בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "צריך המלצה לסדרה טובה, יש למישהו?"
מרלין סידרה טובה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
זה עיבוד חדש של ה bcc לסיפור של מרלין.
אה וכמובן את מורגנה היפה.
ל bbc יש תוכניות מעולות גם סרטים מעולים, מרבית התוכניות שלהם יותר טובות מאלה של ארה"ב. ראיתי את הסרט של doctor who, כוכב המתים סרט מעולה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "על מה מסופר בכללי בסדרה?"
על סופר ותסריטאי שסובל ממחסום כתיבה ועלילותיו בעיר הגדולה (LA).
באופן כללי, הכל נע סביב סקס. קליפורניקיישן הוא משחק מילים של RHCP (וכנראה מוקדם יותר) שמשמעותו חיבור
של קליפורניה וניאוף.
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "זה עם הבתול בן 40,..."
Breaking Bad (שובר שורות), סדרת דרמה/מתח מעולה.
מסופר על מורה לכימיה שמגלה שיש לו סרטן ריאות שלא ניתן לטיפול ומחליט להתחיל לבשל מת' עם תלמיד לשעבר שלו כדי להשאיר למשפחה שלו כסף לאחר שימות.
סמולוויל- חבל שהפסקת לצפות, אם הגעת לעונה חמישית אז תראה כבר עד הסוף- העונות האחרונות ממש טובות! רק תראה מה אתה מפסיד:
על טבעי- סדרה פשוט ענקית!
תקציר: הסדרה מגוללת את סיפורם של שני אחים: דין וסאם וינצ'יסטר, אשר חוו את מותם של אימם (שנהרגה על ידי שד) מול עיניהם.
לאחר מותה, אביהם השבור של סאם ודין יוצא למסע בעקבות השד, כדי לחסלו, אך נעלם. כעת בעזרת יומנו של אביהם, שני האחים עוברים את ארצות הברית לאורכה ולרוחבה באימפלה,
כדי לחקור תופעות על-טבעיות, כגון: שדים, רוחות, ערפדים, זומבים וכדומה ובדרך מנסים למצוא את אביהם שנעדר.
קטעים מתוך הסדרה:
שואה גרעינית- שוב חבל שהפסקת לראות. הפרקים הראשונים של הסדרה באמת לא משהו אבל מפרק לפרק זה נעשה מותח יותר ואני ממליץ לך לצפות בהמשך, מה יש לך להפסיד? כולה 29 פרקים
קוראים לי ארל-
ארל היקי, המגולם על ידי ג'ייסון לי, הוא נוכל בריון שזוכה ב-100,000 דולר בהגרלת הלוטו ומיד לאחר מכן נפגע ממכונית, מאבד את הכרתו וגם את כרטיס הלוטו. בזמן שהוא שוכב בבית החולים, מפתח ארל אמונה בקארמה. ארל מחליט לשנות את חייו מקצה לקצה ומכין רשימה של כל הדברים הרעים שאי פעם עשה. כאשר כרטיס הלוטו מגיע חזרה לידיו של ארל הוא רואה זאת כאות ומחליט לעשות מעשים טובים כדי לכפר על כל המעשים הרעים שעשה בעברו, ובכך למחוק אחד אחר השני את כל הדברים הרעים אותם כתב ברשימתו.
בין שחקני הסדרה נמנים גם השחקנים ג'יימי פרסלי כג'וי - גרושתו של ארל, אית'ן סופלי כרנדי - אחיו רפה השכל התמים של ארל (שמשמש כסיידקיק של ארל), נדין ולסקז כקטלינה - העוזרת במלון שארל ורנדי מתגוררים בו וחשפנית לעת מצוא, ואדי סטיפלס - כדרנל "איש הסרטנים" טרנר, בעלה החדש של ג'וי (שילדה לו ילד שחור בזמן שהייתה נשואה לארל הלבן) והטבח (בין השאר של הסרטנים האהובים על ארל) בבאר שכולם מסתובבים בו.
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right
בתגובה להודעה מספר 51 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "אני עכשיו משכיר אותי..."
ידעתי שאתה חי בסרט
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "צריך המלצה לסדרה טובה, יש למישהו?"
ממליץ לראות Breaking Bad, סדרה מעולה.
