לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-08-2011, 08:38
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
את החשבון החדש יצרתי בשביל להקל לעצמי חיפוש של כל התגובות שלי בגוגל
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אולי עקפת את החסימה על ידי..."

אם יעשו חיפוש "מדינאי" בעברית, זה לא יציג רק את התגובות שלי.

אבל חיפוש שם HAMEDINAI ימצא את זה.

בנוסף לזה רציתי לקחת קצת חופש מכתיבה בFRESH ושניתי את הסיסמה של המשתמש וזרקתי את הפתק לפח בכדי שלא יהיה לי פיתוי להיכנס לFRESH. בסוף לא יכולתי לעמוד בפיתוי, ובניתי משתמש חדש.

ולעצם הכותרת: היה לי קצת קשה איך לדחוס בתוך שורה אחת גם שלא יקבל מאסר וגם שמדובר בפעיל חברתי והכול יחד, וגם לא להיות תוכי של YNET ולהעתיק כותרת מילה במילה. אני חושב שכל הקוראים הבינו מייד במה מדובר שפעיל חברתי זרק נעל על חברי וועדת טרכטנברג וגם לא יקבל כלא, בגלל סיבות שקשה לדחוס בכותרת. ובעצתם גם את זה דחסתי: "פעיל חברתי" פירושו גם יקיר התקשורת, אבל על זה אפשר להגיד שזו קצת דעה אישית שלי.

אולי המשפט צדק חברתי עם סימן שאלה זה הבעת דעה אישית. אבל זה בעצם איזון. האם אכן מדובר בפעיל חברתי, בצדק חברתי, ולכן יש סימן שאלה.

בכל אופן הכותרת שלי הרבה יותר מאוזנת מהכותרות של YNET במדור חדשות. והרי YNET לא נחסם באתר FRESH.

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 16-08-2011 בשעה 09:00.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2011, 09:04
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
העלבת עובד צבור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "צדק חברתי? זורק הנעליים על חברי וועדת טרכטנברג כנראה לא יקבל שנתיים כלא"

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94...%91%D7%95%D7%A8
העלבת עובד ציבור היא עבירה המופיעה בסעיף 288 לחוק העונשין, שזו לשונו: "המעליב בתנועות, במלים או במעשים, עובד הציבור, או דיין או פקיד של בית דין דתי או חבר ועדת חקירה לפי חוק ועדות חקירה, תשכ"ט-1968, כשהם ממלאים תפקידם או בנוגע למילוי תפקידם, דינו – מאסר ששה חדשים".

סעיף זה משקף את גישתו של המחוקק, לפיה עובד הציבור, המשרת את הציבור, חשוף יותר מאחרים לביקורת על מעשיו, ולכן זקוק להגנה מיוחדת מפני גלישתה של הביקורת להעלבה, ולא די לו בהגנה הניתנת לכלל התושבים, למשל באמצעות דיני לשון הרע.

עוד...
http://www.justice.gov.il/NR/rdonly...0B3/0/41103.pdf

פה במסמך הזה יש קטע שכדאי לדון בו:
ציטוט:
7. העלבת נבחר ציבור
בשל מהות תפקידו של נבחר ציבור, יש לבחון שיקולים נוספים בטרם ההעמדה לדין בגין העלבתו. נבחר הציבור בחר בתפקיד מרכזי במסגרת ההליך הדמוקרטי, תפקיד החושף אותו לביקורת ציבורית ואישית. פגיעה באמצעי ביקורת זה אף במקרים בהם הביקורת "מעליבה" – עלולה להוות פגיעת יתר בעקרון חופש הביטוי במסגרת ההליך הדמוקרטי. כמו כן, בידי נבחר הציבור היכולת להגן על עצמו באמצעות אמצעי התקשורת - אמצעי שלא עומד בפני עובד המדינה הרגיל.
אם כן, נשאלת שאלה האם לתקשורת יש חובה להיות מאוזנת ולהגן על פוליטיקאים שמעליבים אותם ללא סיבה. ואם כל התקשורת כמו במקהלה ביחד עושים לינצ' נגד נבחר צבור?

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 16-08-2011 בשעה 09:24.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר