30-07-2010, 17:34
|
|
|
חבר מתאריך: 15.01.06
|
|
חבל שאף אחד לא ענה לך על השאלה.
רצית לדעת מה יקרה אם תסתבכי טיפה, מבחינת המשך השירות שלך. ובכן:
אם "תשבי" במעצר יום-יומיים בבקום זה לא יוזכר מעולם ע"י אף אחד חוץ מהמשקית ת"ש ומהמפקד הישיר שלך בראיון שיהיה לך בקליטה בבסיס שיהיה הקבוע שלך בסופו של דבר.
אם תסתבכי קצת יותר זה תלוי: אם תצאי מזה, זה לא יפריע לך בהמשך (בעיקר כי את 55/2) ולמי אכפת מה צייצת כשהיית בת יום בצבא, אבל אם תגיעי לכלא ובעיקר אם תקבלי יותר מיומיים-שלושה שם אז זה מן הסתם ישבור אותך מוראלית ואת תתנהגי לא בחוכמה ותגידי דברים שרק יסבכו אותך ויעמיקו את הבור שתהיי בתוכו, ואז יקרה-מה-שיקרה בסופו של דבר, זה לא יראה טוב.
את צריכה לברר לאן הבנות בגיוסים בימים שאחרי הגיוס שלך מיועדות, ולפי זה תוכלי לדעת כמה זמן את צריכה "להחזיק מעמד" עד שיש סיכוי שיחליטו לספח אותך לבנות שהתגייסו קצת אחרייך שמהן X לא רוצות את התפקיד ואת דווקא רוצה ובעלת הנתונים הנ"ל (שאני לא חושב שהם הכרחים לתצפיתנית, אבן אני בהחלט לא יודע!) ואז תוכלי לנסות ולהעיר את קציני המיון בבקום במגדל השן שלהם.
בקיצור- תבואי לבקום מחושבת, עם מידע בדוק ואמין, ועם תוכנית פעולה מסודרת. אם תסבירי את זה גם למי שיקלוט אותך שם זה יכול אולי גם טיפה לעזור (או לעשות נזק אם הוא טיפוס "מחנך" שרוצה לתקן את העולם...)
ואגב, אני מכיר ממש בודדים שבבודדים שבמהלך כל השירות שלהם קיבלו בדיוק את התפקידים שהם רצו בכל פרק זמן נתון. וזה כולל אותי. אבל בהסתכלות אחורה זה לא משנה כל כך כי בעיקר השירות הייתי במקום ובתפקיד שרציתי מאוד. אפילו חברים שלי שהגיעו ליחידות מאוד מיוחדות לא תמיד קיבלו ביחידה את מה שהם רצו או יצאו לקורסים או לתפקידי פיקוד שהם תמיד רצו, וגם אני. ואני מדבר על חי"ר. אז אל תדאגי... זה רק ההתחלה.
|