טריילר חדש ומרהיב על AC2 (שדרך אגב על פי "גיימר" עליו עובדים כרגע לא פחות מ500 מפתחים! כן כן שמעתם נכון..) AC2 תאריך יציאה: נובמבר 2009 טריילר חדש לCODMW2 סרטון משחקיות חדש לCODMW2 MW2 תאריך יציאה : נובמבר 2009 סרטון משחקיות לUNCHARTED 2 UNCHARTED2 תאריך יציאה :סמפטמבר 2009 (רק לPS3 ) טריילר חדש לMAFIA2 MAFIA2 תאריך יציאה :נדחה בפעם השנייה יש לומר מנובמבר השנה לרבעון הראשון של 2010. ללא ספק הרבעון האחרון של 2009 יהייה החם והמצופה ביותר השנה. לי אישית קשה לחכות חישוב מהיר לארבעת המשחקים האלה שאני בטוח הולך לקנות לPS3 ייצא לי לא פחות מ1600 ש"ח אבל זה שווה את זה
על AC2 יכולים לעבוד גם 1000 מפתחים - להערכתי הוא יהיה משעמם וחוזר על עצמו כמו הקודם. העובדה שמאפיה 2 נדחה שוב מכעיסה אותי, כי זה אומר שבטח אני אצטרך לקנות כ. מסך חדש
תבין שאני מפנטז עליו כבר בערך מההכרזה הראשונה על יציאתו.. כל כך בניתי על נובמבר אחחח.. GTA IV פשוט מתגמד לידו . מכל הארבעה הנ"ל שכולם מצוינים לפי דעתי לMAFIA אני הכי מצפה! דרך אגב איזה מסך יש לך?
כל שניה יוצא עדכון חדש! אתם מוזמנים לעדכן את האשכול גם כן! סרטון משחקיות פשוט מדהיםםם של AC2. תהנו: http://ps3.ign.com/dor/objects/1430...game_60209.html
הוכרז סימולטור של מסיבת פיג'מות (EA). הוכרז משחק של האנה מונטנה. הוכרזו שני Halo חדשים. הוכרז משחק חדש של Splinter Cell. ואת השאר אני לא זוכר...