10-11-2009, 08:28
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.08
|
|
יש דרך לעשות שינוי מסויים ברג'יסטרי
ואז אתה הופך אותו ל-PRO כאילו.
ואז אתה יכול להתקין MUI
(הועתק מפורום אחר.) לא אני כתבתי זאת.
הנה משהו שמצאתי לא מזמן, ואתמול ניסיתי וראיתי שגם עובד - דרך להפוך התקנה קיימת של XP מגירסת HOME, כך שהיא תחשב ל-PRO ותקבל כל דבר שגירסת PRO מקבלת - וזה במיוחד נוגע להתקנת MUI עברי על גירסה אנגלית.
יש מחיר כלשהו להמרה הלא שיגרתית הזו, והוא כנראה מתבטא בקושי לעדכן את המערכת (אם כי עידכון ל-SP3 אמור לעבוד), אבל חוץ מזה ככל שבדקתי, הכל עובד כרגיל.
****** לפני כל שינוי יש ליצור נקודת שיחזור ******
השינוי נעשה כך:
במערכת ה-HOME, להריץ את עורך הרג'יסטרי (REGEDIT ב'הפעלה' ואישור), ולנווט אל ה'תיקיה' הזו:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/ControlSet002/Control/ProductOptions
חשוב לשים לב שאם יש תיקיה בשם ControlSet003 אז יש לבחור בה. הבחירה היא תמיד במס' הגדול ביותר (אבל ככל שבדקתי הוא תמיד 2).
כשנסמן את התיקיה, נמצא בפאנל השני את המפתח ProductSuite ונמחק אותו.
אח"כ ניצור חדש (לחיצה ימנית במקום ריק בפאנל -> חדש) עם 'ערך DWORD' של 0 (ברירת המחדל) ונשנה את שם המפתח ל- Brand.
אח"כ נאתחל את המערכת, נלחץ F8 לפני שחלונות עולה, ובתפריט נבחר בשורה Last Known Good Configuration ונאשר.
הבחירה בה תגרום למערכת לטעון את הנתונים שבתיקיה ControlSet002 ולטעון את הערך שהוספנו (שאחרת היה מוגן משינוי).
עכשיו ניתן לבדוק בלחיצה ימנית על 'המחשב שלי' -> מאפיינים, שה-XP מזוהית כ-Professional...
*** אני לא ממליץ על השינוי לכל מי שיש מערכת תקינה ומסודרת *** - למרות שניתן לשחזר את המצב לאחור, יש סיכוי שהמערכת תהיה פחות יציבה. מצד שני, זה פיתרון מאוד מהיר למי שמעוניין להפוך XP HOME אנגלית לעברית (ויש לו כמובן ערכת MUI ממקור חוקי).
נערך לאחרונה ע"י ya1 בתאריך 10-11-2009 בשעה 08:33.
|