|
17-07-2009, 05:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.03
|
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ariesfirst שמתחילה ב "KSP - איך העכבר יכול להוריד הר - או במילים אחרות, לא ממליץ לקנות שם!!!"
אתה מתלונן על עכבר? חחח.
קניתי מהם 2 מחשבים, הראשון בזמנו עלה לי 5 וחצי (איזה 7 וחצי אחרי 2 מסכי LCD) והשני מחשב לאמא שלי, פשוט ב-1300 שקל, משהו כזה, סתם מחשב שיהיה אינטרנט לאמא.
המחשב הראשון הוא המחשב היקר, שנקנה לפני 3 וחצי שנים.
על ההתחלה הסידירום (הרגיל) לא עבד לי בכלל, והוא עלה לי 100 שקל, אז הלכתי אליהם, הם אמרו שאין בעיה והסידירום תקין, הוא כול כך תקין, שפרקתי אותו מהמחשב ועכשיו הוא בזבל.
אחרי זמן מה (ושאני אומר זמן מה, זה בערך חצי שנה) הצורב DVD התחיל לעשות בעיות, אני לא זוכר איזה חברה הוא, אבל הוא עלה יקר והיה חברה דיי טובה.
הלכתי אליהם, אבל הם? לא, הצורב תקין.
טוב, הצורב לא היה תקין כי הוא לרוב לא קרא דיסקים, אם הוא היה קורא הוא היה עובד, אבל לרוב הוא לא היה קורא.
אז הלכתי אליהם שוב, ולא, אין בעיה, צורב תקין.
עכשיו הוא תקין, בפח.
טוב, אלו דברים קטנים, אז קניתי צורב DVD אחר, אז אין לי סידירום (היום לא צריך את זה, אבל פעם היה צריך בערך, וגם שלמתי על זה כסף, למה זה לא יעבוד לי?)
ואז המסך ווייב-סוניק שעלה לי 1800 שקל התחיל לעשות בעיות, הלכתי ל-KSP ואצלהם הוא לא עשה בעיות, אבל במחשב שלי, של אמא שלי ושם חבר שלי הוא כן עשה בעיות!
ובאתי אלהם עם המחשב שלי, ועם המסך, ועם שנייהם, לא, עשו לי את המוות, לא החליפו לי מסך, התחלתי לתעצבן, הרי אני לא אבוא אליהם כמה פעמים בשבוע בשביל להתלונן על מסך טוב, אבל הם? לא, המסך תקין כי הוא לא רואה בעיה.
(הבעיה של המסך, ואחרי זה הוא רק החמיר)
לבסוף קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג, עלה לי 1500, קניתי גם מ-KSP כי הוא היה זול שם, אבל קניתי בידיעה שאם יקרה לו משהו, אני יכול לדבר לקירות, אבל הוא היה שם בין הזולים מהשאר, שוב הלכתי על הזול, עם שירות חרא.
פעם הבאה אני אחשוב פעמיים אם לקנות ב-KSP, כי שחלק מתקלקל, אין שום הבטחה שיסדרו, אפילו אם יש אחריות, פשוט בושה.