ד"ר ג'ון וירפן התחיל את הקריירה הרפואית ב - 1968.למד רפואה בבריטניה. עבד בחברת התרופות אליי לילי בשוודיה.היום הוא מסתובב עם שומרי ראש.
היה כוכב פופ בשוודיה לפני כ- 40 שנה .מ- 1964 עד 1968.להקת אבא הקליטה איתו שיר שהיה במצעד הפזמונים .
להלן דבריו :
" אין לי חשבון בנק גדול , אך יש לי אוצר בראש.אני רוצה לחלוק את האוצר הזה איתכם.אני שמח לראות הרבה ילדים בקהל.אני מקדיש את חיי או מה שנשאר מהם לילדים . ילדי העתיד . הילדים שלכם.ביליתי 34 שנים מחיי בעבודה בתעשיית התרופות ,הם אינם חותרים לדבר מלבד צמצום אוכלוסיית העולם . למה ? כי הם רוצים לעשות כסף , כסף , כסף , כסף .החיים שלכם לא מעניינים אותם. רק הארנקים שלכם מעניינים אותם .
מה שאני עומד לספר לכם היום אינו משהו שחלמתי או ששמעתי עליו . זהו משהו שביצעתי בעצמי . ביצעתי פשעים . ידיי מלוכלכות כמו ידיהם.
פונה אל הקהל באולם : ענו לי על השאלה , כאשר אתם הולכים לרופא והוא בודק אתכם עם סטטוסקופ, שולח אתכם לבדיקות מעבדה, לבדיקות ממוכנות,ואז הוא טוען שאתם חולים, ורושם לכם תרופה ואומר , לכו לבית המרקחת קחו את התרופה . כדור אחד שלוש פעמים ביום. מה אתם עושים ?
אינכם זורקים את המרשם. כולכם , כל הנוכחים פה אתם הולכים לבית המרקחת וקונים את התרופה . כמו אזרחים טובים .
אך כאשר אתם נכנסים לחברת מכוניות כדי לקנות מכונית חדשה . אתם שואלים את המוכר שאלות . בודקים מפרט טכני . יש חלונות חשמליים ? יש זה ? יש זה ?אם אינכם מרוצים - אינכם קונים .
אז למה אינכם שואלים את הרופא מה זה הדבר הזה שהוא נותן לכם ?
אני פונה אליכם כי לכם יש הכוח לעצור את הפושעים האלה מתעשיית התרופות .
אתם אינכם חולים אתם צרכנים .חברות התרופות עושות כסף מזה שהן משכנעות אתכם שאתם חולים .
תשאלו אותי למה עשיתי את זה .
יש כמה סיבות . אני לא מחפש תרוצים .
הייתי צעיר , הייתי שחור (הצבע נשאר ) בעולם של אנשים לבנים והייתי צריך לשרוד .
תעשיית התרופות העסיקה אותי במשרה טובה . והייתה לי תחושה שאני נשאר בתוך התחום המקצועי שלי , תחום הרפואה אותו למדתי .
התחלתי כאיש מכירות . הייתה לי משכורת גבוהה , מכונית , חשבון הוצאות, התקדמתי בקריירה והפכתי להיות מנהל חברת תרופות בשוודיה .
זוהי אחת החברות המושחתות ביותר בעולם חברת איליי ליליאן .ייתכן ששמעתם עליה . הם מרושעים . אני יכול להעיד על כך . לקחתי חלק ברשע .
בימים ההם הייתי מסתובב בעולם בבתי המלון המפוארים ביותר בעולם , בכל שדות התעופה הגדולים , מסעדות גורמה, היה לי מפתח זהב למרתף היינות של האופרה בשבדיה . מרתף היינות של האופרה הינו המקום בו סועדים חתני פרס נובל. הנסיכה כריסטינה ישבה על ידי במסעדה .
כל זה הוגש לי על מגש כסף .
כמו שחווה הגישה את התפוח לאדם .לי היה תפוח משלי .
הייתה לי קריירה ועשיתי הרבה דברים רעים. הם פיטרו אותי .
הקמתי חברה משלי . עבדתי עבור כמה חברות תרופות ,חברות גדולות .
ואז פגשתי אישה גרמניה לפני 15 שנה .היא רצתה שנגור בגרמניה . .פרשתי . שיחקתי גולף , נהניתי מחיי. ואז היו לי שני התקפי לב .עכשיו לא אקבל יותר התקפי לב יש לי בטרייה מטיטניום בחזה . אם אתפגר כאן , הלב ימשיך לעבוד (זאת הייתה בדיחה ).
איזה שהוא כוח עליון , תקראו לו אלוהים , תקראו לו ישו . הכוח הקוסמי - ברך אותי בילד . הייתי אז בן 62 . הילד שלי היום בן 4.5 .
כאשר נולד התינוק לקחנו אותו לבדיקה שגרתית הנעשית לילודים בני חצי שנה . הרופאה בדקה את התינוק ואמרה הוא בריא. אני צריכה לתת לו עכשיו חיסון ( אינפקוקטייל )אמרתי לאשתי: אף אחד לא ייתן לתינוק שלי שום תרופה , אלא אם כן נועץ בי תחילה וקיבל אישור ממני .
הרופאה הזאת זרקה את אשתי והתינוק מהקליניקה.היא אמרה :" אנחנו מטפלים רק בתינוקות שחוסנו " .
כשאישתי באה הביתה וספרה לי את זה ,חשבתי לעצמי שלרופאה הזאת היה מזל שלא נכחתי במקום . כי אם הייתי שם , האמינו לי , הייתי חונק אותה .
איך היא מעזה להפר את שבועת היפוקרטס . איך היא מעזה לסרב לתת טיפול ? שבועת היפוקרטס אומרת : החולה בעדיפות עליונה .
התחלתי לחקור אודות הגברת הרופאה , התברר לי, שהיא ישבה בוועדה עם פוליטיקאי ונציגים של חברת התרופות .שייצרו את החיסון אינפקוקטייל . הם מתעמלנים את התרופה עבור ממשלת גרמניה כדי לקדם את החיסון על פי חוק .
ואז התחלתי לחקור מה קורה בגרמניה. לא עבדתי בגרמני מעולם , רק חייתי שם . קיבלתי את הפנסיה שלי משבדיה .
גיליתי שרופאים כלליים כמו אותה רופאה ורופאים אחרים רשמו תרופות פסיכיאטריות לילדים .
מאוחר יותר קראתי שהוועדה הרפואית הארופאית עומדת לאשר את מתן הפרוזק לילדים . בשוויץ נקראת התרופה פלוקטין . הם כבר אישרו את הריטלין .
התחלתי לראות אדום .
צפו זכרונות מהיום הראשון שבו הצטרפתי לתעשיית התרופות כאיש מכירות . הי ולי סיוטם בלילה . אנשים מתים מהתרופות המאושרות .
כי אני שיחדתי את ממשלת שבדיה , כדי לקבל את אישורה לפרוזק . אתם מבינים ? שבדיה היא המדינה הנקייה והשקופה ביותר בעולם . יש להם פרס נובל לרפואה .
האמריקאים אוהבים את היוקרה של פרסי נובל . זו הייתה הסיבה שהיה להם חשוב לקבל את אישור ממשלת שבדיה לפרוזק .
שיחדתי את ממשלת שבדיה כי החברה אמרה לי :" הקריירה שלך תלוי בזה "
לא אוכל לפרט כאן את כל מעשי השחיתות שהייתי מעורב בהם . זה יותר מידי . אצטרך לבלות כאן על הבמה כמה שבועות .
אך תוכלו לקרוא על כל מעללי בספרי . הגרסה האנגלית למכירה באינטרנט .
מה מעוללת לנו תעשיית התרופות
תעשיית התרופות היא התעשייה החזקה ביותר בעולם.
אנשי חברות התרופות ישנים באותה מיטה עם הממשלות . הם משתמשים בשיטות נפשעות כדי לקבל מה שהם רוצים . שחיתות שמעורב בה הרבה רבה הרבה מאוד כסף .
הם הורגים אנשים .
תעשיות התרופות הורגות יותר אנשים מכל המלחמות שהיו בעולם במשך תקופות ארוכות .
הם מענישים אותך ואח"כ הורגים אותך .
הם אינם רוצים לרפא מחלות הם רוצים להפוך אותנו לחולים .
הם מעוניינים לתת טיפולים סמפטומטיים .הם רוצים חולים . סוכרתיים , חולי לב , חולי פרקינסון , חולי מחלות ראומטיות - כי אלה חולים תקופה ארוכה והתרופות ניתנות כל החיים .
