14-03-2010, 21:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.12.09
|
|
קודם כל לגבי הביומטרי, בגלל שבזה אני מתיימר להבין משהו. אני שמעתי תרחיש ריאלי אחד שבו להיות במאגר יפעל לרעתי, גם אם המאגר כולו יהיה חשוף באינטרנט, כל מה שזה מאפשר זה לזהות אותי בודאות, וזה מקשה מאוד על אנשים רעים להתחזות אלי. הבעיות היחידות שיש זה במה שנקרא "השכבה השמינית" או "הממשק בין המקלדת לכסא" , שימוש לא נכון בכלי, או לסמוך עליו בעיניים עצמות יכול להביא לבעיות, אבל זה ככה עם כל כלי טכנולוגי.
את כל הטענות ששמעתי נגד החוק אפשר לסכם כFUD.
לגבי נושא האשכול, קודם כל ראיתי את הסרטון, והפתרון שהוא מציע בסוף למניע פשוט נשמע לי מצוץ מהאצבע, לקוח ישירות מאחד מסרטי מת לחיות. לגבי הראיות עצמן, זה ממש קל להביא וליצר סרטון מגמתי לכאן או לכאן. להאמין לסרטון הזה, או להאמין לmain stream media, זה דיי שקול, גם שם וגם שם אתה מקבל דעות בלי הוכחות, ואל תטעה אין שם הוכחה אחת רק אמירות וטענות.
לגבי כל התאוריות קונספירציה על 9/11 אני יכול למצוא להן מניע מאוד ברור, והכיתוב על התמונה של המשתמש שהעלה את הסרטון נותן רמז "FOR GAZA" . המטרה היא ברורה לעשות דה-לגיטימטיזציה למלחמה באפגניסטן ובעירק, ולממשל האמריקאי באופן כללי, ואם אפשר להאשים בקונספירציה את היהודים שהרוויחו ממנה, ואת הממשלות המערביות מה טוב.
|