12-12-2010, 11:26
|
|
|
חבר מתאריך: 03.10.09
|
|
אחי צא מה סרט חממה עלק חיל האוויר זה חיל מגעיל ומעמדי ז"א יש את צוותי אוויר ואת כל השאר, גועל נפש של חיל, יש שם יותר נגדים מחיילים (אצלנו זה יוצא נגד אחד על כל 2-3 חיילים!!! וכל אחד מהם מנסה למצוא חן בעיני הבכירים על הגב של החיילים),הקצינים הם הכי בלאי גם צהובים מתים וגם בלי שום אופק שירות (רק ציוותי אוויר מגיעים לדרגות הגבוהות), ויש את "גף הגנ"ק" שזו באמת מוטציה מוזרה שהתפתחה רק בחיל האוויר, פירוט- לקחו את הג'ובניקים שרצו לצאת הביתה עם מקוצר+מפרו ואת כל הטום בוי המושפעות עשו להם טירונות שואתית של חצי שנה ובסוף הסמיכו אותם לתפקידם החשוב: לפרוק את נשקם של מאבטחי המתקנים. עזוב את זה שכל אחד ואחת מהם מסתובב עם רצועה וכיסוי דסקית שהשיג מדוד\אח\חבר, אישית ראיתי אחד מהם עם רצועה של פלחו"ד פתן
ודסקית של של הנדסה נראה לי601, פשוט בושה,
דבר נוסף רק תעשה לי טובה ואל תזבל לו את השכל שחיל האוויר זה חממה, אולי חראממה, 90 אחוז מהחיילים שם טוחנים 11-3 בכל מיני תפקידי מיחשוב ומנהלה שבירוקים זה יומיות, שלא לדבר על הטכנאים- תורנויות על גבי תורנויות, טיסות לילה, כוננויות בדת"קים והכי גרוע תפקידים משפילים שלא קשורים להכשרה (חבר שלי למד הנדסאי אלקטרוניקה יג-יד עבר קורס בטכני והתפקיד שלו זה לגרז איזה ג'ק שמרים פצצות),
לסיום עניין הת"ש- שותים לחייל את הדם בקשית עד שמאשרים ת"ש 3!!! שלא לדבר על ת"ש 7 אצלנו שבהוראה של המב"ס בוטל,
וכל זה מחייל חפשן מת שעושה שבוע שבוע ועובר לקרבי כנראה במרץ.
|