16-04-2010, 12:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "במה צפיתם השבוע? אשכול הסדרות והסרטים השבועי לתאריכים 14.4-18.4"
צפיתי ב:
Alvin and the Chipmunks - The Squeakquel - סרט מצחיק מאוד עם הרבה הומור.
הסרטי אנימציה השתפרו פלאים מאז הייתי ילד. הגרפיקה מרשימה מאוד והעיבודים המוזיקלים לא רעים בכלל, חלקם יפים יותר מהמקור.
Cloudy With A Chance Of Meatballs - סרט אנימציה על מדען, שהוא כישלון, עד ש ממציא מכונה, שיוצרת אוכל לפי בקשה והוא הופך לגיבור, עד שהמכונה יוצאת משליטה ומתחילות הבעיות. יצא בישראל בסרט, אם אני לא טועה, אבל אני לא מכיר את השם בעברית.
Law Abiding Citizen - סרט פעולה על אדם שומר חוק, שרצחו את אישתו וביתו הקטנה והוא יוצא למסע נקמה אישי.
גיבור הסרט לאט לאט מבין עם איזה פושע יש לו עסק, כאשר כולם מתים סביבו ועיר שלמה נתונה לחסדיו של איש אחד. סרט מעולה בלי דקה מיותרת, מלא מתח,אקשן ועלילה מצויינים יחסית לסרט פעולה ופשע. אם אתם אוהבים סרט עם הרבה פיצוצים, מוות ואקשן זה הסרט בשבילכם בהחלט.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|