הקטע שהשדים מהבהבים כאילו אין להם קליטה, כאילו הם משהו דיגיטלי - על הפנים
קיצר ממש לא האהבתי, אני אנסה עוד פרק 2 ואם לא אז אני פשוט אפסיק איתה.
בתגובה להודעה מספר 58 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "עכשיו ראיתי את הפרק הראשון של "על טבעי""
שמע ככה זה תמיד בהתחלה.. גם אני בכלל לא אהבתי את הסדרה בהתחלה ובכל זאת המשכתי לצפות עד שהתמכרתי בשלב מסוים.
אל תסיק מסקנות רק מהפרק הראשון, סמוך עליי תמשיך לראות ואני כמעט בטוח שתאהב בסופו של דבר.
בתגובה להודעה מספר 62 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "Cקרוב אני אתחיל לראות..."
זה יישמע קצת שובניסטי, אבל אל תלך על המלצות של בנות בסדרות,
בהרבה מקרים, הטעם של בנות ושל בנים שונה באופן מהותי, לדעתי ה OC ישעמם אותך למוות
המשרד בגרסה האמריקאית היא אחת ה-תוכניות. כל דבר שם הוא בעיניי גאונות קומית,
האלוהות היא בפרטים, ודווקא זה הקטעים הקטנים שם שהורגים אותך, התזמון הקומי, שתיקות מביכות,
ודמויות כמו של מייקל ודוויט, שצריך להיות חולה נפש אמיתי או גאון אמיתי כדי להמציא אותן - מחכה בקוצר רוח לעונה 6
בתגובה להודעה מספר 63 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "זה יישמע קצת שובניסטי, אבל אל..."
עכשיו ראיתי את הפרק הראשון, נחמד.. לא עפתי על זה באוויר, מצד שני לוקח לי זמן להתרגל לסדרות (7 פרקים ראשונים לא אהבתי בכלל את איך פגשתי את אמא) ככה שאני אמשיך לראות עוד כמה פרקים.
למרות שהיה קטע שדיי הצחיק אותי בפרק הראשון, המנהל התחיל לעשות קולות וזה היה ממש מצחיק, רואים שהוא מטומטם D:
אוקי ראיתי את "המשרד" עונה 1, פשוט (חכו לזה) גרוע!
בתגובה להודעה מספר 63 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "זה יישמע קצת שובניסטי, אבל אל..."
איזה גרוע
כול פרק נראה כמו הקודם, המנהל טיפש, חשבתי שזהו יהיה מצחיק אבל פשוט לא, כול פרק זה המנהל מביך אותם ועושים דברים מטומטים והם שונאים אותו כי הוא מפגר, וזהו, זה לא משתפר, כול עונה 1 לא אהבתי.
בתגובה להודעה מספר 72 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "תן לי לנחש, אתה מאלה שנקרעים..."
בכלל לא, בשבוע סוף יש דברים נדירים שאני נהנה מהם, ואני לא רואה בכלל צחוק מעבודה.
אבל אני לא מתבייש להגיד שכן, אני מאוד נהנה ממועדון לילה ורמזור.
ושמע, אני רואה את עצמי בעל טעם בסדרות, אבל אני לא אוהב הכול, כמו שלא אהבתי את הסדרה עם הבן אדם המבוגר שמתחיל להיות סוחר סמים, או המשחק שראיתי את כול עונה ראשונה.
24, לוסט, (אני מתבייש להגיד אבל) פריזן, פלאשפוינט, ורוניקה מארס, ניפ/טאק, האוס,המגן, איך פגשתי את אמא, חברים, סאות'פארק, שנות ה-70, חיים (life) הסופרנוס... ובטח יש עוד ששחכתי, אבל רשימה מכובדת של סדרות איכותיות.
בתגובה להודעה מספר 73 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "בכלל לא, בשבוע סוף יש דברים..."
את האמת, אי אפשר להתווכח על טעם אישי, כי מטרת וויכוח היא להוכיח צדק, ואין פה צודק ולא צודק,
גם אני חושב שרמזור היא סדרה מעולה, ואני מאוד מאוד נהנה לצפות בה - מועדון לילה?... אהה.. אולי פעם.
זה בסדר לא להתחבר להומור אמריקאי מהסוג הזה אגב,
אלה שכן מתחברים אליו, הם עדיין מיעוט בארץ, אז אתה חלק מהרוב
בתגובה להודעה מספר 78 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "כל אחד והעדפותיו :)
ניסית,..."
