29-05-2010, 02:42
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.08
|
|
אז זאת הסיבה שאף אחד לא מגיב - לא היה נעים לאנשים לתת לי ביקורות שליליות ;-)
אובכן שמע, אני יודע שזה נראה די חובבני, והיו דברים שלא נעשו כיאות ובאופן מקצועי מספיק. אבל תבין שזו הייתה סך הכל שנה ראשונה שלנו במגמה(וזה תיכון כן? לא מדובר בשנה ראשונה ברמה של אוניברסיטה/מכללה) ובקושי ידענו מה זה m.s.. כך שהצלם לא ממש הכיר והתמקצע בטכניקות הצילום בשנה הראשונה. גם היו לנו כל מיני בעיות לוגיסטיות וטכניות - למשל חוסר בזמן צילום בלוקיישן ובום שהיה תקול, ולכן הסאונד הגרוע ואי סינון הרעש של הרוח (זאת גם הסיבה שהוספתי כתוביות). אבל למרות זאת, עובדה שקיבלנו ציון גבוה על הסרט ותשבוחות משאר חברי המגמה והמורים. חוץ מזה, חשוב להבין שלא רק הסרט היה לנו על הראש.. הסרט היווה רק את הציון ה"מעשי" בתעודה. כך שהיה לנו במקביל גם המון, פשוט המון חומר עיוני על הראש ללמוד שלא קשור בכלל לעשיית הסרטים אלא בתחום המדיה,העיתונות, הקשר שבין תקשורת לסוציולוגיה והשפעתה על האדם וסביבתו וכו'. שבעצם כל זה היווה את החלק ה"עיוני" בתעודה. (הציון בתקשורת נחלק לשניים; עיוני ומעשי) הסרטים שעשיתי בשנה השנייה במגמה לעומת זאת, כבר היו יותר מקצועיים.
אבל אחרי כל הנאמר לעיל, עדיין יש הבדל ניכר בין סרט ברמה של תיכון שסבל קצת מחוסר ניסיון, לסרט גרוע. לא צריך להגזים. ויאמר לי אדוני איזה ניסיון יש לו בדיוק בעשיית סרטים?
נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 29-05-2010 בשעה 03:10.
סיבה: תיקונים קטנים
|