לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-04-2010, 13:35
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
הנה ציטוט מNEWS1 בנוגע לידיעות אחרונות וצו איסור הפרסום
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "אם אני לא טועה - יש על זה צו איסור פרסום"

"הבוקר ידיעות אחרונות הוא עיתון הדפוס הראשון בישראל שיוצא מגדרו כדי לרמוז לקוראיו על הפרשה שאת פרטיה אסור לפרסם. "כתב 'ידיעות אחרונות'" חתום על ידיעה קצרה המתפרסמת הבוקר בראש עמ' 7 של העיתון תחת הכותרת, "מה השב"כ לא רוצה שתדעו?". הכתב האלמוני מדווח כי "בעיתונים זרים ובכלי תקשורת בעולם מתפרסמת פרשה שפרטיה לא מתפרסמים בישראל", ומוסיף כי "את כל הפרטים אפשר למצוא גם באינטרנט אם מחפשים מידע על 'Israeli Journalist Gag'".

מי שיבחן בעיון את הידיעה הרומזנית של כתב ידיעות אחרונות יגלה כי האותיות הראשונות של המשפטים הכלולים בה מרכיבות אקרוסטיכון היוצר את שמה של דמות מרכזית בפרשה. סתם. הלצה לכבוד היום הראשון בחודש אפריל. אבל המצב הנוכחי, שבו העיתון מפנה את קוראיו למנוע החיפוש הקרוב אליהם, אינו מגוחך הרבה יותר משימוש באקרוסטיכון. האם בכך עבר העיתון על צו איסור פרסום שאת עצם קיומו הוא אינו מזכיר באופן מפורש? ואם במקום להפנות לחיפוש רצף המלים 'Israeli Journalist Gag' היה העיתון ממליץ לקוראיו לחפש אחר רצף אותיות אחר, מפורש יותר? ואילו היה מקשר העיתון איכשהו מהדף המודפס לעמוד אינטרנט של עיתון בריטי שבו התפרסם מידע שאסור לפרסום בישראל? האם יש הבדל מהותי בין מעשה כזה לפרסום הבוקר? האם עורכי העיתון יזומנו לחקירה משטרתית, יורשעו וייענשו? יש לקוות שלא יותר מאשר עשרות האזרחים שאכלו אתמול פיצות וכריכים במסעדות."

http://www.news1.co.il/Archive/003-...ml?tag=13-34-21
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-04-2010, 08:32
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
יצא המרצע מהשק? אותה חונטה עיתונאית שהוליכה את המדינה לאסון אוסלו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ofera1 שמתחילה ב ""עיתונאי ישראלי מסתתר בבריטניה""

ונתנה לגיטימציה בינלאומית וכח מחודש לארגון הטרור של אש"פ, אותה כנופיה בעלת מקלדת הפועלת במרץ להכשרת החמאס ותגבור כוחו במרצחים [במסווה של 'הסרת מצור' מדומה ובאצטלה של דאגה לגלעד שליט] - אינה באמת רואה עצמה כחלק ממדינת היהודים.

ההימור שלהם בחיינו ובחיי משפחותינו הינו 'הימור על תנאי'. גם החוק הינו חוק על תנאי. אם בדרך פתלתלה הוא מאשר הרס בתי חלוצים יהודים שנשלחו כדין להקים בית או כולא ילדות בעילה מגוחכת - 'חוק הוא חוק'.

אבל הדלפת סודות בטחוניים? סיוע עקיף לרוצחים ערביים והכשלת סיכול פיגועים עתידיים? - זה כבר עניין לדאחקות בברנז'ה. אז צריך לשלוף את 'חופש הדבור' ואת 'תעודת העיתונאי'. כלים חשובים לכל איש אלג'אזירה בטרם יכוון את טילי נאסראלה.

העובדות הן שפרקליטות רוויה בשמאל לא מתון ובג"צ שפוליטיותו זועקת לשמיים - לא הכשירו את המעשה המדובר ולא 'הענישו' את אלה שהחונטה המסייעת לארגוני החבלה חשבה שצריך להעניש.

האם מכופף את החוק העתון שתמך רק בממשלה הבריטית [זו שסוגרת השערים ליהודי אירופה] ובממשלת אסון אוסלו?

בפעם הבאה שתצא מעיתון מסויים התמיכה באובמה, בצעדים 'אמיצים' או 'בחוק' - תזכרו כי אם המהלך כרגיל יכשל ודם ודמעות יהודיות ישפכו - יהיו כאלה שינסו למנוע פגיעה ברוצחים ערביים ויחפשו מקלט מחוקי המדינה במקום אליו הם באמת שייכים, אליו הם מכוונים ואולי ממנו הם יונקים - בין הגויים.
ישן 02-04-2010, 11:44

דייג אוהב דגים, טפיל אוהב מאכסן...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "מזכיר, בהבדל אחד"

הא לך עוד קצת ארומה תקשורתית 'דמוקרטית':

חפש בלאטמה תחת מעללי הגיבורים של האשכול: מסתבר שחופש דיבור אינו דבר שגברת מקיאטו מרשה לקלמן ליבסקינד להעזר בו. גם טיפ טיפ חנופה לשופטים החושבים 'נכון' בעליון פוזרה. אולי תעזור בערעור.

לגבי זה שגולה כמו באשארה - מסתבר כי מקצועיותו אינה מונעת ממנו לפעול תקשורתית כנגד עמותות ותרומות בחו"ל [לא של קבוצות פוסט ציוניות כמובן]. לא הייתה לו גם בעיה לנצל את תום ליבם של חילים השומרים עליו ובשביל לשלב הומור במתח הנגרם כתוצאה ממאבק מתיש רצחנות הערבית הבלתי פוסקת העזו להדפיס חולצות סוף מסלול ולהתגאות הבן.

'לכו בעקבות הכסף' אמרו חכמים. כולי ציפיה ליום בו יחוקק חוק המחייב חשיפת מקורות כספיים ונראה כי לצד שלושה חב"דניקים עשירים ונוצרים אמריקאים התורמים למפלגות הציוניות - שפע של כסף מוזרם לרדיקלים של השמאל כאילו זכו הסעודים והאיראנים להתר להקמת משרדי תעמולה ולובי פוליטי בלב ארצנו.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 02-04-2010 בשעה 11:54.
ישן 02-04-2010, 14:50
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "גם אם יממן אותו ארגון בריטי עוין אחר ולא "הקרן""

עשר שנות חתרנות פוליטית מתמשכת האוטו אנטישמים מתוצרת הארץ מוכיחות שאתה טועה. תבדוק ביוטיוב וערוצים מקבילים ותראה כמה רייטינג יש לרפש הפסאודו אקדמי ואינטלקטואלי של אנשים כמו שלמה זנד, או אילן פהה. גם אני חשבתי לפני 8-9 שנים, על משקל האימרה האידית הידועה "השמאלן מתכנן, והמציאות מגחכת" אבל מזה שנה ומשהו אני רואה יותר ויותר שהפדרציה של אנטי ישראליים מתוצרת הגנוס היהודי, בשילוב ברית "צ'ילבות 1977", בסופו של יום הצליחו בתוכנית העל השטנית שלהם: אולי הישראלים ישימו לצחוק את תקוות ה"טרור יכניע את הישראלים הנהנתנים" של הזרם אוחז הרובה של הנאצים הפלצטינים, אבל בלי שהם ישימו לב אנחנו למעשה נגרור אותם למלכודת הרבה יותר גדולה: נמתג אותם ככנופיה מתוחכמת ולא לגיטימית בעליל. מי שעובד מאוד קשה בשביל כל זה אלה כל מיני גולים (כמו ההוא שאחותו והוריו נרצחו בראש בורקה ויושב בניו יורד: הוא לא חשוב כשלעצמו, פרט למניפולציה הרגשנית החכמה שלו של "אם אחד שהוא נפגע טרור ערבי אומר שהישראלים אשמים, אז הם בטוח אשמים") אן כאלה שמשחקים עצמם גולים (למרות חופש המידע היום קל מאוד בעולם למכור שאתה גולה פוליטי מישראל שחייו בסכנה. למעשה מדהים עד כמה שאנשים מתפתים להאמין בשטות מוחלטת כזו, שלא פעם מקורה בכלל בתירוץ של "יורדים" שלא נעים להם להודות שפשוט בLA החיים יותר טובים חומרית).

ישן 02-04-2010, 16:28
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
לא הובנתי היטב.
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "עשר שנות חתרנות פוליטית..."

אני לא טוען , שאחד, אורי בלאו , לא יכול לעשות לנו נזק תעמולתי מבחוץ , אני טוען שכוחם של האנשים האלה רב יותר כשהם בתוך ישראל ועוד יותר מכך כשהם חלק מהמנגנון ולכן עדיף שהוא יהיה בחוץ ואם התופעה הזאת תתגבר אז בכלל הרווחנו.

אני מנסה להראות לך את הצד החיובי שבכל העניין - הרי אני כבר חשבתי שהרדיקלים השתלטו על כל המערכות. מתי בפעם האחרונה ראית רדיקל נרדף על עבריינותו עד כדי כך שהוא נאלץ לגלות? בהחלט שינוי חיובי.

אי אפשר להסתכל רק על חצי הכוס הריקה, אם לא נתבונן גם על תהליכים חיוביים נאבד תקווה כליל ונשחק לידיהם של הרדיקלים האלה.

תחשוב על זה כעל הדלקת מנגל, לפעמים הכל נראה אבוד אבל מניצוץ אחד שרק הדלקת ומכמה גחלים שהצלחת להעביר ממקום למקום - פתאום המנגל נדלק.

אנחנו חייבים (באמת שחייבים) לעורר מודעות למאבק הציוני-אנטי ציוני שמתרחש כאן מתחת לפני השטח , אם לא נעשה את זה - מוטב שנרים דגל לבן כבר עכשיו.

ישן 02-04-2010, 16:54

זו לא שאלה של "חצי כוס מלאה או ריקה"
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "לא הובנתי היטב."

אלא שאלה של זיהוי נכון של המצב הקיים. כתבתי לך את זה גם באשכול על "הקרן החדשה". הרדיקלים לעולם לא משתלטים על כל המערכת: הם רק יוצרים את "סופת הטירוף" שגורמת למערכת לעבוד בשבילם. חלק מהשמאלנים שכותבים פה קרובים לדעותי - פשוטו כמשמעו - הרבה יותר מאשר לאלה של כנופיית אופנהיימר, אבל "סופת הטירוף" גורמת להם להאמין שלא כך הדבר. זה בדיוק המצב ב"מערכות": זה, והעובדה, שאנשי ימין לא פעם עסוקים באגו הרבה יותר מאשר בלעשות את תפקידם, שניהם גורמים שמאפשרים הפעלה של המערכות ע"י מיעוט קטן שהוא כלל לא חלק מהן. כתבתי את זה כבר הרבה פעמים: זו לא קונספירציה, זו דינמיקה ארצית מאוד, ואפילו שקופה מאוד, אבל הרוב מחפשים קונספירציה ולכן מפספסים אותה (כן, כן... גם אנשי ימין הרבה פעמים לכודים בפנטזיות רומנטיות). אני לא צוהל על "גלותו" של העיתונאי, מפני שזה בסך הכל חלק מאותה מגמה שממשיכה את פרישתם של האברומים, היוסים והעוזים מהפוליטיקה השמאלית: ההכרה בכך שממחוץ למערכת הם משפיעים יותר.

ישן 02-04-2010, 17:26
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
המערכת פגומה, מקולקלת, חלקים ממנה הרוסים - אבל היא עדיין לא אבודה.
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "זו לא שאלה של "חצי כוס מלאה או ריקה""

אני שמח שבלאו יצא ממדינת ישראל , בה הוא היה חבר במערכת (התקשורת היא חלק מהמערכת ולכן היוסים והאברומים הם עדיין חלק ממנה!) הרבה יותר ממה שיוכל להיות בחו"ל. (ימים יגידו מי מבינינו צודק ומי טועה) חצי הכוס המלאה שלי היא שהמעצר של קם והניסיון לעצור את בלאו הגיעו מתוך המערכת עצמה - זו הוכחה לכך שלא הכל אבוד! זה משמח אותי. גם ארגונים ציונים חדשים כמו "אם תרצו" ו"השומר החדש" שנכנסים לחלל ריק (אך תוסס) משמחים אותי. אני מאמין שיש לנו עדיין סיכוי לנצח במלחמה הזאת , גם נפסיד בכמה קרבות.

אני מסכים עם זה שמרבית הגולשים השמאלנים כאן (ובוודאי שהאנשים בחוץ) קרובים אלינו הרבה יותר מאשר לאופנהיימר-חזן גנג ואמרתי את זה לא פעם. זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני מפריד בינם (לצורך העניין- השמאל הקיצוני) ובין החתרנים שמכנים את עצמם "השמאל האמיתי" ומדרדרים אותנו למדינת המעבר "כל אזרחיה" שיש לה כמה שבועות לשרוד לפני שתהפוך למדינת "ערביי-ה". יותר מזה, אני מאמין שמרבית האנשים בממסד אכן מופעלים אל ידי ארגוני הקרן בלי להיות מודעים לכך ולא מעט אנשים הם "מופעלים" אפילו בארגוני הקרן עצמה המסווה את עצמה בתמיכה במטרות חברתיות. לו אני בחור טוב שרוצה להקים בית ספר למפגרים או להקים קופה לקמחא דפסחא, אני לא בטוח שהייתי דוחה את הכסף הזה, יש כאן שאלה מוסרית שעוד לא הכרעתי לגביה.

למרות שאני לא בעד חלוקת כותרות ולכן לא משנה לי אם זו "קונספירציה או לא, אם כבר העלית את הסוגייה - אני כן מאמין שהמהלך הזה (של הקרן) הוא קונספירטיבי, לא מכיוון שאי אפשר להגיע למידע ולא מכיוון שהוא לא גלוי , אלא מכיוון שאנשי הקרן סומכים על מרבית הישראלים שלא יעשו זאת. ומכיוון שהמהלך מתוכנן בקפידה מאחורי הקלעים והתקשורת משתפת פעולה עם הסתרת. הקרן תומכת בכל פעולה שמטרתה להחליש את ישראל, חלק מהפעולות האלה אפילו מנוגדות זו לזו!

ההגדרה של המהלך פחות משנה, מה שמשנה זה האיום על הציונות הפשוטה, שפעם הייתה ברורה מאליה ולא נזקקה כלל לניסוח. מה שמשנה זה הפצת ההתנגדות לציונות או גרסה מעוות שלה בקרב חלקים באליטה. הציונות היא תנועה לאומית ולא איזו "עשיית טוב" כללית. לתרום לנזקקים - זה נפלא, מעשה ראוי לכל שבח - אבל זו לא ציונות! ציונות היא מעשה לאומי שטוב לעם היהודי.

ישן 04-04-2010, 13:37

"אבודה" זה מונח קצת טוטאלי מדי בשבילי
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "המערכת פגומה, מקולקלת, חלקים ממנה הרוסים - אבל היא עדיין לא אבודה."

אז אני לא אשתמש בו. להערכתי, משילוב של הרבה נסיון אישי ולא מעט "נסיון לאומי" שדווקא אני שואב לא מעט מקריאת אחרים פה, המערכת לא נמצאת במצב שבו ניתן להבריא אותה בפרק זמן סביר, ולכן אם רוצים להיות "היסטריים" אפשר לקרוא לה "אבודה". ה"הבראות" עליהן אתה מדבר הן או קפיצות מוכרות בגרף הכללי של הדופק הדועך, או אירועים שאתה מנתח ביתר אפטימיות.

בילין, בורג ושאר הירקות כן "יצאו" מהמערכת – הם יצאו מהמערכת האלקטורלית, וזו המערכת עליה נשענת דמוקרטיה: הם יצאו כי הם הבינו שאין להם שם השפעה, אבל לא עשו זאת בשלב שבו היה ברור להם שהשפעתם (מבחינה אידאולוגית, לא השפעתם בפוליטיקאים משופשפים שבכ"ז יש כפתור הצבעה אחד ממאה ועשרים מול הכסא שלהם) אלא איכשהו בשלב שבו היה ברור שיש אלטרנטיבה למערכת האלקטורלית, ושלמעשה בהשענם על הכוח שצברו דרך האלקטוראט, הם יכולים ללכת ל"שוק הפרטי" ומשם למשוך בחוטים. זו הדינמיקה שאתה לחלוטין לא מבחין בה: "פיצוח הקוד" שמייצר את השמאל הקיצוני המשפיע... לא עוד "יוצאי סיירת, מלח הארץ" או אפילו יוצאי צבא, או אפילו צברים, או אפילו אנשים שדומים לאלה... השמאלן הקיצוני היום לא צריך שום דבר שקשה להשיגו בשביל להשפיע על מדינת ישראל – אפילו להצביע הוא לא צריך. הוא בכלל לא צריך את הלגיטימציה שלך (הוא לא חושש שתקרא לו "משתמט יפה נפש" ולכן הוא יעמוד בשורה הראשונה של העצרת, מה שלא היה מעז לעשות לפני שני עשורים) כי לא הוא, ולא הקהל שלו לא סופרים אותך בכלל. הם לא רואים אותך ולא מקשיבים לך!

אם תבדוק פעם מה היחס בין מאסת ההתעניינות בישראל ובין המאמצים לקרוא/לתרגם/להבין פורומים/בלוגים כמו "פרש" לדוגמא, אתה תתקף הלם – למרות שהישראלים הם מגדולי הברברנים מבחינת הבעת דעותיהם האמיתיות, כמעט ואיש לא טורח לבחון מה אומר ה"ישראלי הממוצע"- לעומת זאת יש המון מסקנות על "מי אני ומי אתה", שכמובן, וזה לא מקרי, כמעט לחלוטין מחטיאות את מי שאנחנו באמת – ואני לא מדבר על "מי שאנחנו חושבים את עצמינו" – אלא על "איך באמת נראה לעיני האנגלי/שבדי שיפגוש אותנו באופן לא אמצעי, או יעקב אחרינו במצלמת "אח גדול". אתה יוצא מתוך אמונה יהודית טובה שבסוף הרוב הם אנשים טובים (בטח היהודים), אבל זו טעות במקרה זה. "הם" כבר מזמן לא מתעניינים באמת, או אפילו חותרים לה בכלים שהעדר שימוש בהם היה מזעזע את אותם אנשים עצמם בכל מקרה אחר של "חיפוש אחר האמת הבלתי מוטה". השימוש בכלים הכאילו מקובלים של "חוק שווה לכולם", "הגינות", "חתירה לאמת" או הנשק הסודי של כל מי שיש לו הגמוניה על האמת "אד הומינום" – הוא רק כסות דקה למצב מעוות שבו אין לך שום זכויות ראויות לשמן, ולכן כל תקווה של במערכת היא תקוות שווא. המערכת, בדיוק כמו מש"קית ת"ש, יכולה להיות כלי עזר אבל מי שחושב שלא ירעב רק בהסתמכו על המש"קית – סופו לרעוב.

