16-09-2010, 20:22
|
|
|
חבר מתאריך: 23.10.08
|
|
להחזיר עטרה ליושנה- אשכול הנאחס השבועי
אז אחרי שבבחירות של משב"ר שייכו את האשכולות הממורמרים שלי לרומק, השם ייקום דמו, חזרתי להתנאחס.
קודם כל- קניות. מילא זה ששכחתי שאני צריך לעשות קניות אחרי העבודה אז ירדתי בתחנה הרגילה רק כדי להיזכר שהסופר עשר דקות הליכה משם. מילא זה שהיה מפוצץ. מילא זה שהיה ילד קטן ומעצבן שטיפס על מקרר הבשר, הכי גרוע שנהייתי רעב תוך כדי, ואסור לעשות קניות כשאני רעב. אז מרוב רעב קניתי חטיף שוקולד. אחרי אלוהים יודע כמה זמן שלא נגעתי בחרא הזה.
לפחות היה שם משהו מצחיק. בעוד אני מסתובב ליד הלחם, שמעתי אישה במילים האלו "זה לא כזה גדול. פעם שלנו נשבר ולקחתי את של השכן, זה היה יותר רחב". רק חבל שהיא דיברה על מגב.
והגיע זמני לבקש סליחה לקראת כיפור. לבחורה האלמונית, סליחה שלא קלטתי את הרמזים שלך באוטובוס מוקדם יותר השבוע. סליחה שאמרת לי פעמיים "טוב, פה אני יורדת" ולא ביקשתי טלפון, או אפילו שם.
וסליחה מעצמי שלא ניסיתי לפחות להתחיל עם בחורה יפה, חכמה ומשכילה (לעזאזל, כמה בחורות אתם מכירים שיכולה לדבר על ההיסטוריה של הכלכלה באופן שגרם לערסים להסתכל עליה במבוכה באוטובוס?).
סליחה מעצמי שהעברתי רבע שעה בשיחה עם בחורה מקסימה והייתי כל כך עייף כדי להבין מה קורה שם. איזה טמבל יצאתי.
והכי מצחיק? אם היא במקרה תקרא את זה פה, זה לא יעזור לי, כי היא תקרא את שאר ההודעות שלי ותגלה איזה פסיכופת אני באמת.
אבל זה עשה לי את היום
|