לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-12-2009, 11:14
  גליטו91 גליטו91 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.07
[עזרה] רוצה לעזוב מטירונות 03 ל02 עושים בעיות- רוצה להתפקד

שלום לכולם ...

ב7.12.09 התגייסתי לקשרג ומאז אני כל שבוע רושם את הבעיות שלי פה כי אני רוצה לעזוב את קשרג ואת טירונת 03 ולעזוב לטירונות 02 כי קשה לי שם אין אני לא יכול להשאר שם אני רוצה לעזוב ולעשות יומיות קרוב לבית...

עכשיו השבוע באתי לשם במטרה לצאת ל02 דיברתי איתם שאני רוצה לראות קבן כבר לפני שבועיים עדיין לא נתנו לי לראות אותו הלכתי לרופא בגלל בעיות גב והוא רא שאני עצוב שאל אותי מה קרה סיפרתי לו ואז הוא הביא לי הפנייה לקבן והראתי למפקדת ועדיין לא ראיתי קבן ...אני לא רוצה לכבול אותה כי זה סתם סיפור מיותר אבל הלכתי לדבר עם הממ בקשר לזה היא התחילה להגיד מה אתה מדבר איתו בלי רשות ...

בקיצור הם אמרו לי ביום ראשון שעד סוף שבוע הזה אני יוצא והם שולחים אותי לבקום כי מיום ראשון השבוע מתחיל שבוע שדאות ו02 לא עושים את זה ...

כל השבוע אומרים לי שאני עוזב ומאכילים אותי בחרטות חילקו לכולם פנס ואת חפירה בשביל צרכים אישיים לשבוע שדאות ורק לי לא חילקו כי אמרו שאני לא צריך אני עוזב

אני בא לצאת היום המפקדת באה אליי אומרת לי שבוע הבאה אתה עדיין איתו ויוצא לשבוע שדאות לא הכל עדיין הסתדר ועד אז אתה עדיין איתו ואתה תראה קבן עוד שבועיים (איך עוד שבועיים אם אחרי השדאות היא אמרה שאני הולך ? חרטההה)

בקיצור ככה היא מנסה להאכיל אותי בחרטות תשאר עוד שבוע ועוד שבוע עד שאני יסיים טירונת ...בקיצור נשבר לי אני לא הולך לשדאות וגם יש לי תור לצילום ראש ביום שני וזה תור שמתפנה פעם בחודש ככה...

אז זה השאלות שלי אם אני נפקד להודיע למפקדת או פשוט להשאר בבית ושהיא תחפש אותי ? ואם אני אומר לה שאני לא בא ישר כלא ? אני צריך ללכת לכלא או שבאים לקחת אותי ?

ואם זה כלא אז לכמה זמן זה אמור להיות ?

והכי חשוב אם אחרי זה שאני יוצא מהכלא אני נחשב 02 (כי כבר עשיתי את כל מה שצריך ל02 ) או שאני יעשה טירונת 02 עוד פעם או שיתחילו לשגע לחזור ולעשות 03 שוב ?

ואם אני נכנס לכלא ועושה 02 בסוף אז שאני אלך לבקום ואבקש לראות קבן כי עדיין לא ראיתי (ויש לי הפנייה לקבן של הבסיס ) יתנו לי ? ויהיה מצב שאני יהיה קרוב לבית ? (ב"ש)

ושאלה אחרונה חחח איזה תפקידים גובנקיים יש בב"ש ? יש אפסנאות ויש בסיס מזון ...אני רוצה בסיס מזון ואמרו לי שאם אני מבקש בבקום קורס לוגיסטיקה אז אני אוכל ללכת לבסיס מזון והם חייבים לתת לי לעשות קורס מסויים אם אני מבקש כי לכולם בצבא יש זכות לצאת לקורס (נראה לי חרטה אבל שיהיה )

אני מבקש ממי שעדיין לא התגייס ולא יודע איך הדברים בתוך הצבא לא להגיב סתם רק אם הוא מכיר מישהו והוא שמע ממנו או שהוא בצבא ויודע על זה משהו אז להגיב אל תנחשו סתם ...

תודה רבה לכולם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-12-2009, 13:19

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי קרקליסט33 שמתחילה ב "הוסמכת 02, לבקו"ם אתה כבר לא..."

הלוואי יתנו לי קורס בבהד 7 אבל לא נראה לי ולמה לא לחזור לבקום ? דיברתי עם המפ בבהד 7 הוא אמר שאם אני מסיים 03 אני חותם ויתור אני בבהד 7 אבל איזה תפקידים הם כבר יציעו לי ? להקליד במחשב ? רוצה משהו איכותי ורחוק מהבית אם צריך ואם לא אז משהו זבלה קרוב לבית אחד מהשניים ...
נ.ב אני כן רוצה להשאר בחיל התקשוב אבל אני רוצה תפקיד יכותי ולא סתם מקליד חרטות במחשב ועם יציאות סבבה שושים חמשושים וכאלה לא לסגור 21 וכאלה ואם אני יסיים 03 ויחתום ויתור ישמו אותי בחרא דבר כי כל הדברים הטובים צריך לעשות להם מבחנים ...

לא רק בחיל תקשוב אני רוצה כל דבר טוב שיעזור לי אחרי זה בעתיד למצוא עבודה ...שייתן לי פוש לעתיד ...

אם לא אז יומיולת קרוב לבית ...

אם אני יעשה 03 ולא יתאים ליחל תקשוב בדברים איכותיים אני או יישאר בחיל תקשוב בחרא תפקיד מקליד עם יציאות חרא כמו שראיתי את השבוזים האלה שהיו בגיבוש שלי בחיל תקשוב לא עושים כלום עם יציאות חרא או להיות בשריון ותותחנים שזה גם חרא (יש לי פרופיל 72 ) ושזה גם לא מתקבל ...

אם אני עושה 02 אני חייב להיות גובניק ואם לא יהיה משהו טוב בחיל תקשוב או בחיל אחר שעוזר לעתיד את אני עושעה בעיות רואה קבן ועושה יומיות קרוב לבית ...

נערך לאחרונה ע"י גליטו91 בתאריך 25-12-2009 בשעה 13:49.
ישן 25-12-2009, 15:21

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי חטאב מת שמתחילה ב "[font=Verdana]אני משער שאתה..."

כן אני בפלוגת גולן דיברתי איתו אבא שלי דיבר איתו אמא שלי דיברה איתו הוא אמר שהשבוע אני מסיים ועושה השלמות ועכשיו אומרים שדאות ...
אני לא רוצה לצאת אם אני לא נפקד אני בא לבסיס ואומר שאני לא יוצא לשדאות לא משנה מה אומרים אני לא יוצא ואז מה כבר יש להם לעשות איתי ? אני לא עושה כלום כול היום באוהל עד שימאס להם ויעיפו אותי משם כבר ל02 ובבקום אני אבקש לראות קבן עם ההפנייה כי לא ראיתי ויש לי הפנייה וביקשתי כבר יותר משבועיים לראות קבן ולא נותנים ...
אני עדיין רוצה תפקיד איכותי עם יציאות טובות נראה מה יציעו בבאקום אם לא אז תפקיד מעפן קרוב לבית יומיות ...
אם אני עושה 03 וחותם ויתור בקורס אז ישמיו אותי בחיל תקשוב במשהו מעפן איזה מקליד או משהו לא משהו איכותי כי כול הדברים האיכותיים זה עם מבחני קבלה ...
ישן 25-12-2009, 21:39
צלמית המשתמש של Zed3
  Zed3 Zed3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "לא שאני מסרב פקודה קשה לי אין..."

בפעם המיליון.
צבא זה לא קייטנה.
צבא זה לא תוכנית כבקשתך.
חיילים שעושים בעיות מקבלים בדרך כלל טיפול קשה יותר ולא סביר שיקבלו מה שרוצים, אף אחד לא רוצה חייל שעושה בעיות.
אף אחד לא מבטיח שלא ישחררו אותך, אף אחד לא מבטיח לך לא להיות מש"ק כלום בבסיס סגור.
כל מה שמובטח לך עם הגישה שלך זה צרות.
בפעם השלישית, קח את עצמך בידיים ותתבגר. אתה לא הראשון שעושה טירונות ולהכניס את עצמך לסרטים אולי עובד יופי עליך ועל אימא ואבא, אבל לא עובד על גורמים צבאיים שרואים עשרות כמוך בכל מחזור גיוס.
תפסיק להתנסח כמו ילד בן ארבע, הקפד על סימני פיסוק, אין צורך בלכתוב את אותה אות 5 פעמים, אנחנו יודעים לקרוא.

ישן 25-12-2009, 22:26
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "לא שאני מסרב פקודה קשה לי אין..."

קח שתי נשימות עמוקות, שתה כוס מים, קח עוד שתי נשימות ועוד כוס מים (בשיא הרצינות!)

תאמין לי שכרגע אין אף אחד בצבא שרוצה ברעתך או מנסה להזיק לך,
בוא נבחן רגע, בשיקול דעת ואובייקטביות, את מה שעבר עלייך שבגללו אתה כולך נסער - בסה"כ שבועיים טירונות, לא התעללו בך, לא הרביצו לך והסגל שלך לא עסוק בלזמום איך להרע לך, נכנסת למסגרת מסויימת, חדשה לך אומנם, אך מאוד מאוד סבירה מכל הבחינות (לפחות איפה שאתה כרגע נמצא).

ממה נפשך כרגע? מה כל סערת הנפש הזאת? שמנסים "להכשיר" אותך ל 03? אל תדאג, גם אם תוכשר 5 פעמים ל 03, לא תגיע להיות קשר"ג אם אתה לא מתאים (לא מטיסים אותך בסיום ה-03 לארבע שנים לגדוד בסיביר). צא מהראש שיציאה לשדאות תחרוץ את גורלך הצבאי, זה לא כך.

קשה לך? לרוב החיילים לא קל, אתה לא מיוחד.

אתה רוצה קב"ן? אל תתנהג כמו ילד (סלח לי, כן) אז ייקח עוד שבוע, יש גבול לכמה זמן יוכלו לדחות את זה. כשתגיע לבסיס בקש לדבר עם המ"מ שלך או המ"פ ודרוש במפגיע לדעת מתי יש לך פגישה עם הקב"ן.

סירוב פקודה\נפקדות\כלא לא יקדמו אותך או את הטיפול הרפואי\שלישותי בך.
התעקשות בשביל לקבל קב"ן\לעבור תפקיד - כן,
סירוב פקודה - לא.

לפגוע בעצמך - ממש, אבל ממש, לא! (תוציא לך מהראש את השטויות האלו מהר!)

לסיכום, תירגע, תפסיק להכניס לעצמך סרטים לראש בלי סיבה, יש דרך לטפל בכל דבר, גם עם זה לוקח קצת זמן ובירוקרטיה.

שוב, ל-ה-ר-ג-ע.
ישן 25-12-2009, 22:07

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "[עזרה] רוצה לעזוב מטירונות 03 ל02 עושים בעיות- רוצה להתפקד"

תגיד לי אתה עושה צחוק ? מה אכפת לי מניקוד וניסוח עכשיו מהההה ? ומה אתה רוצה אין לי ברירה אחרת מתעלמים מזכויות שלי ולא נותנים לראות קבן ואני לא ישב וישתוק אז אני יעשה בעיות עד שאני יגיע למה שאני רוצה שיכניסו לכלא אין לי ברירה אחרת

לכמה זמן כבר יכניסו לכלא ? רואים לשבנאדם קשה
גם מה זה ייתן להם עם אני סתם יהיה בכלא ?
ואני לא מתכוון להיות נפקד אני בא לבסיס ושוכב במיטה ולא עושה כלום עד שלא מוציאים ל02 ולבקום שם אני כבר יראה קבן ...
לפני השדאות עוצרים בבסיס אני לא עולה לאוטובוס של השדאות אני נשאר בביס על שימאס להם ולא יהיה להם ברירה אני כבר לא יוכל להמשיך כי פספסתי מלא דברים ואם הם ייתנו עוד פעם 03 אז אני שוב יישב ולא יעשה כלום ככה עד שאני יהיה ב02 ..
ישן 25-12-2009, 23:09

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "תלמד לשרשר בבקשה, לחץ על..."

תראו אמא ואבא שלי דיברו עם המפ והוא אמר השבוע ביום ראשון שעד חמישי אני יוצא מ03 ועכשיו גם שדאות הם כול שבוע אומרים שבוע הבא וגם 3 פעממים שבוע הבא אני מהיום השני רוצה לצאת קיבלתי שוק ואני רוצה לצאת ...

אני לא יהיה נפקד אבל אני אסרב פקודה לצאת לשדאות כי אני אסביר שאני לא מסוגל לצאת לא שאני לא רוצה ואני באמת לא יכול להיות שבוע בשטח אני אשתגע ואני מרגיש שהם משחקים איתי ...
ותפסיקו לדבר שטויות לא יקדם אותי יכניסו לכלא אם אני אסרב פקודה יש לי חבר שהיה ב03 אמר אני לא חותם על נשק עד שאתם לא מוציאים אותי ל02 תוך יום הוציאו אותו והוא היה בשריון ...שריון שזה ממש קשה לצאת משם הוא יצא בתוך יום ולא קרה לו כלום ועכשיו הוא עושה יומיות ...
אולי גם אני לא הייתי צריך לחתום על נשק אבל אמרתי שבוע ראשון נתן להם צאנס להוציא אותי כמו שצריך בלי בעיות
עבר כבר 3 שבועות ואין התקדמות אז אין לי מה להפסיד מה הוא כבר יכול לעשות לי אם כל היום אני יושב באוהל ולא עושה כלום ? ישלח אותי או לבקום או להישפט על ידי מישהו בכיר ממנו והוא או שישלח אותי לבקום או לכלא וכבר לכמה זמן ישלחו אותי ? 3 ימים ? 4 ימים ? אני אסבול 4 ימים ואז יצא עם 02 גם ככה סבלתי 3 שבועות...

נערך לאחרונה ע"י גליטו91 בתאריך 25-12-2009 בשעה 23:11.
ישן 25-12-2009, 23:46

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "1. להכשיר רובאי 03, לוקח בערך..."

1. אני לא עושה כלום עד שלא מוציאים אותי ל02 גם לא 3 דקות ולא כלום
2.אמרתי להם את זה הם אומרים לי זה רק ב3 ימים הראשונים ככה ואחרי זה כול שבועיים ועבר 3 שבועות
3.באמת שקשה לי ואין אני לא יכול אני יבכה להם שם ואם לא ישימו אותי 02 ויומיות אני לא עושה כלום כי ככה רק יחרבנו עליי מתי שהוא ימאס להם והם ישמו אותי ימויות קרוב לבית
4.זה כן משנה כי יש לי פרופיל 72 ואם אני עובר 03 ואני חותם ויתור אני נשאר בחיל תקשוב ואין להם שם תפקידים טובים לתת לי כי כול התפקידים הטובים עושים להם מבחנים אז סתם ישמו אותי איזה פקיד שחוזר פעם ב21 יום הבית או שיציאו אותי מהחיל לתותחנים שריון וכאלה אם אני עושה 03 אני לא יכול להיות קרבי או תומך לחימה רק גובניק ...אם אני אלך עם טירונת 02 והמלצת קבן לקרוב לבית בדוק ישימו אותי בביס מזון או אפסנאות או ציוד או משהו כזה ואני אחזור יומיות
5.לי קשה אחי אין לא מסוגל אני מרגיש שבא לי למות כול דקה שאני בצבא רק שאני יוצא שישי עולה לי חיוך לשעתיים ואז אני נזכר שאני צריך לחזור בראשון ומתבאס על החיים
ונכון לא צריך להתבכיין להם כי אין להם לב והם לא שמים על זה שבוכים להם ובגלל זה בכיתי להם 3 שבועות ולא קרה כלום עכשיו אני התמיד והיה נחוש בלא לעשות כלום עד שאני לא עף משםםםםם
6.תודה רבה אחי גם לך בהצלחה
עריכה :
תקשיבו אני באמת במצוקה אני לא סתם אומר אני לא מאלה שמשקרים שרע להם באמת קשה לי אני 3 שבועות בטירונות לא התקלחתי פעם אחת אין לי מצבוח למקלחת ולא יכול להתקלח עם עוד אנשים לא מחליף בגדים מתחת למדים לא יושן עסוק במחשבות כול הלילה אם אני לא יצליח להרדם אני יהיה לבד וישעמם לי ואז אני אומר לעצמי די להפסיק לחשוב על זה אבל ככה יוצא שאני כן חושב על זה אני מסתבך עם עצמי אני לא אוכל ירדתי 4 קילו ב3 שבועות מ63 קילו ל59 ואני 1.90 מטר אני בתת משקל רציני ...
אני מתחיל לאבד שליטה על על מצברי רוח פתאום יכול לבאו לי שיגעון אני מתחיל לדפוק את הראש בעמוד בתוך האוהל ...
אני מרגיש שאני משתגע אם אני לא יוצא משם השבוע אני חושב שיש מצב שאני עושה לעצמי משהו אני חותך את עצמי בא להם עם היד חתוכה מראה להם מיצידי שיוציאו אותי מהצבא לא יכול לשאר שם יותר

נערך לאחרונה ע"י גליטו91 בתאריך 25-12-2009 בשעה 23:54.
ישן 26-12-2009, 00:07
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "1. אני לא עושה כלום עד שלא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי גליטו91
1עריכה :
תקשיבו אני באמת במצוקה אני לא סתם אומר אני לא מאלה שמשקרים שרע להם באמת קשה לי אני 3 שבועות בטירונות לא התקלחתי פעם אחת אין לי מצבוח למקלחת ולא יכול להתקלח עם עוד אנשים לא מחליף בגדים מתחת למדים לא יושן עסוק במחשבות כול הלילה אם אני לא יצליח להרדם אני יהיה לבד וישעמם לי ואז אני אומר לעצמי די להפסיק לחשוב על זה אבל ככה יוצא שאני כן חושב על זה אני מסתבך עם עצמי אני לא אוכל ירדתי 4 קילו ב3 שבועות מ63 קילו ל59 ואני 1.90 מטר אני בתת משקל רציני ...
אני מתחיל לאבד שליטה על על מצברי רוח פתאום יכול לבאו לי שיגעון אני מתחיל לדפוק את הראש בעמוד בתוך האוהל ...
אני מרגיש שאני משתגע אם אני לא יוצא משם השבוע אני חושב שיש מצב שאני עושה לעצמי משהו אני חותך את עצמי בא להם עם היד חתוכה מראה להם מיצידי שיוציאו אותי מהצבא לא יכול לשאר שם יותר
אני חוזר ביתר תוקף:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי שפני
לפגוע בעצמך - ממש, אבל ממש, לא! (תוציא לך מהראש את השטויות האלו מהר!)

לסיכום, תירגע, תפסיק להכניס לעצמך סרטים לראש בלי סיבה, יש דרך לטפל בכל דבר, גם עם זה לוקח קצת זמן ובירוקרטיה.

שוב, ל-ה-ר-ג-ע.
קח את זה לתשומת ליבך, בשביל עצמך, בשביל ההורים שלך ובשביל הקרובים אליך - חשוב גם עליהם! אתה לא חי לבדך.

אני מדבר מניסיון שהיה לי עם חייל ששירת איתי, האמן לי.
ישן 26-12-2009, 03:43

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי comando שמתחילה ב "תקשיב אני יצאתי מהמסלול..."