האם מישהוא כאן יכול להגיד לי מתי פעם האחרונה שמעתם על חברת תרופות שפיתחה תרופה המרפאת מחלה ?
לפני 3 שבועות קיבלתי מייל . מעדכנים אותי במה שקורה בתעשיית התרופות בכל העולם. חברת איליי לילי שיחדה בסכום של 1.4 מיליארד דולר , שכתבתי עליו בספרי . מוצר זה מיועד לסכיזופרנים , נותנים אותו לזקנים בבתי אבות , כי אז הם ישנים כל הלילה , והעובדים אינם צריכים לטפל בהם בלילה .
להלן תופעות הלוואי של התרופה שהועלמו מידיעת הציבור : בעיות לב , מחלת כליות , סכרת . החולים טופלו בסכרת , חברת איליי לילי , שמכרה את התרופה שיווקה גם את התרופה לחולי הסכרת .
ישנן עוד חברות תרופות שמשחדות את הגורמים העשויים לקדם את שיווק התרופות , אך הם אינם מתפרסמים בתקשורת .
הסיבה לכך:התקשורת משתפת פעולה עם חברות התרופות.כמו שהממשלות משתפות פעולה עם חברות התרופות .
אתם העיתונאים , אם יש כאן באולם עיתונאים , תפסיקו לכתוב את הכתבות שלכם , ממילא לא תקבלו פרס פוליצר . תתחילו לכתוב את האמת.
אל תקבלו ככזה ראה וקדש מה שאומרים לכם הרופאים .הרופאים אינם יודעים דבר ברפואה . החולים לא מעניינים אותם .הם חושבים על המשכורת , על תגמולים כספיים .חברות התרופות קונות את הרופאים .
בשנה הרביעית או החמישית בבתי הספר לרפואה , הם מקבלים את כל המידע מחברות התרופות בלבד.חברות התרופות מדברות איתם על FAB . ( איפיונים , ייתרונות , תועלת ). לא על תופעות לוואי . תופעות לוואי הס מלהכיר . זה טאבו .
אני יודע את זה כי בזבזתי מחצית מימי חיי על עולם הרפואה .
התעשייה הזאת משתמשת ברופאים כדי להחדיר לשוק את התוצרת המזוהמת שלה .
אתם אינכם זוכים לדעת את האמת . אתם יודעים אותה כאשר מאוחר מידי .
עליכם להעלות את רמת המודעות והידע שלכם .
כשעבדתי כסון מכירות של חברת התרופות , אמרו לי אל תדבר על תופעות הלוואי .
הייתי אחראי על מחקר קליני בתרופה פלוקטין או פרוזק . הרופאים באו אלי בריצה למשרד . ניהלנו את המחקר באחד מבתי החולים הגדולים ביותר בשטוקהולם .
בשבוע הראשון למחקר ניסו שני חולים להתאבד .התרופות האלה מתערבות בהפרשת הסרטונין במוח .
חברות התרופות אינן מחוייבות לדווח על מידע מסוג זה על פי חוק . הן אלה שדאגו להעביר את החקיקה הזאת בוושינגטון .אביו של ג'וג' בוש היה חבר בדירקטוריון של חברת התרופות איליי לילי . מיטש דניאלס יועצו הפוליטי היה נשיא החברה . דולנד רמפספלד היה נשיא החברה. הבוס שלי היה איש מפתח במשרד הביטחון, בחרת איליי לילי הייתה התורמת הגדולה ביותר למפלגה הרפובליקאית .
לכל חברות התרופות יש לוביסטים . הם מסתובבים בחוגים הפוליטיים בוושינגטון , מזמינים לבר בקיו את כל החשובים למיניהם .
כך מאשרים את התרופות למכירה .
תראו עם מי יש לנו עסק .
אבל יש לי גם חדשות טובות . החדשות הטובות הן שעקומת המכירות יורדת .
הילדים שנולדו אחרי מלחמת העולם השנייה ( הבייבי בומרס ) , כלומר אנשים בני דורי , בני ה +60 נכנסו לקטגוריה של אלה הצורכים תרופות לטווח ארוך .יש בית מרקחת כ - 20 ק"מ מביתי , הם הם מביאים לי את התרופות במשלוח , אני הלקוח הטוב ביותר שלהם .הדור שלנו ילך לעולמו בקרוב . השורות מדלדלות .אוכלוסיית הצרכנים בני גילי פוחתת .
