09-03-2010, 03:35
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
|
|
עם השמאל הקיצוני אתה לארג' אבל עם הימין הקיצוני לא? :P
אתה לא חזק בהיסטוריה קצרת יומין בישראל, אז תן לי להזכיר לך שאותם בתים בשייח' ג'ראח
שייכים ליהודים שרכשו אותם, הכל טבין ותקילין - מה גם שהכל אושר באורח פלא ע"י בג"צ הידוע
בדעותיו "הנציות". אחרי כל זה, באים מאות ואלפי אנשים בכל שבוע, צועקים, מקללים, מאיימים,
מיידים אבנים, מתפרעים נגד כוחות הביטחון, פוצעים אותם, ומנסים להתסיס את השטח. ואתה
עדיין בחוצפה שאין כדוגמתה - קורא לזה הפגנה חוקית. אני אומר התפרעויות אלימות ובלתי חוקיות.
וכמובן איך נשאיר בצד את בלעין ונעלין? מאות פעילי שמאל (טיפל'ה, כלום, ממש אוויר) מתפרעים
מדי שבוע, משחיתים את הגדר, הורסים אותה, מיידים אבנים על חיילים ולוחמי משמר הגבול,
פוצעים אותם, מקללים, מגדפים. אבל הכי חשוב - הם אזרחים טובים.
אגב, בג"צ המגמתי היה חייב לאשר את ההתפרעויות הבלתי חוקיות האלה בשייח' ג'ראח אחרת
מעמדו הקדוש היה נפגע. מצד שני, את תהלוכת הימין ביישובים ערביים כמו באום אל פאחם או
ברהט או כל עיר ערבית אחרת מנעו רבות - בתואנה של פרובוקציה והלהטת השטח.
אז מה בדיוק ההבדל בין שני המקרים? חשבתי שלא תשאל לעולם: אנשי הימין לא היו מעיזים
לזרוק אבן, חצץ, אפילו סומסום (אם אתה בקיא במושגים מתחום הבנייה) באותה תהלוכה שקטה.
מנגד, אתה מרגיע את הקוראים וטוען שה"גרעין הקשה של השמאל הקיצוני" הוא קטנצ'יק, מוצ'י,
צוציק. וואלה. מספיקה אבן אחת כדי לפוצץ את האזור הרותח שם ממילא.
עוד, גרמת לי לגחך, שכן זאת בעיה של כמה גולשים פה והיא די מוכרת. אתה גם לוקה בבעיה -
ישר הולך ומחפש קבוצות אחרות "בעייתיות" כדי להשוות את "האנארכיסטים הקטנצ'יקים והבלתי
מזיקים שלך" לקבוצות אחרות (עאלק אחרות, תגיד מתנחלים, תגיד חרדים, תגיד רבנים, תגיד
ביינישים). במקום להתייחס פעם אחת לעניין, אתה ממשיך לרעות בשדות זרים, ממש כמו AVI1900 -
ממש מין מצא את מינו. אחלה שידך
נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 09-03-2010 בשעה 03:41.
|