03-02-2011, 13:11
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
הודעות: 17,294
|
|
או-הו כמה תובנות קולינאריות יש לי, גם אם חלקן מחוץ למטבח...
חוק מספר אחד: עגבניית שרי הנאכלת שלמה, תמיד "תשגר" גרעין בודד, נחוש ויציב בטיסה חלקה אל מחוץ לשפתיים הקפוצות אל עבר הקיר שרק לפני שבוע סיידת. ואם במקרה איימת על הילדים ש"מי שישאיר פה סימני ידיים אני לא יודע מה אעשה לו" אז גם ישוגרו 3 גרעינים כאלה.
חוק מספר שתיים: ככל שהפרי שאתה קונה יקר יותר ומובחר יותר, כך גדול הסיכוי שהוא "ישכח" במעמקי המקרר, ויתגלה בשלב שבו ניתן רק להשליכו ולבכות על 25 ש"ח לקילו ששילמת, עבור מה שהיום בבוקר נמכר בשמונה...
חוק מספר שלוש: אשכנזי אסלי המכין קפה שחור למזרחי אסלי, לעולם, ובלי שום חריגים, לא ינעם הקפה אותו יכין לחיך הפציינט. זו תופעה שהמדענים לא פיצחו עד היום, אולם היא מוכרת, במיוחד במילואים.
חוק מספר ארבע: יסודיות באיסוף פירורים לקצה השולחן תמיד תזמין רוח פתאומית, או תנועה לא רצונית שיפזרו את הפירורים לטווח ומקום אפילו גרועים מאשר אלה בהם הפירורים היו מפוזרים לפני שהחלטת להפריע את מנוחתם.
חוק מספר חמש: מילקי שרק חלקו העליון, הטעים, נאכל ואז הוכנס למקרר לשימוש עתידי, לא יזין לעולם שום בן אנוש.
_____________________________________
.
|