אני רוצה לקבל תפקיד טוב בחיל תקשוב עם עזרה באזרחות עם יציאות סבבה (שושים חמשושים ) או תפקיד טוב לאזרחות בחיל אחר עם יציאות טובות או להיות גובניק שחוזר ימויות ...
במה שאני לא יהיה חשוב שיהיה יציאות סבבה ולא תיהיה משמעת קרבית כי זה מחרפן אותי ומדכא אותי
השאלה אם אני סובל ומסיים 03 מה האפשרויות שיתנו לי משהו טוב בחיל תקשוב (אם אני מסיים טירונות אני שייך לחיל תקשוב ) עם יציאות טובות ואם אין אפשרות כזאת אז אני רוצה לעשות 02 ולהיות גובניק של יומיות בבסיס מזון או אפסנאות
ואם אני עושה 02 אני עדיין יכול לקבל משהו טוב בחיל תקשוב ?(כי אני לא יהיה שייך אליו יותר )
ויש לי עוד בעיה איך אני עושה 02 לא רוצים להוציא אותי משם כול פעם אומרים שאני יוצא שבוע הבא בקצב הזה אני יסיים טירונות ואני לא רוצה סיים רובאי 03 כי אני יכול להיות בשריון או תתחנים או מודיעין שדה
לא נותנים לי לראות קבן וככה עובר זמן ואני נשאר ב03 ונמאס לי אני רוצה לצאת ל02 ומיצידי להתחיל טירונות 02 מהתחלה כי עשיתי ב03 את רובהדברים שעושים ב02 אבל לא את הכל צריך להשלים דברים ואם אי אפשר אז אין לי בעיה להתחיל טירונות 02 מהתחלה -יש גם פלוגה כמה מחלקות שהתחילו טירונות 02 5 ימים אחרי אז ככה אני יכול להצטרף אליהם כי בנתיים כול מה שהם עשו אני עשיתי)
ישן 26-12-2009, 13:19
  comando comando אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.06
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי שפני שמתחילה ב "תלמד לשרשר."

טוב אז ככה....למיטב דעתי אתה תוכר 03 גם אם תשב באוהל של פלוגת גולן עד סוף הטירונות ויקסטחו את זה ותוכשר כ03 . אתה יכול לצאת בקלות מאוד מהמסלול ברגע שאתה מגיע לבהד 7 לקורס יסוד שלך , בטירונות תהיה לך בעיה לחתום ויתור ולצאת ואני לא מאמין שתספיק לצאת בדרך הישר ככה . בנוגע למה שאתה רוצה....כל התפקידים "הטובים " בחיל התקשוב דורשים מיון שמתקיים לפני הצבא לפי מה שאני חושב , והיית צריך לחשוב על זה לפני שהתגייסת . אני חושב שבגישה שלך ודרך שלך אתה תצליח לעשות יומיות אחרי שתשב בכלא קצת או תסגור הרבה בבסיס . בסופו של דבר אתה נמצא במסלול התנדבותי , מסלול ארוך לתפקיד לא פשוט בכלל שבסופו של דבר גם עוזר לאזרחות ואתה תצא בן אדם אחרי אחרי השירות . אם אתה לא רוצה להיות שם אז אף אחד לא יוכל להכריח אותך אבל יתנהגו אליך כמו שאתה מתנהג ואם לא תתחיל להראות בגרות אז אתה בבעיה , אתה בצבא הגנה לישראל וכדאי שתתחיל להפנים את זה .
לסיכום , תסיים את הטירונות כמו שצריך , שבוע שדאות זאת חוויה שאני ממליץ בחום לעשות , ולאחר שתגיע לקורס היסוד תצא מהמסלול .
ישן 26-12-2009, 16:44
צלמית המשתמש של fritz2
  fritz2 fritz2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "[עזרה] רוצה לעזוב מטירונות 03 ל02 עושים בעיות- רוצה להתפקד"

תגיע לקב"ן ומה תגיד לו? שקשה לך? שאתה לא יכול לסבול משמעת קרבית?

תדע שקב"ן זה לא מש"קית ת"ש, ולא תא וידוי נוצרי שבאים אליו כדי לפתור את כל הבעיות.
קב"ן לא יעזור לך בכלום, ועם כל הכבוד חייל כמוך שיגיע לקב"ן יבוא על חשבון חייל אחר שכן צריך עזרה מגורם מקצועי ומוסמך.

עד עכשיו לא ציינת שום בעיה שבגינה הצבא צריך, יכול, ואפילו ראוי שיבוא לקראתך.

אל תיקח את זה אישית, אבל אחרי שבועיים - שלושה כל מה שהצבא רואה בך כרגע זה חייל בעייתי, מפונק, שלא מסוגל להתמודד עם המערכת. וכמוך יש אלפים, ככה שאתה גם בכלל לא מיוחד.

בשורה התחתונה - תשנה את הגישה, אחרת שום דבר לא יזוז.
ומבחינת הצבא אם הוא החליט שאתה תסיים את הטירונות כמו כולם, אז זה מה שיקרה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:07

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר