24-11-2010, 14:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
נשות הפורום שאלה אליכן עקב תופעה מוזרה אצל אנשים, שראיתי
בסוף השבוע אני שומע: "שכנים" "שכנים", "שכנים" ושוב "שכנים". אני יוצא החוצה למרפסת ומה אני רואה? שני נשים יפות, שאומרות שהחברים שלהן נעלו אותן בדירה שלהם ולא הגיעו לפתוח להן את הדלת והן שאלו, אם הן יכולות לעבור למרפסת שלי וממנה לצאת מהבניין.
אמרתי להן בסדר והעברתי אותן, כאשר הן צמודות אליי, שלא יקרה להן כלום בגלל הגובה של הקומה ה 1, כי יש קומת קרקע והן יצאו מהדירה שלי בסוף.
אז פרט לעובדה שיצא לי להיות הגיבור בסיפור, זה הביא אותי לשאלה הבאה, כיצד אתן מגיעות למצבים כאלה? כאשר אתן שוכבות עם גבר יותר מפעם אחת כמו אותן נשים יפות ומקבלות ממנו יחס של רכוש שלא איכפת לאותו גבר ממנו בכלל? מה מביא אישה למצב כזה???
זה מרגיז אותי, כי לו הייתה לי לחברה כזאת והיינו מגיעים למצב אינטימי בצורה קבועה בהנאה הדדית, הייתי מתייחס אליה מהפגישה הראשונה בלי שום קשר לסקס בכבוד, כפי שמגיע לה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|