02-02-2011, 16:05
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.10
|
|
אלו לא סתם הודעות מטומטמות, אלא הודעות לא סבירות שניכר בהן שאינן אותנטיות ומנסות להעביר מסרים שיווקיים, ואלו הם:
- מג"ב הוא חיל מבוקש שמלש"בים מתאמצים להגיע אליו ("אני רוצה ללכת למשמר הגבול", "אני בונה לכיוון של מג"ב.", "אצלי דווקא המוטיבציה גבוה בכיוון של מג"ב , זה הבאסה שעם לא יקבלו אותי או שאני אלך לשח"מ , בקיצור אני בונה על מג"ב כעקרון , ועם אני יקבל סירוב אני אתבאס חבל על הזמן.", "אני ממש מורעל מג"ב , ז"א שהציפיות שלי להתקבל למג"ב הן מעל ומעבר ואני יעשה כל מה שנדרש כדאי להגיע לשמה", "הצפיות שלי להתקבל למג"ב מאוד גבוהות", "אני ממש רוצה להגיע למשמר הגבול !", "ואני רוצה לשרת במשמר הגבול", "מג"ב שליטה =]", "אני מורעל מג"ב", "שאיפות גדולות להתגייס למג"ב")
- מג"ב זה לא רק לערסים (מסר שהעביר בהודעה הזאת. הודעה שמנסה להעביר מסר זהה פורסמה לפני שבועיים על ידי משתמש לא רשום שאפילו לא טרח להתחזות למלש"ב כאן)
- ניתן לקנות כומתה ולהכין דיסקית בריקושט
ניכר שהוא בונה לעצמו סיפור. הוא כולל פרטים מדוייקים כדי להראות אמין ומתייחס בהודעותיו לדברים עליהם סיפר בהודעות מוקדמות שכתב. כל מי שעיניו בראשו ואינו נאיבי באופן קיצוני יכול לראות שהוא זיוף.
|