15-12-2010, 04:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
לגבי א
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ShoobyD
ואם היא הייתה בת 18-20 אז "ניצול" כזה הוא כבר בסדר?
|
אחרי גיל 18 היא אדם מבוגר וזכאית להיות איתו או כל אדם אחר גבר או אישה, כי זאת הזכות שלה.
מה הייתי עושה כאבא במצב כזה?
א, לא מסרס אותו, כי זה דבר פלילי ולפי החוק הוא לא אשם בדבר פלילי. (לפי החוק כיום.)
ב, אומר לה לחכות עד גיל 18 ואז היא תקבל את האישור ממני כאדם בוגר להיות איתו אצלו בבית בלבד, אפילו שאני לא שמח מהעניין, אבל לא להביא אותו אליי לבית.
לגבי ב
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ShoobyD
ב. שוב, היא כבר לא קטינה (לעניין זה).
בשביל להיות ראוי לקבלת עונש, הוא קודם צריך לעשות משהו שלא כשורה, ועדיין לא הסברת מה הוא עשה לא כשורה.
|
היא עדיין לא עברה את גיל 18 והוא קרוב ל 60 שלו וזה לא תקין לדעתי, אך, אם זה היה נער בן 17-20 והיא בת 17, למה לא כל עוד הוא אוהב אותה והיא אותו. אפילו הייתי מזמין אותו לארוחות ערב ולחגים, כי מערכת היחסים שלהם קבועה בכל מקרה, אבל אדם קרוב ל 60? sorry לא אצלי ולא אצל כל אבא או אימא נורמלים.
תחשוב על זה כאדם, שרוצה משפחה ותראה, שאני צודק.
ג, אם אתה שואל אותי מה דעתי על יחסים של קטין או קטינה עם אדם שגילו/ה קרוב ל 60, אני חושב, שזה ניצול מיני וצריך להיות תחת ההגדרה של פדופיליה עם עונש מאסר על תנאי ועונש הרחקה מהקטין/קטינה, עד שהקטין קטינה יעברו את גיל 18, אם זה היה בהסכמה של הקטין/קטינה ואם האדם המבוגר בחר להתעלם מהעונש, האחרים כבר אמרו מה העונש, שהוא צריך לקבל במקומי.
ולאחרים... מה שאני אומר על פושעים כמו רוצחים, אנסים, תומכים בטרור או מחבלים לא צריך לעבור לכל אשכול ולנושאים אחרים ולכן תלמדו להפריד בין הבשר לחלב בקטע הזה בבקשה בעתיד, כי הכנסתם את העניין גם לאשכולות, שאינם קשורים לעניין הזה בכלל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|