בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "סקר: איזה שיר מתנגן לכם ברינגטון?"
כללי - מטעי הדובדבן של אוקראינה/יזהר אשדות ומוקי
משפחה - בייבי/שלמה ארצי
אחותי - בך לא נוגע/יהודית רביץ
כל מיני אחרים - money, wish you were here ו - comfortably numb של פינק פלויד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "סקר: איזה שיר מתנגן לכם ברינגטון?"
הקטע מתחילת "בריאן כוכב עליון" שבו התינוק בוכה ואמא שלו אומרת לו "שתוק!" ומורידה לו כפה מצלצלת... אחרי 3-4 שניות מתחיל שיר הפתיחה של הסרט, אבל לפני שמתחילות המילים אני כבר עונה...
לפניו היה לי הרבה זמן קטע הריפים של הגיטרה מ"לייפ'ס בין גוד" של ג'ו וולש...
בסלולרי אחד השיר הוא:
בסלולרי השני השיר הוא:
הצילצולים יוחלפו בקרוב בשירים אחרים של cascada מהאלבום החדש שלה.
והשיר
באיכות דיסק מקורי כמובן כל הצילצולים ולא של youtube.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
הרינגטון הכללי הפיזמון דינדין אביב - את מוכרת לי מפעם.
לאמא שלי זה הפיזמון של ABBA - Mama Mia לאבא שלי לא עשיתי, כי פעם במיליון יוצא שהוא צריך להתקשר אז לא עשיתי לאחותי זה הפיזמון Coldplay - Viva La Vida Aqua - Barbie Girl לבת דודה שלי זה הפיזמון של לחברות שלי זה המוזיקה של סקס והעיר הגדולה מהסרט, לא כמו בתוכנית
שכחת לציין בוס מעצבן או משהו שאתה רוצה לסנן וצלצול לכל אחד או לכל קבוצה, זאת הדרך הכי טובה לדעת מי מתקשר אליך
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google