23-05-2009, 18:41
|
|
|
חבר מתאריך: 17.03.09
|
|
דווקא במודיעין כשאתה בבסיס סגור אתה בד"כ בחולייה שלך וגם המפקד עליך / האחמ"ש חלק מהחבר'ה ועושים מה שרוצים (תוך מילוי התפקיד מן הסתם), יש הרבה חופש פעולה, ועושים המוןןן שטויות...
אחותי הייתה מספרת לי על דברים כאלה שהם עשו כל הזמן, זה ממש לא לשבת מול שולחן ולעבוד כל היום, ומהבחינה הזאת אני חושב שאת יכולה להנות הרבה יותר במודיעין מאשר בין מפקדי חי"ר ובלי האחווה הזאת שיש בחולייה במודיעין. גם האנשים שמשרתים איתך במודיעין זה ממש לא האנשים שיהיו סביבך כשאתה מדריך איפושהו בחי"ר.
מה הסיכוי שתקבלי מיונים? לי יש שתי ידידות טובות שממש לא טיפשות ולא קיבלו שום מיון מהסוג שדיברת עליו. עניין של מזל ומקרה.
בינתיים אין לך מה להחליט אם לקחת את הסיכון או לא כי זה מקפיא מיונים רק עוד חצי שנה בערך (לך, שלי מוקפאים כבר חצי שנה P: ולמרות זאת כמו שאמרתי אפשר ללכת לגיבושים), עד אז תעשי את כל המיונים של המודיעין שהם מציעים לך, תראי מה מעניין אותך ותקווי שתעברי את המיונים לדברים האלה.
חחח, זה מצחיק אבל אני מרגיש שהמיונים עצמם אפילו נתנו לי הרבה עד עכשיו, בלי קשר לקבלה למודיעין. הייתי עד היום 11 פעמים בת"א בשביל מיונים וראיונות... אחרי כל המיונים האלה אתה כבר רגיל לעשות מבחנים קשים גם 7 שעות ברצף בלי מנוחה כמעט ויודע איך להציג את עצמך כמו שצריך בראיונות (עוזר להשיג עבודה).
|