירת משטרה בחשד לסחיטה באיומים"

התרגיל המסריח
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94...%A8%D7%99%D7%97
ציטוט:

פרס רקח בעזרתם של חיים רמון ויוסי ביילין הסכם סודי עם אריה דרעי וסיעת ש"ס לתמיכה בהפלת הממשלה..... הרב שך, מנהיגה הרוחני של מפלגת דגל התורה, התנגד בחריפות להצטרפות מפלגת ש"ס לממשלת השמאל, .... בעקבות התנגדותו התקיפה של הרב שך, סירב הרב עובדיה יוסף לאשר למפלגתו, ש"ס, להצטרף לממשלת פרס, ובכך טרף את הקלפים.

אני זוכר מאוד ברור שמייד אחרי שנכשל התרגיל המסריח, התחילו בידיעות אחרונות כתבות מאוד זועמות נגד אריה דרעי על אי-סדרים, שבסופו של דבר בעקבות זה הוא נכנס לכלא.

חבל שאין אתר עם כל העתונים הישנים. אפשר להוכיח את זה.

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 16-08-2011 בשעה 12:08.
ישן 16-08-2011, 15:20

לקח שנה שלמה לאתר NFC להתריע על זה עד שהחלה חקירה
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "נניח שהתקדמנו (באמת שאי אפשר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי High_Hopes
איך אתה מסביר את העובדה שהחקירות נגד אולמרט התחילו רק כשהוא פנה ל"כיוון הנכון"? דווקא כשהוא עזב את הליכוד התחילו לצוץ פתאום דברים שקרו שעוד היה בליכוד. (האין זה מוכיח את הטענה שלי?)
.

לקח שנה שלמה לאתר NFC להתריע על זה עד שהחלה חקירה, ובכל התקופה ההיא, כל שאר כלי התקשורת שתקו באופן מוחלט לגמרי.

אהוד אולמרט זו דוגמה נדירה איפה שהימין השיב מלחמה שערה וגם הוא התנכל למי שסטה מהדרך, והצליח.

במלחמה כמו במלחמה יש את כלי המלחמה שבעידן הדמוקרטי הם התנכלויות משפטיות.

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 16-08-2011 בשעה 15:22.
ישן 16-08-2011, 15:34
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "לקח שנה שלמה לאתר NFC להתריע על זה עד שהחלה חקירה"

אוקיי, מרגול בשנים האחרונות התחברה עם גורמים מהשמאל, במיוחד עם גל אוחובסקי שהוא הומוסקסואל מוצהר לא עלינו.
מדבריך אני מסיק שזה זמן רב שהימין הקיצוני, שמפחד שמישהי שאמורה לייצג את הימין פונה לשמאל ומעודדת בכך דברים נוראיים כמו קבלת השונה, ליברליות, סובלנות ועוד מילים שהמקלדת לא יכולה לסבול - החליט מרוב פחד לתפור לה את התיק הזה, ברגע שהיא התבטאה נגד מאהל המחאה הם כמעט וביטלו הכל אבל ברגע שהיא חזרה בה הם דאגו לבצע את המעצרים.

בהתחלה חשבתי שאתה מגזים עם הכותרת שלך, אבל פתחת לי את העיניים, הימין הקיצוני הוא מסוכן ויש לחשוף את מזימותיו הנוראיות להכפיש את שמם של אמנים ליברליים ושל כל מי שמעז להביע דעות שמאלניות.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:18

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר