לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-09-2010, 13:43
צלמית המשתמש של Ingsoc
  Ingsoc Ingsoc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "נמאס לי מפאקצות סופית!!!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
רומק ו shruki אומרים שהפיקציות המזרחיות עם אמנים מזרחיים בטלפון באוטובוס עושות רעש וחסרות תרבות ,אבל אתם יודעים יותר גרוע מפקציות מזרחיות? פקציות מזרחיות עם פיקציות אשכנזיות יחדיו עם מוזיקה של אביב גפן "אוהב ישראל" וקובי פרץ עד 4 בלילה! הכל בגלל החופש של בתי הספר ורומק מה לעשות צודק ילדים זה דראק!

דיי לכו למועדונים או תרכשו אוזניות לטלפון שלכן באוטובוס פקציות במקום לשתף אותנו במוזיקה שלכן באוטובוס או בלילה!!!

פאקצות ולא פיקציות (למרות שלפי ההודעה שלך אני חושב שהיית רוצה שהן תיהנה פיקטיביות).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-09-2010, 18:29
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אממ... מתי דיברתי על פקאצות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
לך נמאס מפקאצות?

כן!!! נמאס לי מהן ולא משנה מה השם שלהן, מי האבא או האימא שלהן או איזה מוזיקה חביבה עליהן.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
אני עשיתי תואר שלם מוקף בכאלו.

פעם ראשונה שאני מזדהה עם הכאב שלך shruki, אבל תדע שהפקאצות גרות ליד הבית שלי ואני גם שונא את כולן ולא משנה לאיזו קטגוריה של פקאצות הן שייכות.

רומק ו shruki, אתם צדקתם כל הזמן הזה ואני מבקש סליחה מ shruki, שאמרתי, שאתה צריך ללכת לטיפול, כי טעיתי בנוגע אליך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר