בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי דן 137 שמתחילה ב "הצנחת בובות התחילה קצת לפני המתלה..."
אני זוכר שקראתי על מבצע אמריקאי בקוריאה שכלל הצנחת בובות כדי לפתות את קציני המודיעין להגיע לאזור כך שיארבו להם וייקחו להם את המפות.
ומשהו דומה- האיש שלא היה.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי chaklook שמתחילה ב "איך זה אמור להטעות מישהו?"
כשרואים אלפי בובות כאלה מוצנחות, מהקרקע נראה שצונחים אלפי חיילים. זה לא משנה כ"כ שבפועל חלק ניכר מהן הוא בובות - מהגובה מהן הבובות מוצנחות לא ניתן להבדיל.
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
לא בהטעיה כזו מדובר.
אם תבדוק את נקודות הציון תראה שמדובר בשני מקומות שהם בצד המערבי של תעלת סואץ. כלומר הכוונה הינה יותר בהטעיה לגבי המיקום בהצנחת הכוחות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי T-A-L שמתחילה ב "הידעתם כי בצניחה ההיסטורית ב"מיתלה" הוצנחו גם בובות להטעייה ??"
מדהים.לא ידעתי אפילו שהשתמשו במטוסי נורד צרפתיים בחה"א שלנו.
ותמיד חשבתי שדקוטות אלה מטוסי קרב של טייס ונווט...
אוח,אני כזה טיפש לפעמים.
תודה על המידע!נורא מעניין.
תגובותיך האחרונות אינו עומדות ברף המצופה מגולשי הפורום ולכן אני מפנה אותך לשני האשכולות הנ"ל, על מנת שתשנן היטב את הכתוב בהם ולאחר מכן תפעל על פיהם.
לתשומת לבך: באם תמשיך להגיב באופן שאינו תואם את המקובל בפורום, כתיבתך בפורום תופסק.