19-02-2010, 21:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.12.06
|
|
זה בסדר, אפשר להגיד מה שבלב, זו לא מילה גסה
1.בניגוד למה שחושבים עלי מהפורום, בגלל הניהול שבמה שבלב, ההומור שלי יותר שחור ממור (סנאי). קרה לא פעם שחברות שלי הרביצו לי בגללו.. אז אני תמיד צריכה לחשוב פעמיים לפני שאני אומרת משהו, כדי לא להביך יותר מדי את בני השיחה שלי ולגרום להם ללכת..
2. אני ש ו נ א ת לדבר בטלפון, ובכל זאת אני עושה את זה רק כי אחרת אני אאבד קשר עם הרבה אנשים. אני תמיד אני מעדיפה לדחות ולדחות. זה פוגע בחברים שלי, וזה לא פייר לסבים, אבל אני פשוט מעדיפה כמה שיותר להמנע. אם העולם היה חי על סמסים, הייתי יעל הרבה יותר מאושרת.
3. אני מזוכיסטית שלומדת דברים שאני לא טובה בהם, ומתמידה בהם. הגברתי ערבית בתיכון, אע"פ שהייתי טובה ממש בחטיבה, בתיכון עם תחילת לימוד הפעלים והגזרות הכל נעלם, הייתי בין הגרועים בכיתה. ובכל זאת אני עד היום דובקת בשפה הזו עד צאת הנשמה. בשאיפה שכשאני אהיה גדולה וזקנה, אני אצליח לשמוע, לקרוא ולהבין בלי בעיות. אפשר להגיד שעכשיו אני ברמה הרבה יותר טובה משהייתי אי פעם.. ונראה לי שבמצב הנוכחי, אני יותר טובה בערבית מאשר באנגלית.. והכל ממש לא מכשרון (ותשאלו את המשפחה שלי)
4. כשהייתי קטנה, הייתי גוצה שמנמונת, ללא צוואר ומעט אהבלה. אמא שלי באמת ובתמים חשבה שהנה, אחרי שניים מוצלחים יצאה לה אחת קצת מטומטמת, וסבתא שלי טענה שאם הראש לא ייפרד מהכתפיים היא במו ידיה תמשוך לי את הראש.. ואז הגעתי לכיתה ו'.. ואמא שלי נשמה לרווחה.
5. למרות שזה לא מחדש לחלקכם, אבל בגיל 5 אמצתי סבא, כי אחד נפטר ועם השני אנחנו לא בקשר.. עד היום אנחנו בקשר סבא- נכדה לכל דבר.