08-10-2009, 09:22
|
|
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים
|
|
חבר מתאריך: 01.01.06
|
|
ובכן, אני אעשה ספתח
שמי סיון, אני בת 27 מיקנעם עלית. עובדת כאשת QA וחיה בזוגיות חד מינית.
יצאתי מהארון בסביבות גיל 19, בזמן השירות הצבאי, שם פגשתי את בת הזוג הראשונה שלי, איתה הייתי בקשר קרוב לשנתיים. לאחר מכן הייתי עם מורן חצי שנה ונפרדנו, ואז הגיעה מערכת יחסים בת 5 שנים עם בת זוג, שלמדתי ממנה אמנם המון, אבל זה היה בעיקר מה לא לעשות ואיך לא לחיות. לקח לי חמש שנים לצאת ממערכת היחסים הזו, ואני מאושרת שזה קרה.
היום אני חיה עם מורן (כן, אותה מורן מהחצי שנה ההיא...). היא היתה החברה הטובה ביותר שלי משך כל השנים הללו, וזה היה טבעי מאוד שנהיה יחד (מעבר למשיכה המטורפת, כמובן). אנחנו מבינות אחת את השניה בלי מילים (למעשה אפשר לשתוק אצלנו בבית בכיף), נהנות מאותו הומור, משדרות על אותו גל ואוהבות פחות או יותר את אותם דברים (לכל אחת יש את תחומי הענין שלה, כמובן, אבל ניתן לומר בגדול שאנחנו באותה סביבה מבחינת ענין).
גרנו יחד כמעט שנה בדירה מזעזעת ביקנעם, חדר וחצי בקושי, צפוף ומגעיל, עם בעלי דירה מחרידים.
לפני חודשיים עברנו לגור בדירה חדשה, 2 חדרים אמנם אבל עצומה בגודלה, עם גינה ענקית ובית על העץ.
לפני שבוע חזרנו מהולנד, שם הצענו אחת לשניה נישואין (באופן הדדי!) ועכשיו אנחנו מאורסות החתונה צפויה להתקיים במאי 2010, עם כל הקרובים והחברים.
אצל שתינו המשפחות קיבלו את הזוגיות בינינו באופן מדהים. אני מרגישה אצלה בת בית וגם היא אצלי- כל שישי אנחנו אצל משפחה אחרת- שישי אחד אצל אמא שלי ושישי אחד אצל ההורים שלה, מה שלא קשה, כי כולנו גרים באותו רחוב