אם כבר ערסים...אז החלטתי לחדש את הקשר עם ה"ערס" החדרתי, שהוא לא סתם ערס כי אם ערס מתוחכם שיודע המון דברים שאני משלמת אלפי שקלים בשביל ללמוד אותם...רומק ועידו אל תדאגו, זה ממש לא בקטע רומנטי, אלא בעיקר שיחות אינטלקטואליות ארוכות בטלפון בנושאים כמו מלחמות העולם, המלחמה הקרה, מאזן האימה וכו',
רבאק, הבנאדם ממש אנציקלופדיה מהלכת שזה לא יאומן! תראו לי עוד ערס כזה חחח
הערב אמרתי לו בהומור שהוא ערס מתוחכם, אז הוא אמר לי: "ערס אני לא, ערסים זה אלו בצ'כונה שלי ששומעים בקולי קולות עופר בכי וזהבה בן"...הוא סיפר על החתולים הגדולים ששרים זוהר ארגוב מתחת לחלון שלו כל לילה, ושכיאה לחתולים מחדרה הם שורטים את הפח מלמטה ואומרים זה לזה:
"למי אמרת מיאו, יא מנייאק?!"...
קיצר, כמו שהבטחתי: הנה ערס אחד, שכמו כל ערסאוואט, הוא מתחיל ברגוע, אבל הולך ומתחמם בהמשך:
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אני לא אוהב ערסים והם לא..."
חבל עליך, יא צ'נדלר, אני אספר את מה שאמרת לערסים הכבדים של קטמון (מרחקית בלבד אני קרובה אליהם יותר ממה שאתה חושב...) והם יבואו לחפש אותך בליל חורף קר...
אגב, כבר החלפתי דיבור איתם והם ביקשו למסור לך שתשמור טוב טוב על האוטו שך', וביקשו גם להקדיש לך באהבה את השיר הבא:
מה?
טוב, נו, אתן חייבות להבין שהיו נסיבות מקלות כאן: עייפות שחבל"ז...כשעייפים, פחות שולטים וכו'...
מה, אבל אתן חייבות להודות לפחות שזה היה משעשע משהו, לא?
מה...לא?
אפילו לא הסרטון? אבל אחותי הקטנה אמרה שהוא מצחיק לאללה ודווקא יש לה טעם טוב לכל הדעות...
טוב, סורי, פרדון, פורגיב מי, עוד מעט יום כיפור וסליחות...אני אקדיש לשתיכן וגם למתושלח (אתה שמעון פרס במקרה?) את השיר הבא:
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי idanmos שמתחילה ב "אין ערסים אינטלקטואלים, אין..."
אחד הדברים החשובים שתלמד באקדמיה (טוב, אני לא יודעת עד כמה זה קשור ללימודי מתמטיים כמו שלך בניגוד ללימודים בתחום מדעי החברה), הוא שאסור להכליל...
כבר מזמן ידוע שאין כל טעם במשפטים כגון "כל ה(השלימו לפי רצונכם) הם (השלימו לפי רצונכם)",
ושאם רק נתגבר על הדעות הקדומות ונחקור לעומק, נגלה שלא חשבנו נכון כ"כ...
ובלי קשר (או עם קשר): האוניברסיטה היא מקום בו כל הפרות נשחטות וכל המיתוסים מתנפצים ובו אתה לומד לשכוח דברים שחשבת עד עכשיו...
נ.ב
וכמו שאמרתי כבר, זה ממש לא בקטע הרומנטי, ממש לא