21-12-2010, 23:15
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אתה לא נגד גזענות - אלא נגד הפרשנות המסולפת שלך למושג. בפועל, אתה לגמרי בעד גזענות.."
אני לא אבטא עמדה ברורה ולא מתחמקת כל עוד אתה מתחמק ומתפתל סביב תשובותיך ובעיקר מסלף את תשובותי.
למרות שלא הייתי מעודכן לאחרונה אני נסחף פה לקריאה של כתבות ומאמרים המציגים עובדות שונות מהעובדות המוצגות על ידך בבטחון כה רב.
ישראל כרגיל מדברת בשני קולות, דבר לא מפתיע, ומצטיינת לרעה ביחסה אל הפליטים.
שים לב שחזרתי לביטוי פליטים.
אני מייעץ לך לנקות את האורוות שלך לפני שאתה מנסה לחנך אותי , שוב , מחדש.
כותב פה מעלי אחת הגולשים על הפליטים מפיצי המחלות, ואני עניתי לו בעדינות רבה.
שלא תגיד שאני לא משתדל בשבילך לשמור על טוהר השפה והסגנון. למרות שנראה שאחרים מנסים להשתמש במילה טוהר לשמור על דברים אחרים.
אני קורא על דיווחים סותרים של ישראל לאו"ם ודיווחים שונים לצרכי פנים.
כתב פה מישהו שהאו"ם בודק את הפליטים בעת כניסתם והנתון הזה אינו נכון, הבקשות רובן אינן נבדקות ולכן לא מאושרות.
דרך אגב זה אותו אחד שטוען שהפליטים מפיצים מחלות, כנראה שעובדות זה לא הצד החזק שלו.
תציג לי אתה בבקשה מספרים ועובדות מדוקים, כולל דוחות בינלאומיים והשוואה למדינות מערביות אחרות אשר קולטות פליטים.
למשל:
ציטוט:
מאז שישראל חתמה על אמנת האו"ם לפליטים לפני 60 שנה, היא העניקה מעמד של פליטים ל-161 בני אדם. מדובר בממוצע של שניים-שלושה בשנה. גם ב-2009 הוענק מעמד של פליט רק לשני מבקשי מקלט- 0.02 אחוזים מאלה שביקשו הכרה.
לפני שנתיים ישראל אמנם עשתה מחווה הומניטרית כאשר העניקה מעמד חוקי ל-500 פליטים מהשמדת העם בדרפור, אבל לא הוענקה להם הכרה כפליטים, אלא כשוהים זמניים, "לפנים משורת הדין", כהגדרת המדינה.
ומה קורה בשאר העולם? לפי הדוח האחרון של נציבות הפליטים של האו"ם, ב-2009 הוכרו יותר מרבע מיליון בני אדם כפליטים. ארצות הברית קלטה 80 אלף, קנדה ואוסטרליה בין 11 ל-12 אלף . ישראל, כאמור, 2.
|
נדיבות לנרדפים ? לא אצלנו - למודי ההשמדה
אז כמובן שכולם ממונים על ידי קרנות אנטי ציוניות, והכל שקרי ומגמתי וממומן.
את זה כבר שמענו.
המספרים והדוחות אומרים אחרת.
ואחרי זה אל תגיד שאני סתם אומר שאתה קורא לכולם שקרנים
john reese
|