01-06-2010, 20:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,305
|
|
מרקו - אני מודה לך מקרב.....
או, אני ממש אוהב את הרוטב הזה!
ובכל זאת - בנימה מתונה של רצינות:
המתכון שלך לא כל כך בלתי אפשרי - אחרי הטיפול הראשוני בעוף קח לך פחית בירה של 330 סמ"ק. שתה חצי, ואת הפחית החצי מלאה, דחוף לתחת של העוף (סליחה על הביטוי...) בזהירות שלא ישפך. העמד את העוף על התחת בתוך תבנית. הכנס לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות בצל. אחרי מכת חום של רבע שעה, הורד החום ל- 190 מעלות, והמשך לצלות עוד 30-40 דקות. חלץ הפחית, והגש את העוף. אדי הבירה נותנים לעוף לחלוחית וארומה טובים מאד.
*אם אין עליך איזה בירה, לא להתייאש - הכנס לבטן העוף לימון גדול, או שניים קטנים, חתוכים לפלחים.
*ישנו מתקן בצורת קונוס מרשת פלדה עבה, שניתן להשיג בחנויות, ועל מתקן זה מושיבים את העוף באותה צורה. זה נותן לו להיצלות בצורה אחידה מכל הצדדים.
לחיים!!
|