לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2011, 11:39
  ZRPR ZRPR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.01.11
שאלה לגבי העדפות ושינוי מנילה

רציתי לדעת משהו. יש לי מנילה של קרבי (לא חי''ר) וסימנתי בעדיפות ראשונה מאבחן ביטחוני ורצון כלוחם 5. עכשיו בטיפשותי הרבה סימנתי את כל שאר היחידות ב2 את כולם. שזה במידה מועטה. למרות שאני כן מעוניין להגיע לשריון בעדיפות שנייה. אז במקום של העדיפויות שמתי עדיפות שנייה שיריון אבל אני מפחד שהם יסתכלו על ה2 ואז בגלל זה ידלגו לי על העדיפות הזאת. ובעדיפות שלישית סימנתי נ.מ למרות שבכלל אני לא רוצה את זה. פשוט עשיתי את זה דרך הטלפון ולא אמרו לי שהיה לי גם חיל איסוף באפשרויות שעכשיו די מעניין אותי גם אז חשבתי זה רק שלוש אז בחרתי נ.מ

נשארו לי חודשיים עד הגיוס. האם אני יכול לשנות ויסתכלו על זה או שאיחרתי את המועד?. אני פשוט מפחד להיתקע על נ.מ בסוף כי זה תפקיד לא פעיל כזה.כי אנחנו לא במלחמה שמערבת מטוסים כרגע אז אני לא רוצה להשתעמם ולא לעשות כלום כל השירות. אני רוצה להיות פעיל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2011, 00:04
  ZRPR ZRPR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.01.11
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rdunsky שמתחילה ב "שב עם עצמך ותחשוב על כל סיפור..."

תאמין לי שחשבתי הרבה. אנשים אמרו לי ''מה אתה מפגר אתה רוצה לטחון שמירות''? אבל לא מזיז לי ממש. בעיקרון מה שאני אוהב בזה שזה תפקיד שהוא נון סטופ. בניגוד ליחידות אחרות שרוב הזמן זה רק אימונים ואימונים ורק שיש מלחמה או מבצע פעם ב.. אז אתה באמת עושה משהו מול אוייב אמיתי. פה לעומת זאת אתה מול האוייב נון סטופ ואני אוהב את כל עניין הבידוקים ולזהות את המחבלים שזה אתגר. חוץ מזה שהחשיפה בתקשורת גם עשתה את שלה. גם התפקיד נהיה יותר קרבי בשנים האחרונות כל כמה ימים שומעים על עוד מחבלים שנתפסים או נורים שם ככה שכן אני מאוד אוהב את התפקיד הזה. אני גם מקווה שזה יתן לי יתרון אחר כך עם אני ירצה ללכת למשטרה

נערך לאחרונה ע"י ZRPR בתאריך 06-01-2011 בשעה 00:16.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:18

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר