13-09-2009, 11:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
|
|
"לחם" אגוזים
מכין 3-4 מנות (שחוצכים אחרי זה לחתיכות קטנות ואז זה יוצא הרבה.. )
2 כוסות קמח רגיל
2 כוסות קמח גודל (self raising )
2 כוסות סוכר קסטר (caster sugar ) אפשר להתשמש גם בסוכר רגיל
2 כפיות ונילה
8 ביצים
1.5 כוסות שקדים (אני ממליץ יותר)
4 מגשי אפייה
לנפות ולערבב את שני הקמחים ביחד . להקציף את הבציםי עם הסוכר והוננילה .. ,ואז כאשר הביצים נהיים מן קצפת לנפות את הקמח (שוב) ולהערבב את עם הבציים, להוסיף את השקדים ולערבב ידנית.
לשים במגשים ל160C לחצי שעה ולבדוק. אחרי שזה מוכן (בודקים עם שיפוד שהבפנוכו יבש) מוצאים , אחד משארים בחוץ והשאר למקפיא (שיהיה ) ואז חותכים לחתיכות דקות ושמים בתנור שוב על אותו טמפרטורה ל15 דקות כל צד.
בזמן בישול:
מוכן!
|