"אם תרצו" או התנועה הפוסט רפו"לית "השומר החדש" הן כלי נשק התקפי, אבל נראה לי שאתה תולה יותר מדי תקוות בהן (בלי לזלזל חו"ח, ולא פירטתי אם יש לי בכלל חלק בהן!) ואפילו בפי עשר תנועות כאלה. עברנו כבר את מחסום ה"דה לגיטימציה", עברנו אפילו בהרבה. אי אפשר עוד לעצור את השתוללות הכנופיה השמאלנית קיצונית, על כל זרועותיה (שאינן מתואמות בכלל, מה שהופך אותן ליעילות מאוד!) באמצעים בהם אתה תולה תקווה. האמת? הבלאו הזה הוא לדעתי או מקרה בודד של מוג לב שמה שעשה "גדול עליו" או שהוא קוספירטור לא רע בכלל: בעזרת רוח גבית חזקה של :סופת הטירוף" שלנו הוא יכול לחזור לארץ ולצאת עם עונש שמפחיד קיצוני בערך כמו שפליק בטוסיק מפחיד אחד שהולך קבוע לדאנג'ן – אני אפילו לא בטוח שישב בכלא על זה. כל הט-ר-ר-ם הזה, לדעתי, בכלל מיועד לנתב את האווירה בדיוק למקום אליו אתה הולך: כמה מאות אלפי ישראלים יזדעזעו עמוקות, ועשרות מליוני לא ישראלים ישתכנעו שישראל היא אכן דרא"פ, רק ממזרית הרבה יותר. איש לא יתעניין ממש בעובדות, או ב"מה היה חושב אם זה היה קורה במדינה שלו". ימים (לא רבים) יגידו, ואני די בטוח שאני צודק.

מה ה"פתרון"??? אני לא אוהב לחפש פתרונות פלא, בטח לא לבעיה כה מורכבת, אבל אני חושב שהצעד הראשון הוא להבין שישראל ירדה באחת 2 ליגות (בעצם זה לקח כמה שנים, אבל רובינו לא הבנו) מבחינת מקומה ב"מדד הלגיטימציה": וגם אם זה קרה בעיקר כתוצאה של שילוב ה"גנגסטריזציה של השמאל הקיצוני" (שהזכרתי יותר באריכות כבר כמה פעמים) עם שנאת ישראל המוכרת הישנה והטובה, יש להפסיק לרחם על עצמינו, ולהתרגל לכך שזה המצב.

ישן 04-04-2010, 10:15
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ofera1 שמתחילה ב "כל העולם מדווח על מה שהשב''כ מסתיר"

תגידו מה שתגידו, החברים הטובים של ענת קם דווקא עושים למדינה ולנו שירות מעולה, ולענת עצמה שירות דוב - אדרבא, שיפוצצו את הפרשה ושכל הארץ תראה עם אילו מרגלים בכסות עיתונאים אנחנו צריכים להתמודד.
הנ"ל גורמים נזק של ממש למדינה, והעם יודע ומבין זאת - כשהפרשה תתפוצץ ותתפרסם, גברת ענת קם תעמוד למשפט אך זה שישפוט אותה בעקיפין יהיה העם ודעת הקהל, ועל כן היא תיענש בחומרה יתרה (וטוב שכך).
מעניין מאוד - גם כשהמדינה מנסה להגן על מרגלים כגון ענת קם (כאמור, ע"י צא"פ על הפרשה וניסיון לאפשר לה משפט הוגן יותר), זה לא טוב מספיק.

שתירה לעצמה ברגל - אני עומד לי בצד וצוחק

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 04-04-2010, 10:33

'כל העולם' גם תומך בטרוריסטים ערבים שרוצים לרצוח יהודים לארוחת בוקר
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ofera1 שמתחילה ב "כל העולם מדווח על מה שהשב''כ מסתיר"

אז מה?

עדיין לא גילת לנו את סודך ואת המוטיבציה המיוחדת לעסוק בצא"פ ולא במעשה הנבלה שמאחרי הצא"פ. האם זכית לכתבה מפרגנת בברנז'ה? האם יש תקציב מיוחד לסיוע לסייענים שמנפיק 'כל העולם'?

פה זה ישראל. 'כל העולם' זה בסעודיה, איראן וגם אצל חבריהם של אנשי הרוח הרוסים והסינים בבארקלי. ישראל זו המדינה שקמה בדיוק בכדי לאפשר ליהודים להגן על עצמם מ'כל העולם' ומטיפוסים שמוכרים את עמם ל'כל העולם'.

כפי שזה נראה כעת - הצא"פ משרת רק את החשודה ולכן אתם עושים לה שרות דב וללוחמים בטרור שרות טוב.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:18

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר