צעירה בשנות ה-20 לחייה נמצאה חבולה ומעורטלת בנמל ת"א, וסיפרה כי התוקף גרר אותה לשיחים, אך נמלט לאחר שנאבקה בו וזעקה לעזרה. האיש אותר על ידי השוטרים, שנדהמו לגלות כי מדובר בסרן ביחידה לאבטחת אישים, שכנראה היה שיכוראבי כהן פורסם: 28.11.09, 16:39
קצין בשירות פעיל ביחידה לאבטחת אישים בצה"ל, בדרגת סרן, נעצר הלילה (שבת) בחשד שניסה לתקוף מינית צעירה במתחם הבילויים בנמל תל אביב. כפי הנראה, תושייתה של הצעירה מנעה ממנו לממש את זממו באופן מלא ולאנוס אותה. שוטרי משטרת תל-אביב צפון עצרו את החשוד, שבין היתר משמש כמאבטח של הרמטכ"ל, והערב יביאו אותו לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בעיר.
במהלך הלילה התקבל דיווח במוקד משטרת תל-אביב, על צעירה בשנות ה-20 לחייה שנמצאת באזור הנמל כשהיא זועקת לעזרה. למקום הוזעקו שוטרי סיור יחד עם שוטרי יס"מ ירקון, ואלו פגשו בצעירה כשהיא חבולה ומעורטלת, וסביבה כמה אזרחים שעזרו לה.
בחקירה ראשונית סיפרה הצעירה כי סיימה בילוי בנמל, וכאשר שבה לרכבה שעמד בחניון, הותקפה על ידי חשוד שגרר אותה בכוח עשרות מטרים לשיחים שעל גדות נחל הירקון, שם היכה אותה והפשיט אותה. הצעירה לא ויתרה, היכתה אותו בחזרה תוך זעקות לעזרה. בסופו של דבר נמלט החשוד מהמקום.
הצעירה העבירה לשוטרים ולמתנדבים שהגיעו למקום את תיאורו של החשוד, והם החלו בסריקות נרחבות בכל האזור. בתוך זמן קצר אותר החשוד כשהוא מסתתר בין השיחים, לא רחוק ממקום הארוע. השוטרים נדהמו לגלות כי האיש, בן 30 מאזור השרון, הינו סרן בשירות פעיל ביחידה לאבטחת אישים בצה"ל, ובין היתר מאבטח גם את הרמטכ"ל. גם הוא עצמו היה חבול, וככל הנראה היה תחת השפעת אלכוהול.
הוא הועבר לחקירה, ובשעות הערב יובא לבית המשפט. הצעירה עצמה פונתה לטיפול בבית החולים וולפסון בחולון, ובסיומו שוחררה לביתה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי FiReBall שמתחילה ב "אם צעירה הצליחה להכניע אותו,..."
1. הוא היה שיכור, לא פיכח.
2. המקרה עצמו- כשאתה מבצע את עבודתך אתה מוכן לחרף נפשך בשביל להגן על הרמטכ"ל. כמה אנסים חירפו נפשם כדי לאנוס? כל מה שמלמדים בקורסי הגנה עצמית לנשים זה להראות התנגדות ולגרום מעט נזק כי בדר"כ אנס כזה יעדיף לעזוב ולא להיפגע.
3. אתה חושב, בתור מנהל, שיש כאן קשר לצו"ב, מלבד עיסוקו של הבחור בשעות הפנאי? הוא סתם עוד צעיר שלא שולט ביצריו תחת השפעת אתנול.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "הקשר לצו"ב - כשל כזה או אחר..."
אין דבר כזה, לא מסכים איתך. כל אחד יכול לצאת ולהשתכר, אי אפשר לדעת מי ינסה לעשות מעשה תחת השפעה. אלא אם תשכר את כל הנבחנים ליחידה ותראה מה הם עושים למראה בחורה חסרת ישע, לא תדע בחיים.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אין דבר כזה, לא מסכים איתך...."
ציטוט:
בחקירה ראשונית סיפרה הצעירה כי סיימה בילוי בנמל, וכאשר שבה לרכבה שעמד בחניון, הותקפה על ידי חשוד שגרר אותה בכוח עשרות מטרים לשיחים שעל גדות נחל הירקון, שם היכה אותה והפשיט אותה.
מי שעושה דבר כזה לא ראוי כלל לשרת בצבא, שלא לדבר על יחידה מסווגת ורגישה כמו אבטחת הרמטכ"ל.
אני לא יודע מה קורה איתך כשאתה משתכר, אבל זו לא תגובה נורמלית למצב של שכרות.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי צנחן1 שמתחילה ב "[QUOTE]בחקירה ראשונית סיפרה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
כל אחד יכול לצאת ולהשתכר, אי אפשר לדעת מי ינסה לעשות מעשה תחת השפעה. אלא אם תשכר את כל הנבחנים ליחידה ותראה מה הם עושים למראה בחורה חסרת ישע, לא תדע בחיים.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "[QUOTE=shruki]כל אחד יכול..."
בוודאי שאפשר לדעת מראש, יש הרבה מאד מבחנים שאתה עובר ואמורים לגלות תכונות המצויות בך (גם אם אתה לא מודע להן עד הסוף).
בנוסף, יש לזכור שהבחור כבר משרת בצבא 12 שנה, מוזר בעיני שאיש מהסובבים אותו לא עלה על יחסו לבנות המין השני, איש לא מתנהג כך כשהוא שיכור ובחיי היום-יום שלו לא מפגין יחס ארוגנטי כלפי נשים (ואני משתמש כאן במילה הכי עדינה שמצאתי).
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי צנחן1 שמתחילה ב "בוודאי שאפשר לדעת מראש, יש..."
אאל"ט הוא לא בהכרח 12 שנה בצבא - לפי מה שקראתי פעם מאבטחי הרמטכ"ל הם יוצאי יחידות מובחרות/מערך האבטחה בשב"כ שמגוייסים בגיוס חוזר לקבע, מקבלים דרגות יצוג של סרן, וכעבור זמן מה אמורים לעשות קק"צ + איזה השלמה חיילית שבא להם (לרוב של קציני כושר קרבי, כך נכתב בכתבה ההיא).
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "הקשר לצו"ב - כשל כזה או אחר..."
ציטוט:
הקשר לצו"ב - כשל כזה או אחר במערך הסינון של מאבטחי הרמטכ"ל.
קצין ביחידת האבטחה צריך להיות לוחם טוב יותר ברמת הפרט מקצין לוחם מקביל. הוא לא צריך להיות אמין/ממושמע יותר. הייתי נופל מהרגליים גם אם החשוד היה מ"פ שריון, טייס, קמב"צ גדוד וכו'.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי FiReBall שמתחילה ב "הבחור אמור להתחתן בעוד שבוע,..."
ע"פ הדיווח בחדשות הבחור טוען שהלך לשיחים להיתפנות ומאחר שהיה שיכור נפל למיים ואז נעצר ע"י השוטרים שהוזעקו למקום . ע"פ הדיווח בחדשות מחכים לבדיקת די אן אי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי 5416רמי שמתחילה ב "מאבטח של הרמטכ"ל חשוד בתקיפת צעירה בת"א"
ללא ספק, דבר מאוד מצער לשמוע. את הבחור בספציפי איני מכיר, אבל ככלל, מהכרות די רצינית עם לא מעט אנשי היחידה - אלה אנשים מהשורה. רובם בוגרי יחידות רלוונטיות בשב"כ, חבר'ה עם המון אחראיות, ערכים ונסיון חיים.
א) שלא תכלילו
ב) בוא נחכה לסוף החקירה ונוודא שזה לא עוד מקרה שהתקשורת ניפחה מחוץ לפרופורציות או שבכלל מדברים על הבן אדם הנכון.
