13-10-2009, 09:26
|
|
|
חבר מתאריך: 19.02.06
|
|
פעמוני חתונה (לסבית)
כידוע (אני מניחה שכבר כאן כולם יודעים), סיון ואני מאורסות (בשעה טובה ומוצלחת!!) וההכנות לחתונה זה משהו שלא מוכר לנו , על אחת כמה וכמה , הכנות לחתונה חד מינית.
כאן נשתף בתהליכים, בבירורים, בקבלת ההחלטות, בתמחורים ובסופו של דבר גם בקצת תמונות מהיום הגדול.
אז שנתחיל?,
ב-25.10.09 הצעתי לסיון להתחתן איתי, אחרי שיחות ארוכות בנושא, והבנה מוחלטת שאין אישה אחרת שארצה לחלוק את חיי איתה, הושבתי אותה על כיסא בבקתה מטריפה בטיול שעשינו בהולנד ובלי הרבה דיבורים מיותרים (כי כאמור הכל כבר היה ידוע) הצעתי לה להתחתן איתי, לשמחתי היא הסכימה J.
ביום למחרת, סיון הודיעה שאסור לחזור לבקתה לפני השעה 18:00, שלאחר מכן התברר כי היה סיכום עם בעלת הבקתה מראש שתכין את הבקתה להצעת הנישואין של סיון, כשחזרנו הבקתה הייתה מלאת נרות בכל פינה, עלי כותרת מפוזרים על הרצפה, זר וורדים על השולחן וסלסלה עם בקבוקי יין וגבינות.
כמובן שהסכמתי.
מערכת היחסים של סיון ושלי מורכבת, אין ספק שעברנו הרבה, עד שיכולנו להכריז בראש חוצות שאנחנו מאורסות, יש כאלה שהם חלק מחיינו בשנים שעברו שיגידו שהגיע הזמן ואחרים שלא יבינו למה או בכלל למה צריך "אירוע" כשאנחנו לסביות.
למזלנו הגדול מאוד, המשפחות של שתינו מאוד מקבלות אותנו כל אחת בנפרד ואת שתינו כזוג.
אז אחרי שחזרנו מהולנד הכדור התחיל להתגלגל, והכנות לחתונה החלו.
ביום שישי הקרוב נלך לראות יחד עם האמהות שלנו גן אירועים אחד מתוך כמה ששמנו עליהם עין,
החלטנו יחד שאנחנו לא רוצות להתחתן ב"אולם" ולא רוצות לעשות משהו קטן באיזו מסעדה או משהו בסגנון ולכן גן אירועים הוא הפתרון עבורנו.
אז אמנם אנחנו מאוד "קלולס" לגבי הכנות לחתונה ומה צריך או לא צריך, מה העלויות, מי מספק שירותים טוב יותר וכו', אבל אנחנו מאוד נכונות ללמוד...
אני מזמינה אתכם להיות חלק מההכנות ליום הגדול בחיינו עד כה, אם יש לכם הצעות כלשהן לגבי "אופי" טקס הנישואים, או כל דבר אחר, אתן/ם יותר ממוזמנים לשתף.