15-04-2005, 17:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.01.05
|
|
הייתי בגיבוש וסיימתי אותו
לא קיבלתי כלום, אבל קיבלתי הכל. אני עכשיו במסלול של הגדודים, וזה חוויה לא נורמלית.
האנשים מצויינים הסגל מעולה.
למשל אני יספר לכם משהו קטן. בטרום טירונות היו לנו מפקדים מהעורב ומשאר יחטיות, ושנאנו אותם, הם היו שחצנים,
מתלהבים, לא הפסיקו להתעלל בנו, עשו ממנו צחוק, השפילו אותנו (וזה בסה"כ טרום).
לעומת זאת המפקדים שלנו עכשיו הם נשמות, הם אוהבים אותנו חבלז, דואגים לנו כמו אבא.
החבר'ה ביחטיות כל היום שבוזים, לא מגובשים.
החבר'ה בגדודים שמחים שרים (לפעמים שבוזים), ואם מישהו שבוז המפקדים מוציאים אותם בעצמם
מהשביזות. המפקד שלנו כל הזמן שואל אותנו "מי פה שבוז?!" מי שעונה הוא מוציא אותו מהשביזות.
בכל מקרה, אני ממש לא מאוכזב שלא קיבלתי יחטיות, באמת.
אני שמח לאן שהגעתי. גדודים זה משפחה. כל הסיפורים על הגדודים (במובן החיובי) הם נכונים.
כמובן שיש גם חסרונות. "ערסים" אין הרבה, יש מושבניקים, קיבוצניקים, גם צהובים בגדודים.
צאו מהסטיגמות על הגדודים, אנשים מצויינים, הרבה מאד עם קב"א גבוהה.
בקשר לגיבוש, אני רוצה לתקן קצת.
קודם כל הגבושונים הראשונים (גולני וה"טרום יחטיות" מה שנקרא) הם לא ממיינים, מי שמסיים ממשיך.
גם בגיבוש, המדריכים מסננים מעט מאד וגם זה בקושי אולי אחד או שניים בקבוצה שפשוט לא עומדים בקצב בשיט.
דבר שני לא זכור לי קטע של פירוק והרכבת נשק. לא היה דבר כזה.
והמשימות הקבוציתיות אצלנו היו ביום האחרון. אני מדבר על גיבוש יחטיות גולני מרץ 05.
בכל מקרה בהצלחה לכל מי שהתגייס לאן שהתגייס, בהצלחה.
גולני מרץ 05 כבודדדדדד אחים שלי.