25-05-2009, 22:00
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.07
|
|
תמיד טוב להוסיף המלצות של מורים,מאמנים,מנהלים,בעניין הזה כל המוסיף הרי זה משובח.
הצעות שלי ליעול..
ציטוט:
הנדון:בקשת חריג ליום סיירות
שמי******* מ'ס ת.ז:******* לא יזיק להוסיף מספר פלא.
לפני מס ' ימים התקשרתי למדור סיירות על מנת לבדוק האם אני זכאי לקבלת זימון ליום סיירות ולצערי ענו לי בשלילה.הפרופיל שלי הוא 97 ללא סעיפים פוסלים אך הנתונים שלי אינם מספיקים ,
אני בעל מוטיבציה מאוד גבוהה לשרת ביחידה קרבית בצה''ל ובמיוחד באחת מן היחדות המובחרות
.אני שואף להתגייס לאחת היחדות המובחרות מפני שאני מאמין כי השירות המיטבי ומימוש הפוטנציאל שלי יהיה באחת מן היחדות המובחרות.אני מתאמן על בסיס קבוע כ-3 שנים הכולל ריצה ואימון אומנויות לחימה במטרה ומתוך רצון עז להתקבל לסיירות המובחרות,וחשוב לציין כי האימונים הללו אינם פוגעים בלימודיי (לא יודע אם זה מעניין אותם אם זה פוגע בלימודך או לא).
אני מודע למצבי כבן יחיד אך דבר זה אינו פוגע במוטיבציה ובשאיפה שלי לשרת ביחידה קרבית.אני מאמין כי אני מסוגל לעבור את יום סיירות ולהגיע לגיבוש של אחת הסיירות המובחרות.
בכבוד רב
|
ממליץ לך לכתוב עוד על המוטבציה שלך בשירות קרבי מתוך אדיאולגיה נתינה למדינה וכו' חוץ ממה זה נותן לי..
תביא המלצות של מי שאתה יכול ולא יזיק להראות לאיזה קצין שאתה מכיר או איזה מורה ללשון/חיבור.
לשלוח למדור סיירות וללשכת הגיוס.
בהצלחה.
|