03-04-2011, 15:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.05.09
|
|
המשך עבודה.
היי חברים.
אז מס' ימים לא ערכתי עדכונים אבל העבודה חייבת להימשך.
אז ראשית הסתיימה העבודה על המזקו"מ. כל הבוגים נצבעו בשחור (הגומי החיצוני , הפנימי בצבע המדברי שבו צבוע כל הטנק) , מי שצריך היה לקבל שידוך לחצי השני קיבל ולאחר ייבוש מוחלט כל הבוגים נכנסו למקומם ויושבים שם לבטח.
שנית המשכתי בעבודה הפנימית. תא הנהג קיבל כיסאות , ידיות ושאר מיני ירקות , הורכבה המערכת תמסורת הכוללת את בית ההגה של הטנק ואת המוטות מעבירי הכח מהמנוע לתיבת התמסורת או איך שזה לא נקרא.
המנוע , תיבת התמסורת והמוטות המעבירי כח נתבעו באלקלאד מגנזיום , הצבע הפנימי של הטנק הוכן מערבוב של צבע ירוק תא טייס של טמייה XF-71 (בערך 2 טיפות) עם לבן מט XF-2 (בערך 8 טיפות).
לכלוך על גבי המנוע בוצע ע"י מריחות חופשיות ואקראיות של צבע OIL של מיסטר הובי.
בנוסף הוכנו כל החלקים בשביל הרדיאטורים של הטנק אשר ממוקמים משני צידי המנוע. (אני מצרף תמונה של אחת מזוג הוונטות)
כפי שתוכלו לראות מהתמונות עדיין ישנה הרבה עבודה פנימית בתוך הנק. יש לצבוע את המושבים של הצוות , להרכיב את הרצפה החוצצת בין רצפת הטנק לבין הצריח ולבצע המון עבודת דרייבראש כסוף על כל האזור.
בנוסף הורכבו תאי הפגזים הצדדיים אשר יקבלו את החימוש בשלב מאוחר יותר.
מראש אני מצטער על איכות התמונות , אתמול ביצעתי החלפת מנורה ליד שולחן העבודה והאור הינו בגוון צהוב במקום לבן. עוצמה יותר חזקה אבל מצהיב לי את התמונות שמצולמות על השולחן.
ועכשיו לתמונות:
ראשית מבט כללי על הטנק ועל המזקו"מ
מבט על המנוע מזוויות שונות
מס' מבטים על בית התמסורות , אזור תא הנהג והמוטות מעבירי הכח.
מבט כללי מהחזית על פנים הטנק.
צמד וונטות .
עד כאן לרגע זה עדכונים בהמשך.
הערות והארות יתקבלו בברכה.
נערך לאחרונה ע"י zamir-bo בתאריך 03-04-2011 בשעה 15:53.
|