Guard: What, ridden on a horse?!
Arthur: Yes!
Guard: You're banging coconuts!
Arthur: What?
Guard: You've got two halves of coconuts and you're banging them together!
בתגובה להודעה מספר 75 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "ההומור הבריטי הוא משובח ביותר."
אני לא מתחבר לשום סדרה בריטית, ניסיתי בעבר את M-5 והסמויה או משהו כזה שזה בריטי, זה היה אקשן אבל עדיין לא התחברתי לסדרה, לא אוהב את ההוצאות של הבריטים.
ואתה לא מבזבז שום זמן עם התגובה שלך, אם כולם היו אותו הדבר, העולם היה משעמם.
אני עוקב אחרי התגובות שלו בפורום הזה כבר יותר משנה, ויש לי חוש טוב לזהות אנשים,
יש לי כמה חברים כאלה, תן להם לראות את מונטי פייטון או רודני דיינג'רפילד והם יאבדו עניין אחרי דקה,
תן להם לראות את אסי כהן עושה את ליברמן או את יצפאן עושה את ערפאת והם ברקיע התשיעי.
לא קראתי אותי טוב בכלל אז, שונא הומור ישראלי ירוד, שונא את החיקויים של יצפאן, זה פשוט לא מצחיק אותי.
בתקופה שהיה משודר בערוץ 3 יצפאן, כול המשפחה שלי והודים היו בוכים מצחוק בזמן שאני תוהה לעצמי מה מצחיק בזה.
סתם דרמת נעורים דיי זולה (הוא מנשק מישהי וחברה שלו בדיוק באה, או שהם במסיבה במקסיקו והבחורה רואה שם את חבר שלה בוגד בה באותו המועדון במקסיקו) כול מיני דברים זולים כאלה, ואללה לא יודע למה אבל אני רואה אותה בכיף שלי, למרות שהיא לא ברמה של הסדרות שאני רואה בדרך כלל.
לאחרונה ראיתי כמה במקביל, כולן היו מצוינות- samantha who? עם כריסטינה אפלגייט, סדרה מצחיקה על בחורה שעברה תאונה ואיבדה את הזיכרון שלה וכל פרק היא מגלה דברים חדשים על עצמה. משעשע בטירוף במיוחד המשחק המצוין של אפלגייט. charmed עם הולי מארי קומבס ואליסה מילאנו, פשוט סדרה מעולה. כל 8 העונות. desperate housewives עם איווה לנגוריה ועוד כמה טובות. דרמה קומית משעשת במיוחד, מה שכן- מסובכת קצת.. העלילה מסתבכת ומסתבכת.. what i like about you עם אמנדה ביינס וג'יני גארת' סדרה קומית משעשת במיוחד על 2 אחיות שעוברות לגור ביחד...
סדרה שראיתי פעמיים מרוב שהיא טובה- grey's anatomy.
אין לי מילה רעה להגיד על הסדרה הזאת, מצחיקה בטירוף, דרמתית, מעניינת בלי סוף.
ממש גרמתי לעצמי לראות אותה בפעם ה-3.
והאחרונה, כנראה שלא ממש תעניין אותך, יותר סדרה לבנות אבל בעיניי מאוד טובה- related.
על 4 אחיות ועל הקשרים ביניהן ועם האבא.
קשה לי להקשיב לעצות שלך, כי אחרי המ שאמרת על מכושפות... שמע...
3 עונות ראשונות טובות והשאר שהעלימו את האחות הגדולה והביאו אחות אחרת זה היה פשוט עלוב ברמות מטורפות, ראיתי את הסדרה בכוח.
בתגובה להודעה מספר 104 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "קשה לי להקשיב לעצות שלך, כי..."
לא ממש אהבתי את פייג' בסידרה, אבל הבנתי ששאנון דוהארטי (פרו) לא רצתה להמשיך או משהו כזה...
הסדרה היתה בשוונג מטורף והחליטו להמשיך איתה, למרות שאני לא מתה על המשחק של פייג' ממש אהבתי את רוב המשך העניינים...
חוצמזה, כמו שנאמר למעלה, נתתי המון שמות של סדרות עם אסטרוגן, השאלה אם אתה אוהב ומתחבר לסגנון הזה...
האנטומיה של גריי, ראית? בעיניי סדרה מצוינת לשני המינים...