לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-07-2009, 14:09
צלמית המשתמש של dudib
  משתמש זכר dudib dudib אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.08
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Shiraz:) שמתחילה ב "באמת!?אני מאחלת לך המון..."

אמן! אבל כרגע יש לי סעיף ראיה קל (3.25)שקצת חורג מתנאי הסף (2.00-2.75) ואני ככל הנראה העבור השנה ניתוח לייזר בעיניים אבל בכל מקרה אני רוצה לעבור לפחות את המיונים הראשוניים ואם יתאפשר כרגע אז גם את הגיבוש (יש מצב שיהיה סיבוך עם הירפ"א בגלל המשקפיים)...
ובכל מקרה אני הולך להגיש בקשה כמועמד חריג לצוות אויר בימים הקרובים...
טיס זה החלום שלי מאז שאני זוכר את עצמי...,זה התחיל בגלל שאני כל שנה טס (טסתי כבר בגיל שנה -המשפחה שלי טסים כל קיץ והיום הולדת שלי זה ב-17.7 ,אז יצא שטסתי בגיל שנה..) ותמיד אהבתי מטוסים וכל מה שקשור אליהם בחופשות מה שאני אוהב זה הטיסות עצמן אפילו יותר מלהיות בחו"ל!
וזה התחיל בתור חלום להיות טייס באלעל אבל אחרי כן זה גלש עמוק לחיל האויר ואני יודע אל התחום/נושא הזה ה-כ-ל-! כל מה שאת רוצה...החל ממה שעושים כל יום בגיבוש ועד כל שלב קטן וכל כמה חודשים בקורס עצמי ולאחריו...
בכל מקרה גם אני מקווה ששלושתנו נגיע לקורס עצמו ומי יודע אולי אפילו נצליח להגשים אותו, במוקדם או במאוחר..חח בהצלחה שיהיה לך..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-07-2009, 01:44
צלמית המשתמש של dudib
  משתמש זכר dudib dudib אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.08
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Eagle1 שמתחילה ב "אז איזה מערך תעדיף להיות בו..."

קרב ברווור!!
ולא, ממ... לא בגלל שזה "מגניב" (אל תשכח זה גם נושא בחובו אחריות רבה -אתה מחזיק כלי של 20-50 מליון דולר בידיים +ביטחון המדינה ואזרחיה) ,אלא פשוט בגלל שזה סוג מטוס מהיר שנראה לי שאסתדר איתו מצויין,היכולות המדהימות של מטוס מסוג זה (החלום הרטוב שלי זה F-35 שיגיע לארץ -אם תתממש העסקה- בדיוק בזמן שאני איהיה אמור לסיים קורס טיס-2014) וגם אני יותר בכלל בכללי נמשך יותר אל מטוסים מן הסוג/מבנה הזה...מסוקים לא ממש מעניין אותי כל כך...וגם כפועל יוצא מכך גם הידע שלי בתחום המסוקים דיי מצומצם.

אחרי קרב אני מעדיף תובלה...שוב, אבל בתחום זה בעיקר מבנה המטוס...

*אם בהע"ה אתקבל לטיס (אמן -אמן -אמןןן!! lol) אז אם אני איהיה מסווג לתחום קרב (מטוס לא מסוק) אז אני בטוח ארצה להישאר בקבע הרבה -הרבה זמן מעבר לקבע חובה (=9 שנים) ואילו אם איהיה בתובלה אני חושב שאולי קצת פחות אבל אני בטוח אהנה מהמטוס הזה אז אשאר גם הרבה זמן אחרי הקבע חובה..

ישן 24-07-2009, 13:38
  ירדןמודן ירדןמודן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.09
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Eagle1 שמתחילה ב "גישה ילדותית מתייחסת לזה..."

אני יודע שמקרב נופלים רק למטה זאת עובדה, לא ניראה לי שזה קשור לאם אתה ילדותי יותר או פחות, אבל זאת דעתי האישית כמובן.
בקשר ל"נופלים"[!!] ממגמת קרב לא יודע אני לא חושב שזה הביטוי הנכון.

שוב פעם אני לא בקיא בכלום ובמיוחד לא בקורס טיס בכל מה שקשור למיונים אבל זה מה שאני יודע מהידע הפעוט המזערי, שיש לי בעניין. פשוט זאת מערכת ועולם שלם שמעניין אותי, מצטער.
"אני יכול להבטיח לך שכולם בקורס חבר'ה מצויינים בלי קשר ליכולות ההטסה, האופי והמחשבה באויר."
אני בהחלט נוטה להאמין לך ולהסכים איתך, אבל בכל זאת האם אין סיכוי כלשהו בעולם שתמצא טייס [שהוא לא מהחברה "המצויינים"] והוא יהיה "חריג" ויכול להיות שהוא ישנא איזה מגזר כלשהו בחברה בשל סטיגמות, למשל הקהילה ההומולסבית? [דוגמא מפגרת, אבל עדיין דוגמא]
דוגמא יותר טובה יכול להיות משטמה כנגד המגזר הערבי או החרדי או משהו בסגנון הזה.
האם יהיה טיס כזה "סטיגמטי"?
או המיקרוקוסמוס של כל מה שאני מנסה להגיד - "פנאטי".

ודרך אגב אני לא יודע כלום בכלום ואני בור ועם הארץ, אידיוט ולא מבין דבר, ואתם יכולים לבחור שלא לקרוא ולחשוב על מה שכתבתי למעלה. לבחירתכם.

ירדן.

נערך לאחרונה ע"י ירדןמודן בתאריך 24-07-2009 בשעה 13:41.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:16

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר