לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-10-2010, 21:33
  kcout kcout אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Or-D שמתחילה ב "[QUOTE=kcout]תגיד/י לי Or-D,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Or-D
לא.. פשוט זו הודעה שידידה שלי כתבה מהמשתמש שלי. מה גרם לך לבדוק הודעות קודמות שלי?

העובדה שהגבת באופן ענייני לפוסט תמוה, דבר המעלה תמיהות גם לגביך.

אבהיר מהן חלק מהתמיהות שמעלה הפוסט של פותח השרשור:
  • הקדמה לשאלה שמדגישה את העובדה שהוא כביכול "רוצה להתגייס לתותחנים, לא רוצה גו'ב.. רק תותחנים..!", כאשר תותחנים הוא כידוע חיל עם תדמית גרועה וביקוש נמוך.
  • זה הפוסט הראשון של אותו משתמש בפרש, כאשר יש לו כבר משתמש בן שנה ב-FXP עם 594 הודעות. הוא כבר העלה מספר שאלות ב-FXP בנושא הגיוס, ולכאורה אין הצדקה לפתיחת חשבון בפרש לצורך העלאת שאלות דומות.
  • גם ב-FXP הוא מגלה מוטיבציה חריגה להגיע דווקא לתותחנים, ולא לשום מקום אחר. בחתימה שלו שם כתוב "חיל התותחנים בלי סיוע, החי"ר לא ינוע." בפוסט הזה הוא כותב "אני רוצה קרבי.. תותחנים..", "אני הולך לא להתפנות.. עד שיתנו לי מה שאני רוצה.. תותחנים.."
  • בחתימה שלו יש קישור לדף פייסבוק עם תמונת פרופיל בה נראה אדם בתלבושת צבאית עם דיסקית וכיסוי לשעון. לא מכיר הרבה מלש"בים שמסתובבים כך...
  • בפוסט הזה מה-1 באוגוסט הוא כותב שהוא "אמור להתגייס ב 12", ובפוסט הזה מה-3 באוגוסט הוא כותב "דחו לי את הגיוס מ ה 17/10 ל 18/10.."
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-10-2010, 22:21
  kcout kcout אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.09
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "החשד היחידי הוא שלך. אתה לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Zed3
החשד היחידי הוא שלך.
אתה לא הבלש ולא מגן הפורום.
במקום לצאת למסע הכפשות (שגרם לחסימתך ומחיקת ההודעות) אתה מוזמן לפנות אלינו המנהלים או למשתמש באופן פרטי.
הפורום לא יהיה במה להכפשות ואם יש לך כאלו בצע את הדברים האמורים.

איני מכפיש. אני מצביע על עובדות תמוהות, ומציע פרשנות אפשרית.
כאמור, אני סבור שדברים אלו צריכים להעשות בפומבי וכי הדבר משרת אינטרס ציבורי. לא רואה עצמי כ"בלש או מגן הפורום".
ההתנגדות שלך לכך אינה מובנת לי. לעניין ההודעות שנמחקו והחסימה, לפי מה שכתבת לי בפרטי, הן נגעו לסגנון (שאינו הסגנון הטבעי שלי אלא נכתב כך לתכלית מסויימת, כפי שכתבתי לך) ולא למהות.
ישן 15-10-2010, 21:27
  Or-D Or-D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.09.09
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי kcout שמתחילה ב "[QUOTE=Or-D]לא.. פשוט זו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kcout
העובדה שהגבת באופן ענייני לפוסט תמוה, דבר המעלה תמיהות גם לגביך.

אבהיר מהן חלק מהתמיהות שמעלה הפוסט של פותח השרשור:
  • הקדמה לשאלה שמדגישה את העובדה שהוא כביכול "רוצה להתגייס לתותחנים, לא רוצה גו'ב.. רק תותחנים..!", כאשר תותחנים הוא כידוע חיל עם תדמית גרועה וביקוש נמוך.
  • זה הפוסט הראשון של אותו משתמש בפרש, כאשר יש לו כבר משתמש בן שנה ב-FXP עם 594 הודעות. הוא כבר העלה מספר שאלות ב-FXP בנושא הגיוס, ולכאורה אין הצדקה לפתיחת חשבון בפרש לצורך העלאת שאלות דומות.
  • גם ב-FXP הוא מגלה מוטיבציה חריגה להגיע דווקא לתותחנים, ולא לשום מקום אחר. בחתימה שלו שם כתוב "חיל התותחנים בלי סיוע, החי"ר לא ינוע." בפוסט הזה הוא כותב "אני רוצה קרבי.. תותחנים..", "אני הולך לא להתפנות.. עד שיתנו לי מה שאני רוצה.. תותחנים.."
  • בחתימה שלו יש קישור לדף פייסבוק עם תמונת פרופיל בה נראה אדם בתלבושת צבאית עם דיסקית וכיסוי לשעון. לא מכיר הרבה מלש"בים שמסתובבים כך...
  • בפוסט הזה מה-1 באוגוסט הוא כותב שהוא "אמור להתגייס ב 12", ובפוסט הזה מה-3 באוגוסט הוא כותב "דחו לי את הגיוס מ ה 17/10 ל 18/10.."

סליחה, שאני סוטה טיפה מהנושא אבל כל הכבוד על עבודת הבילוש.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:52

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר