03-05-2010, 22:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.03
|
|
|
בסוני יש את כפתור קיצורי דרך שיש שם את כול קיצורי הדרך שלך.
דיי נוח את האמת, כפתור עם כול קיצורי הדרך, גם קיצורי דרך לתוכנות, מה שאתה מגדיר, וגם אפשר כמובן לסדר אותם בסדר שאתה רוצה.
כול התפעול של סוני לדעתי יותר נוח מהנוקיה, תפריטים ממש נוחים והכול ברור.
אין ספק ש-WIFI זה יתרון ולא חיסרון, אבל גם ככה לשני המכשירים יש את המסך לא הכי גדול שבעולם ככה שלהחליף מחשב נייד... ממ..
מייל וזה פנאן, באייפון שלי יש חבילת אינטרנט של ג'יגה שהיא דיי יקרה כי היא ללא התחיבות, ג'יגה ב-70 שקל, אני עדיין לא יודע איך אני בכלל משלם את זה (מה אני רוטשילד) אבל אני מאוד נהנה מהאינטרנט שבטלפון, במיוחד באוטובוסים, ושאני בבית הוא כבר מחובר על ה-WIFI כמובן.
אבל באייפון (ואם לא אייפון, אז טלפון עם מסך גדול שנוח לראות אתרים) זה נוח ממש לגלוש באינטרנט, בטלפון עם מסך רגיל לא ממש, היה לי סוני אריקסון W910 גם עם מסך דיי גדול ככה שגם שם היה סבבה, מיילים כנ"ל.
אבל בשביל גלישה בעמודי אינטרנט ומיילים אפילו החבילה הרגילה של ה-50MB זה מספיק.
אבל ממה שהבנתי לפותח האשכול אין חבילת אינטרנט, ושוב, WIFI זה יתרון ולא חיסרון, אבל לא נראה לי שרק בשביל WIFI שווה לו לקחת מכשיר שלדעתי לא נוח, סמביאן מאז ומתמיד היו טובים רק על הנייר, ובפועל תמיד משתמשים (מתקדמים) חיפשו אנטרנטיבות (ככה רושמים את המילה?) אחרות.
הבסיס של המערכת הפעלה הזאת פשוט לא טוב, מסורבל וגם נראה לא איכותי, ואני דיי שונא את ה-S60 בגלל זה, מעולם לא חשבתי אפילו לרגע לקנות משכיר של נוקיה עם S60, אולי אפשר לעשות איתה הרבה דברים אבל החוסר נוחות פשוט לא שווה את זה.