לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-02-2010, 18:19
  dankrulw dankrulw אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.10
פיגוע גיבוש צוללות 21.2.2010

אז ככה ( כל מאמר על גיבשו מתחיל ככה אז למה לא שלי??)
מגיעים בערך ב-8 לתחנת רכבת בת גלים בחיפה וחיילים שעומדים שם מדריכים אותנו לבסיס חיל הים..
בהתחלה עברנו אצל רופא שבדק שאלונים רפואיים ודופק והתיישבנו התייבשנו שם די הרבה זמן עד שלקחו אותנו לראות צוללת בים קרוב לשם.. נכנסנו והיה מאודד קטן וצר אבל מגניב ביותר והעלה להרבה את המוטבציה לשרת שםם.. לקחו לנו את הפאפונים לפני שנכנסנו והחזירחו אחרי דרך אגבב..
אחרי זה חזרנו לבסיס ומרחנו את הזמן עד ההרצאה על המערכת ההדרואלית של הצוללת ואז הלכנו להוציא ציוד שכולל תד"לעוזי דמה שהו למעשה יציקת ברזל מעצבנת.. כובע שני זוגות מדים מימייה אלונקה גריקן ושני מנשאים ... מרחנו עוד את הזמן עד שהגענו למאהל שישנו שם והסתדנו כאן למעשה התחיל הגיבוש והטיזוזים... פגשנו את המפקד שלנו (מחלקה 7 - היכון צוללון) ועשינו בסביבות 100 שכיבות סמיכה על אי עמידה בזמניםם.. הלכנו לאכול ועשינו יותר מאוחר הליכה מסביב לבה"ד בערך 8 פעמים רצים רק כדי לצמצם פעריםם בין מחלקות... כשחזרנו למאהל שיחקנו את המשחק יש גשם אין גשם שלדעתי היה החלק הקשה ביותר בגיבוש P: שלמעה הידיים פרוסות לצידי הגוף כשיש גשם הכף יד כלפי השמיים וההפך זה נשמע קל אבל כשעושים את זה לרבע שעה זה נהיה בלתי נסבל וגם שיחקנו משחק רגליים ובטן שיש 6 מצבים שאני לא בדיוק זוכר אותם אבל למעשה שוכבים על הרצפה על המרפקים וצריך שהרגליים יהיו 5 סנטימטר מהרצפה ו2 היה שהרגליים יהיו למיעלה.. גם לא פשוט אבל בהחלט נסבל... 2 פרשו בחלק הזה..אז הלכנו לישון..
בבוקר השכימו אותנו בסביבות 4-4:30 והלכנו לאכול בחדר אוכל צוללות (אוכל סבבה.. התבאסתי מהשמועות שהאוכל מצוין) התארגנו למסע של אותו היוםם שמנו שק חול ששוקל בערך 20-30 קילו לתוך התד"ל וקשרנו את האלונקה למנשא אחד ואת הגריקן למנשא שני תקשרו טוב למה זה רק יקשה עליכם ותצטרכו לסחוב ביד אם זה יפרם באמצע המסע.. ואחרי עוד קצת טיזוזים שהם בעיקר שכיבות סמיכה יצאנו באוטבוס משוריין לאזור ההרים של חיפהה.. שם חיילת מכושר קרבי מעבירה חימום וריצה קצרה של 200 מטר.. לא לזלזל בה היא אחת הסוסות!!! P:
מתחילים פשוט אם הנשק עליכם והתד"ל אםצ השק חול ושניים סוחבים את הפקלים שהם המנשאים אם הגריקן והאלונקה.. הולכים רגיל למשהו כמו 3 קילומטר ואז מתחיל הקטע ש2 פרשו שכל קבוצה בקצב אקראי עוצרת בצד המסע ומחכה ששאר המחלקות יעברו ואז צריכים לרוץ לצמצם פערים עושים את זה ה=ר=ב=ה פעמים .. המחלקה שלנו היתה אם המדריך בקדימה לרוב הזמן וההוא אמר למפקד שכנרא קל לנו אז עצרנו ה=ר=ב=ה פעמים!! עוצרים אחרי 3 קילומטר לעצירה קטנה שאז מארגנים 8 שקי חול על באלונקה ועושים את המשחק הבא.. עולים על הר אחרי המדריך על סלעים וקוצים וצריך להעביר את האלונקה בלי שמישו יעבור מתחתיה או שהיא תיגע ברצפה.. אפשר לעשות החלפות כמובןן.. אם אחד שאלא קורה חוזרים 10 מטר אחורה.. אחרי זה חזרנו אם כל הציוד מקופל חזרה למקום שהתחלנו ממנו והמשכנו אם המסע להרבה זמן משהו כמו 10 קילומטר נדמה לי הרוב בעלייה וקטעי הריצה מאוד קשים והיו הרבה מהם! כשהגענו לסוף אמרו לנו שנעשה את זה עוד פעם ואז פרשו איזה 10 המהלך הכל אבל אז עלינו לאוטובוסים והלכנו לפארק בסביבה..
בפארק עושים משימות קבוצתיות שכוללים הנפת דגל על מוט ברזל שצריך להעמיד שיעמוד בעצמו דיונים שונים על האם לצרף בנות לצוללת.. לעבור ולהעביר אנשים מהמחלקה דרך רשת שגבוהה מהרצפה.. בזה נחשלנו קשות P:.. בניית מן רפסודה וכל מיני דברים אחרים ... אכלנו אוכל חםם וחזרנו למאהל..... אז לקחו לנו את השעונים ופה בעצם החלק הסודי בגיבוש שאסור לי לספר עליו מטעמי ביטחון המדינה.. רק לזכור שהכל פשרי לסיום ותצאוו גברים שבגברים אם תסיימו אותו.. היו סוסי על שהגיעו לגיבוש ואנ לא סתם אומר את זה.. באמת היו סוסים ממסגרות כושר קרבי ועשו את המסעות כמו שמשחקים שש בש ופרשו בחלק הזה.. לא להכנע ולהשאר מרוכזיםם..
קמים 3 שעות לאחר מכן כשעדיין בשוק מהלילה הארוך והולכים לאכול וזה היום הכי מייבש בגיבוש ולדעת כולם היום הכי קשה חחח.. הולכים אח"כ לתא הצפה שבעצם יושבים מול קיר בתא אטום מברזל שיוצא ממנו מים קפואים ומלוחים מהים וכשהמפקד אומר קמים ומנסים לסתום את כל החורים שממנו יוצאים המיים בעזרת בולי עץ וסמרטוטים.. המשימה אפשרית אם מתכננים אותה קדם.. אנחנו הצלחנו חור אחדד.. אח"כ מייבשים לנו תתחת לאורך כל שאר היום עושים פירוק והרכבה של נשק M16 (כי אני לא עשיתי ביום השני אז עשיתי היום) פירוק והרכבה של מאג, מבחן על ההרצאה של המערכת ההדרואלית של הצוללת והרבה ישיבה בבית הספר לצוללן והרצת צחוקים אם החרה לגיבוש.. זה החלק הכי מגבש בגיבוש לדעתי P: ממלאים שאלון סוציומטרי לקראת סוף היום וחלק הולכים לפסיכולוג (אני הלכתי) ומדברים אם חיילים מאמצע קורס צוללן ומריצים איתם צחוקים והם יורדים אחד על השני כל הזמן... הולכים לישון אם שמירות (שכחתי לציין שבלילה הראשון יש משממרות של 40 דקות כל אחד ובלילה השני אין) השמירה שלי אךם עוד 3 אנשים מהמחלקה היתה המשמרת הכי מצחיקה ביקוםם P: ומטעמי ביטחון גיבוש סנפיר אני מונע מלספר על המתרחש (:
קמנו אחרי 8 שעות שינה והלכנו לאכול ארוחת בוקר בבוקר היה לנו 50 דקות להתארגן לעומת ה-7 דקות בלילות הקודמים... אחרי הארוחת בוקר זרנו למאהל וקפלנו ה=כ=ל ... אז הלכנו לבית ספר צוללן שנאמר לנו התוצאות ומי התקבלל.. אני לא התקבלתי בגלל הפסיכולוג נראלי ומספר 87 מהמחלקה שלנו התקבל!!! כל הכבודד לו!!! היה מבאס תחת שלא התקבלתי אבל בסופו של דבר היה ה חוויה של החיים שלי והאנשים פשוטט אנשים מצויינים אחד אחדד...

74 התחילו את הגיבוש
2 פרשו יום ראשון 10-15 יום שני 22 במתקן הסודי בערךך סה"כ פרשו 40
34 סיימו
12 התקבלו

טיפים:
*תהנו
*תתרכזו
*אל תכנאו ללחץ המנטאלי ויש הרבה כזה המסע זה שטויות חוץ מהסוףף ואפשרי לסיום..
לבסוף תהיו כנים וחברותיים. הכי חשוב!!
מחלקה 7 כבוד!!
קבוצת הגיבוש בפייסבוק : http://www.facebook.com/group.php?g...08600847&ref=ts
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:07

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר