17-07-2010, 12:58
|
|
|
חבר מתאריך: 14.07.09
|
|
דבר ראשון,כרגע אני חייל בצה"ל,ולכן העזיבה שלי אם היא תקרה,היא תקרה בעוד שנתיים...וקחי בחשבון שאני אצטרך גם לעבוד פרק זמן מסויים ע"מ לחסוך כסף למגורים וללימודים וכל שאר המחייה באירופה
מבחינת עבודה באירופה,איך המצב שם?יש עבודה?כאילו אני אוכל להגיע לשם,ללמוד את התואר שאני אהיה מעוניין,ואז להתחיל לשלוח קו"ח לכל מיני מקומות ולקוות להתקבל?
מה שאני אומר לגבי חוסר הביטחון הוא שיש את האיום התמידי של המדינות השכנות לנו כמו סוריה ולבנון,עלינו,וזה מה שאני מנסה לומר במושג "חוסר ביטחון"
את לא מרגישה כך?
המבחן לבדיקת רמת האנגלית....שמעתי עליו,קוראים לו ielts אם אני לא טועה...
בעיקרון,זה מבחן קשה?בד"כ מ1-9 כמה ישראלי ממוצע שמעוניין להתקבל ללימודים בחו"ל,ואף פעם לא גרה תקופה ארוכה בחו"ל,יכול מקבל במבחן הזה?
כמה צריך להשקיע וללמוד למבחן הזה?
למה בחו"ל התמודדות יותר קשה?למה בדידות?כאילו ברור שאם תגיעי למקום חדש הוא יהיה זר עבורך ותצטרכי להתרגל אליו...אבל זה כמו שמישהו אמריקאי יגיע לישראל ויצטרך להתרגל למדינה הזו,למרות שהיא יותר קטנה בהרבה מאמריקה...
חלק מהעיניין בחיים הוא גם להתמודד לבד עם דברים,לא?
כאילו מה הבעייה נגיד במקום כלשהו באירופה,לא חור נידח כמובן...מקום כמו לונדון,או פריז....אם נגיד בן אדם חולה ללכת לקופת חולים כמו שהוא היה הולך בארץ לקופת חולים?
ודבר נוסף,גם אם אני נגיד ארצה לעבור לאיזור המרכז,שזה איזור בתוך המדינה,לתל אביב לדוגמא,אני אצטרך להתרגל למקום הזה בדיוק כמו שהייתי צריך להתרגל ללונדון,לא?
|