לומר את האמת - I have a hard time to belive this shit..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי 5416רמי שמתחילה ב "מאבטח של הרמטכ"ל חשוד בתקיפת צעירה בת"א"
מה לדעתהם על גירסה קצת שונה מזאת שמוצגת כאן
היא פלרטטה איתו באיזה פאב באיזור ולאחר מיכן זה המשיך ליחסי מין ולאחר מיכן היא ביקשה תשלום עובר המעשה,הבחור סירב והיא התלוננה עליו במשטרה!
כל הסיפור הזה נראה לי הזויי לחלוטין ויש לי איזו תחושה שהוא ישוחרר עוד כמה ימים ללא שום האשמות!
אם הבחור לא היה קצין זה בכלל לא היה זוכה לכותרת ומניסיון העבר העיתונות יודעת לנפח דברים ולהציג את הצד פיקנטי ש הסיפור שהוא לא חייב להיות הנכון באמת.
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי גונס שמתחילה ב "למה גזרתם את גורלו וקבעתם שהוא אשם?"
בוא נערוך את הגירסה.
היא פלירטטה איתו והעסק הוביל לאן שהוביל.
לאחר שגמרו התברר שהיא מבנות המיעוטים,אבל ידעה להסתיר את המבטא.
כשהבין שהסתבך, ניסה לעוצרה , והיא, בהפוך על הפוך הפילה עליו תיק.
עוד וריאציות יתקבלו בברכה עד השלמת החקירה.
ידידי היקרים.
הפיתרון הכי טוב לנושא... הוא המתנה, צריך לקחת דברים בפרופורציה.
אי אפשר להאשים אותו כול עוד אין הגשת כתב אישום. בנתיים הדברים נזרקים באוויר.
לא חסר סיפורים של נשים שהתלוננו על אונס ולא היה שום דבר בסוף מלבד נקמה של האישה בגבר.
אותו בחור אמור להתחתן במשך השבוע, כולל הנראה לקח כמה ימי חופש לפני החתונה שלו.
רק בארץ ישראל מצויין בחוק שכל אדם הוא זכאי כל עוד לא הוכח שהוא אשם.
ורק בתקשורת הישראלית כל אדם הוא אשם ועכשיו לך תוכיח שאין לך אחות...
נקווה שיהיה בסוף טוב.
כמו כן אם אותו מאבטח אכן אשם, הוא מחוייב לקבל את העונש כאדם מן השורה !
אני מציע לכולם להמתין, לשתות מים ולקרוא בין השורות.
אל תתלו אותו ולא אותה.
אל תפטרו ואל תחפשו בקיאים בסינון.
בחיאת
לא הכל בדיוק כמו שזה נראה היה בשעה הראשונה.
תעקבו אחרי ההתגלגלות של האירוע, החקירות, העימות, האימות...התנהלות עורכי הדין.
מעניין ועצוב
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי lior432 שמתחילה ב "למה? כי אדם שאין לו מה להסתיר..."
לא תמיד - לפעמים, גם אם אתה זכאי, אתה עלול ליפול בין הכיסאות. אני אישית חוויתי זאת על בשרי (אמנם לא בפרשיה חמורה כמו זו אלא במשפט הרבה יותר פשוט, אך לא תמיד מי שצודק ולא אשם אכן נמצא כך).
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
מאחר וגלשנו לנושא העקרוני של זכות השתיקה:
כל מה ששתיקתו של העצור מוכיחה היא שיש לו עו"ד חכם - בלי קשר לשאלת חפותו או אשמתו!
ניתן להתווכח על היבטים אתיים של העניין, אבל חוקית זוהי זכותו של כל אזרח ואי אפשר לדון אותו לכף חובה רק משום שהחליט להקשות על המשטרה.
אגב, אני מבין שלשיטתך שר הרווחה הנוכחי אינו ראוי לכהן בתפקידו?
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי shlomz שמתחילה ב "מאחר וגלשנו לנושא העקרוני של..."
זה לא קשור לשיטתי או לא. יש חוק ויש נורמות ארגוניות. משוטר מצפים לספק גרסא להאשמה ולא להתבצר בשתיקה כאחרון הגנבים. במקרה כזה, גם אם הוא יזוכה, הוא עדיין יפוטר. מצד שני, אם הוא יספק גרסא ויורשע למרות גרסתו, במידה והעבירה לא היתה עבירת טוהר מידות, הוא לא יפוטר.
מבחינה ארגונית- הרשעה נתפסת כפחות חמורה משמירה על זכות השתיקה במח"ש.
ממה שהבנתי, היום הוא יצא מהגנה להתקפה.
מבחינה מילולית (ועפ"י מה שמפורסם בתקשורת), הבחור כנראה עושה כל טעות אפשרית....
אני מבין שהבחור הגיע ליחידה אחרי שירות קודם ב-730, בהחלט מעורר תהיות לגבי סינוני האישיות שעבר הבחור הן בשרות והן חזרה בצבא...
נראה שצריך דחוף לסגור את האשכול והפטפטת המיותרת. עוד כמה זמן והכל יתברר.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי lior432 שמתחילה ב "לא- זו לא. אם אתה חף מפשע..."
מצטער על האיחור בתגובה, לא שמתי לה שהגבת.
מה שאמרת כאן הגיוני מבחינתך כשוטר (חיים קלים יותר? ) אבל אני יודע שלמשל בעבירות של ניירות ערך אתה יכול לסבך את עצמך מאוד אם אתה מדבר יותר מדי, במיוחד שלא קל להוכיח כוונה וחוסר תום לב במקרים כאלו.
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי lior432 שמתחילה ב "למה? כי אדם שאין לו מה להסתיר..."
זה נכון ברמה העקרונית, אבל ברמה הפרקטית אי יכול להבין אדם שלחלוטין חף מפשע אבל מפחד לדבר- פשוט , מערכת לא מוכרת, כללים לא מוכרים, לא ידוע מי נגד מי ואיך מה שנאמר יתפרש. האם לא היו מקרים שאנשים חפים מפשע ישבו בכלא?
מכיוון שכמו שאמרתי, מתנהלת כרגע חקירה פלילית.
מי שיודע משהו הרלוונטי לחקירה עליו למסור את הדברים אך ורק לחוקרים, ולא כאן כדי למנוע פגיעה בחקירה.
מעבר לכך, הדיון עקר וניתן להמתין לסיום החקירה.
אני מסכים איתך פחות או יותר, אך אם זה היה חסר משמעות - למה ביצעו את מסדר הזיהוי הזה מלכתחילה? כמו שאני רואה, כתוצאה מהמסדר הזה - להגנה התווסף כדור למחסנית...
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
המותקפת לא זיהתה אותו במסדר התמונות פספורט (שאגב- להבנתי השתמשו במסדר התמונות בגלל שהחשוד היה חבול ולא רצו שתזהה אותו ע"פ החבלות) . אגב- המותקפת ביקשה שהמסדר יהיה לכל הפחות עם תמונות גדולות שמראות גם מבנה גוף, אך המשטרה הביאה תמונות פספורט שאפשר לראות בהן, כידוע לכולם, רק את הפנים... בשלב הראשון היא "ניפתה" את כל התמונות שבוודאות המופיע בהן אינו התוקף ומתוך שמונה תמונות נשארו שלוש וביניהן תמונת החשוד. בשלב השנה כשנתבקשה לבחור את התמונה של התוקף היא בחרה בתמונה הלא נכונה... בכל אופן, רק בעוד שלושה- ארבעה ימים יגיעו תוצאות בדיקת הDNA שנלקחו מפיסות עור שנמצאו בציפורניה... מוקדם מידי כדי לדעת בוודאות האם החשוד הוא הוא התוקף או שהיה פשוט שיכור שנקרה לאיזור...[/font]
בשיטת המשפט המקובלת היום בסוג הזה של העבירות לא יוצאים זכאים. גם אם לא תהיה אף ראיה משפטית אחרת, יכול בית המשפט להרשיע רק על סמך עדות המתלוננת- אם היא תיראה לו אמינה.
אבל לא בעבירת מין. בגלל הלחץ של התקשורת ושל אירגוני נשים למינהם יגישו כתב אישום גם בלי ראיות.
ובשיטה המקובלת כיום בסוג הזה של העבירות אפשר להרשיע גם בלי ראיות אחרות.
אולי אפשר לעצור כאן? ונחכה לחקירת המשטרה ונשתדל לחזור לשגרה האפורה שלנו...
מצטער, לא קראתי בכלל את שרשורים, הכל מיותר לדעתי.(ל"ת)
בתגובה להודעה מספר 62 שנכתבה על ידי G_Zhukov שמתחילה ב "כפי שכבר כתבתי כאן, השרשור..."
... יותר אין כנראה מה להוסיף ואולי אפשר לסגור את האשכול.
בתגובה להודעה מספר 65 שנכתבה על ידי האזרח שמתחילה ב "התקבל אישור שה DNA של הקצין מתאים ..."
ציטוט:
הד.נ.א של המאבטח נמצא על המותקפת בנמל
הותר לפרסום כי בבדיקת המעבדה התברר שהד.נ.א שנמצא על הצעירה שייך לאחד ממאבטחי הרמטכ"ל, החשוד בניסיון אונס ובמעשה סדום. ייתכן שכבר בשבוע הבא יוגש נגד הקצין כתב אישום
אבי כהן
התפתחות דרמטית בחקירת סרן א', החשוד בניסיון אונס, מעשה סדום ותקיפהשל צעירה בת 22 בנמל תל-אביב בשבת לפנות בוקר. בבדיקת המעבדה התברר כי הד.נ.א שנמצא על הצעירה שייך לאחד ממאבטחיו של הרמטכ"ל. כך הותר הבוקר (יום ה') לפרסום. רבים מפרטי החקירה עודם אסורים לפרסום.
במשטרת מחוז תל-אביב המתינו בציפייה לתוצאות בדיקות הד.נ.א שנלקחו מהצעירה ביום שבת האחרון. גם השופט, בדיון האחרון בבקשה להאריך את מעצרו של המאבטח, ביקש לדעת מתי יגיעו התוצאות ואתמול בשעות אחר הצהריים הן התקבלו. החוקרים הודיעו לקצין על תוצאות הבדיקה סמוך לחצות וזה הגיב בקור רוח. הוא עדיין מכחיש את החשדות נגדו.
המשטרה ערכה פעולות חקירה נוספות, על-מנת לבסס את הראיות, אולם על חלקן עדיין קיים צו איסור פרסום שיוסר בימים הקרובים. במשטרה מעריכים כי אם לא יחולו שינויים של הרגע האחרון, ייתכן שכבר בשבוע הבא יוגש נגד הקצין כתב אישום. בינתיים תבקש המשטרה להאריך את מעצרו פעם נוספת.
ביום שני בערב, לאחר שהמתלוננת לא זיהתה את תמונתה של החשוד, היא נכנסה לחדר בו היה לעימות קצר. היא הטיחה בו: "למה עשית לי את זה"? הוא מצדו המשיך להכחיש: "את משקרת". היא השיבה: "אתה זה שאנסת אותי, אתה זה שפגעת בי". בניגוד לסערת הרגשות שבה היתה שרויה הצעירה, הקצין נותר קר רוח. "את משקרת, למה את אומרת את זה עלי? זה לא אני עשיתי לך את זה", הוא השיב בעימות הקצר.
"לאחר שחרורו מצה"ל יצא אפרתי לטיול בהונגריה ותאילנד אבל מהר מאוד חזר לשירות הביטחון, ליחידה לאבטחת אישים. "אפרתי היה לוחם מצוין ביחידה אבל הוא הבין שלא מתכוונים לקדם אותו וזה הפריע לו", סיפר חברו ליחידה, "בשלב מסוים הוא קיבל הצעה מהיחידה המטכ"לית של אבטחת הרמטכ"ל והוא עזב". למרות שאפרתי עונד דרגות סרן, הוא לא עבר את המסלול המקובל. לאחר שהחל את עבודתו כמאבטח הרמטכ"ל, יצא לקורס קצינים מקוצר ואת ההשלמה עבר בבה"ד 8 - בית הספר לכושר גופני. את הדרגות קיבל בשל הוותק, לאחר שכך הוחלט במערכת הביטחון."
בתגובה להודעה מספר 69 שנכתבה על ידי צ'ומפי שמתחילה ב "מתוך הארץ מהדורת האינטרנט של..."
תפסיקו לשפוך את דמו!
מה קורה כאן, פתאום מתחילים להוציא את כל השדים מהבקבוק.
נראה לי שמזמן היה צריך לעצור ולסגור את האשכול,
למעשה, הצגת הקריירה הצבאית של סרן אפרתי משרתת את מאמצי ההגנה שלו, בדיוק כמו הקלואזאפים המרובים של צלמי החדשות על הציצים של ארוסתו.
המסר הסמוי די ברור "כזה בחור מוצלח עם כזאת חברה יפה, מה הוא צריך לאנוס? ואם ניסה לאנוס אז בטח מותר לו, וזאתי שנבחרה על ידיו צריכה להודות על מזלה הטוב ולא להכפיש אותו".
בתגובה להודעה מספר 75 שנכתבה על ידי צנחן77 שמתחילה ב "ה"עיתונאי" לא ראוי שתפנה אנשים לגיבוב דברי הבלע שלו"
זה בדיוק העניין. אם החשוד היה סתם אחד מהרחוב, לא היית שומע מילה בתקשורת מלבד מבזקון ב-YNET. כשזה מאבטח הרמטכ"ל (לא נבחר ציבור שאז יש איזו חובה לחשוף כמה שיותר)- זה מייצר רעש. בדיוק כמו פרשת כרטיס האשראי של הרמטכ"ל, שלולא הוא היה מעורב בעסק, לא היית יודע על זה. אבל אם יש הזדמנות לתקשורת לעקוץ עוד קצת, לנסות לשחוט עוד פרה אחת, אנחנו מחוייבים לנסות ולהפחית את הרעש, כקוראים וככותבים. (זה כמובן לא מוריד את רמת הנבזיות של החשוד, אם יתברר שהוא אכן אשם).
קרא את התגובה הראשונה שלי באשכול הזה, תגובה 2, ושים לב מה כתבתי בהערה מס' 3.
בתגובה להודעה מספר 69 שנכתבה על ידי צ'ומפי שמתחילה ב "מתוך הארץ מהדורת האינטרנט של..."
ציטוט:
לאחר שהחל את עבודתו כמאבטח הרמטכ"ל, יצא לקורס קצינים מקוצר ואת ההשלמה עבר בבה"ד 8 - בית הספר לכושר גופני.
נצל"ש ובלי קשר למיקרה- הוזכר כאן שמאבטחי הרמטכ"ל עוברים השלמה של קציני ספורט. נראה לי כמו בזבוז זמן של קצין בקבע. מה הבעיה להכיר בקורס המקצועי שהמאבטחים ביחידת האבטחה עוברים ממילא כהשלמה? כעתודאי, ה-"השלמה" שלי כללה כמה שבועות הרצאות על מבנה חה"א בטכני- שום דבר פיקודי או מעשי.
בתגובה להודעה מספר 79 שנכתבה על ידי קרן-אור שמתחילה ב "[QUOTE] לאחר שהחל את עבודתו..."
למעשה, הם יכולים לעבור איזו השלמה שבא להם. הרוב אכן עושים השלמה של קציני ספורט, אבל קראתי בזמנו כתבה על אחד כזה שמתוך סקרנות אישית בחר דווקא בהשלמה של קציני חימוש...
בתגובה להודעה מספר 81 שנכתבה על ידי קרן-אור שמתחילה ב "זהו בדיוק- למה לבזבז זמן של..."
כי הוא לא יוכל להיות מאבטח אישי של הרמטכ"ל עד הפנסיה, ומתישהו יחליפו אותו בגבר צעיר ושעיר יותר. אם הוא יקבל דרגות ייצוג עם השלמה לא אמיתית, אפשרויות הקידום העתידי שלו די נסגרות. אם הוא יוסמך כ"קצין אמיתי" הוא יוכל לעבור תפקיד ולהמשיך בקריירה צבאית.
בתגובה להודעה מספר 82 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "כי הוא לא יוכל להיות מאבטח..."
טוב, הנחתי לתומי שמי שמתגייס מחדש ליחידת האבטחה לא מתכוון להישאר בצבא מעבר לתפקיד ביחידה. הקצין היחיד שהכרתי ביחידה היה "קצין אמיתי"..
מאבטח לשעבר בדרגת סרן/רס"ן, לוחם שהוסמך כקצין ספורט/קח"ש לא יוכל ממילא להיות מ"פ חי"ר (או קח"ש חטיבה ) ואפשרויות הקידום שלו בצבא עדיין מוגבלות. אך אני מניח שיש בזבוזים גדולים מזה בצבא.
בתגובה להודעה מספר 67 שנכתבה על ידי Black Mammmba שמתחילה ב "[font=Verdana]הותר פרסום..."
מוזרה הענידה של סיכת דובדבן (כמובן שהוא היה לוחם ביחידה ואף אחד לא ייקח לו את זה.)
למיטב ידעיתי, לוחמים לא הולכים עם הסיכה. לא ידעתי שלאחר שחרור הם הולכים איתה (במעבר יחידה וכד')
היום נכתבה בעיתון גרסת המתלוננת כביכול וגרסת הקצין.
אמנם האשכול כבר ירד אבל אני מעוניין להביע את חוות דעתי על העניין.
לדעתי, הקצין הוא חף מפשע, הבחורה לא זיהתה אותו אפילו במסדר הזיהוי, הכל היה אפוף מהתחלה על המקרה, והתנהלות המשפט כלכך עמוק בתוך התקשורת לדעתי, מסגירה את המשטרה כגוף שמנסה לפצות על מקרים עברו ולהראות שהוא כל יכול והנה "תפסנו את הפושע"- ניתן לדעתי לראות זאת גם במקרה של רצח הילדה תאיר ראדה.
בנוסף, הנסיון "לבדוק" האם ביצע מעשים כאלו ואחרים בנשים קודמות, ע"י פרסום שמו בתקשורת הוכיח את עצמו ככושל וכחסר שום ביסוס.
אני לא מפקפק בעובדה שהבחורה נאנסה, למרות שלא חסרות בחורות שהיום מנסות להוציא כסף מאנשים ע"י הפללת כפושעי מין, אך לדעתי אין כל ספק שזה לא הקצין שאנס אותה, הבנאדם היה בזמן הלא נכון כנראה ובמקום הלא נכון, ע"פ חבריו הוא בכלל לא רצה להגיע באותו למועדון, והיה צריך להתחתן כמה ימים אח"כ.
השתלת דנ"א היא לא דבר כלכך קשה, ואני מפקפק בכל מה שקשור לכך כשזה נוגע למשטרה ההגונה שלנו.
עצוב שהבחורה נאנסה, והמשטרה, צריכה לתפוס את האונסים לפני שהם אונסים, חבל שהם מתעסקים בלאנוס קצינים בצה"ל ולא לחפש את האשמים האמיתיים.
אתה באמת מאשים את המשטרה שהשתילה DNA של חשוד על קורבן? אגב, אתה יודע שה-DNA היה זרע, כן? כי אתה מאשים את המשטרה שהשיגה את הזרע שלו והשתילה על הקורבן... מעניין איך הם עשו את זה.
דבר ראשון, אני לא חושב שזה דבר כלכך בעייתי להשיג זרע.
דבר שני, המשטרה באותה מידה יכולה לצאת בפרסום שקרי ולתפרד את הזהות מאחורי הדנ"א, מכיוון שלא נמצאה זהות כזאת, ובידיה כבר נמצא ה"חשוד".
יכול מאוד להיות שבסופו של דבר אני טועה ואני מודע לזה, אך מנק' הראייה שלי כרגע, מדובר בעוד מקרה שהמשטרה מנסה לרכוב עליו כדי להראות שהיא כן מצליחה לתפוס את הפושעים, מה שבד"כ לא כלכך הולך לה.
בוא ניתן לבית המשפט להחליט. עצם היותו קצין בצה"ל, מאבטח של הרבמטכ"ל או איש שב"כ שלעבר, לא מבטלת את האפשרות שהוא עשה את מה שמייחסים לו תחת השפעת אלכוהול לדוגמא. יכול מאוד להיות גם המצב ההופוך. כיוון שאים לנו גישה שראיות והחקירה - נצטרך לשבת ולחכות לתשובות.
אני לא מפקפק בעובדה שהבחורה נאנסה, למרות שלא חסרות בחורות שהיום מנסות להוציא כסף מאנשים ע"י הפללת כפושעי מין, .
שוב - זה לא שהיא האשימה אותו אישית. היא נמצאה מוכה ומופשטת, שבנסיבות מפתיעות לגמרי מצאו ממש לא רחוק ממנה גבר בלי מכנסיים, שהDNA שלו גם נמצא על גופה, ושבאופן מסתורי גם זוהה על ידי עדי ראייה כמי שנראה גוהר על בחורה בשיחים קצת קודם...
אבל היי, העיקר שהוא היה בקרבי ושלארוסתו יש ציצים גדולים. הוא חייב להיות חף מפשע, והכל זה מזימה של שוטרים מושחתים ופמיניסטיות רודפות בצע. בתי הכלא מלאים באנשים חפים מפשע, תשאלו את האסירים!
בתגובה להודעה מספר 90 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "[QUOTE=Zepp]
אני לא מפקפק..."
זה ממש לא משנה שהוא היה בקרבי, וגם לא ציינתי את זה.
אני התייחסתי לכך שהמשפט מנוהל בתקשורת בצורה מאוד מגעילה.
אני סך הכל הבעתי את דעתי על המקרה הנ"ל, לקחת את מה שכתבתי ולהקצין אותו לגבי כל מה שקורה במשטרה ולגבי כל מקרה האונס, זה משהו אחר, ולדעתי לא תורם לתרבות הדיון, אני לא עקצתי אף אחד ולא הצגתי את דעתי בצורה כזו.
יש מצב גדול שאני טועה, אם אכן יתברר שכך, קבלו את התנצלותי מראש, סך הכל הצגתי את זווית הראייה שלי, בשביל זה יש פורום.
גבר...הבחור סגור, נעול, וקבור עם שורה של ראיות, פרונזיות, פיזיות והודעות עדים, שראו אגב, את כל המעשה מתחילתו עד סופו.
אמנם קשה להאמין שמאבטח של הרמטכ"ל יהיה עד כדי כך מטומטם לעשות דבר כזה מול כמה וכמה אנשים ואז לתת גירסא מטומטמת עוד יותר לשוטרים, אבל היי, המציאות עולה על כל דימיון.