14-04-2010, 00:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.03
|
|
|
פחחח, היית מת שאני אדבר שטויות!
אני פשוט לא מפחד להגיד את האמת!
כול הזבל הזה שנקרא מסך טאץ' הוא זבל טהור, הטאץ' של נוקיה זבל, גם של סוני אריקסון הסטיו הדפוק הזה, שלא נדבר על ה-LG שהפסיקו כבר עם טאץ' וה-סמסונג הכול כך גרועים האלה שאני נדהם מחדש איך אנשים קונים את זה.
במקרה אני עובד באחת מהחברות סלולרי בתור נציג טכני, אני כול יום משחק עם המכשירים ואני כבר מכיר את כולם, אני נדהם איך איש עסקים קונה N97 כי הוא אמור להיות טוב ופשוט סובל ממנו, כול פעם אני נדהם מחדש שלוקחים אותו, אני מתפלא איך אנשים לוקחים את סמסונג S8300 וסמסונג "מג'יק טאץ'" (חח איזה שם) שהטאץ' שלהם בדיחה, כן, בדיחה!
הנוקיה X משהו היענו מוזיקה שהוא מלבן מסריח עם טאץ' שבקושי מגיב, שלמכשירים האלה אין אפילו מקלדת מלאה!
פשוט בדיחה
אז כן, טאץ' זה רק אייפון או אנדרואיד, ולא משנה כמה תקשקשו פה אתם לא תהפכו את הטאץ' של המכשירים האחרים ליותר טובים, זה עובדה, אתם יכולים להגיד פה אה ודה עד מחר, לא אתם "שונאי האייפון" תשנו את העובדה שאין טאץ' טוב מזה של האייפון, ושהיחידי שיכול להתחרות בטאץ' שלו זה אנדרואיד, הירו ו-N1 שיש להם מולטי טאץ'.
רוצים טלפונים עסקים? פנאן, E71 ו-E75 עושים את העבודה, רוצה טלפונים למוזיקה ואינטרנט? זה אייפון והירו/N1, רוצים טלפון בדיחה? זה הטאץ' של נוקיה/סמסונג/LG וכול שאר החירטוטים.
או אי אפשר לשלוח קבצים באייפון דרך BT אוו, נו תגידו את זה
או אי אפשר להריץ פלאש באייפד
נו נו זרקו פה את כול מה שכבר נאמר מה שכולם אומרים, אין לכם דעה משלם עצמכם גם ככה.