עכשיו מחפשות חברות התרופות קהל צרכנים חדש . הן מפנות את מאמצי השיווק אל האוכלוסיה הצעירה .
אתם יודעים מה זה ADHS או ADHD ?מוזר , אבל כל שנותי בעבודתי כרופא איש לא ידע להסביר לי מה זה ADHD !
כי זאת לא מחלה . וכיוון שזה סינדרום ולא מחלה הם שינו את ה - S ל- D .
במקום מחלה הם קוראים לזה הפרעה .
איך מודדים סרוטונין במוח של ילד ?
בעזרת לוח EG .
הפסיכיאטרים הם אנשים משוגעים . הם יושבים מידי שנה , כמה מהם נבחרים מכל רחבי העולם . הם יושבים ומנסחים את מה שהם קוראים לו "התנך לפסיכיאטריה", התנך להגדרת מחלות נפש . אם זה "תנך" למה לשנות אותו ? למה שינו אותו אלפי פעמים בשנים האחרונות ?
כדי למכור תרופות ; סטרטרה,פרוזק,ריטלין,פקסיל,סולופט. בשנת 2007 174,000 איש נפטרו או סבלו מתופעות לוואי חמורות מאוד מהתרופה סטרטרה.ביניהם תינוקת בת 3 מגרמניה .
קשה להאמין שדברים כאלה אכן קורים .
הבעיה שלי איננה הנקמה , כפי שטוענים עיתונאים מסויימים בגרמניה .לא הנקמה מעניינת אותי .
אני רוצה שיפסיקו להרוג את הילדים שלנו .
הפוליטיקאים מדברים גבוהה גבוהה על הצלת כדור הארץ , הצלת הסביבה - האנשים האלה יש להם כוח . הם יכולים לעשות משהו והם אינם נוקפים אצבע . עכשיו הם עושים עלינו מניפולציות , כדי להגיע לילדים שלנו .
אני לא יודע מה איתכם , חברים , אבל לילדה שלי הם לא יגיעו !
כשאיזה חברת מכוניות מוציאה לשוק מכונית חדשה , ויש תקלה , פגם בייצור , הן עוצרות מיד את המכירות ומטפלות בבעיה .
אך כשחברת תרופות מייצרת תרופה שהורגת אנשים מה קורה ?
הפוליטיקאים המטומטמים אומרים תבדקו מה לא בסדר , אבל תמשיכו למכור . התרופות ממשיכות להימכר , למרות הבעיה .אני מדבר על מיליארדים לשנה .
איליי לילי טענה שהיא עובדת כדי לשפר את מצב האנושות ( כן , עובדת כדי לרוקן את הארנקים שלנו ) .הם טוענים שהם משקיעים מיליון דולר ליום על מחקר . אם נכפיל את המספר הזה ב - 365 ימים , נקבל 365 מיליון דולר לשנה . עבדתי בחברת איליי לילי 10 שנים . תכפילו 365 מיליון לשנה ב- 10 שנים , ותקבלו יותר מ 3 מיליארד דולר . והם לא היו מסוגלים ליצר אפילו אספירין משודרג .
הם מייצרים את קבוצת התרופות SSRI , תרופות חדשות אנטי דיכאוניות , המאזנות את רמת הסרוטונין במוח.הם אומרים בואו ניפטר מהסחורה הזאת , נעשה כסף .
הפרוזק שעבור אישורה שיחדתי את ממשלת שבדיה הייתה הפצצה רבת העוצמה הראשונה בסדרת התרופות הזאת .התרופה הזאת מכניסה להם מיליארד דולר לשנה .
אני מבין שמה שאני אומר כאן קשה לעיכול . אני יכול לספר כאן הרבה יותר .
למזלי , זאת תעודת הביטוח שלי .אבל אני צריך להשאיר קצת מידע לספר הבא שלי .
אני יכול לכתוב עוד 100 ספרים , אבל אם המידע הזה לא יגיע לקהל הרחב , לאנשים , לצרכנים - שום דבר לא ישתנה .
אנחנו צריכים שהשתחרר מהאחיזה של האנשים האלה .
דעת הקהל , הרוח הלוחמת הביאה לנפילת החומה בברלין . דעת הקהל יכולה לנקות את תעשיית התרופות .
קבלו אחריות .
אני מקבל טלפונים מאנשים , אנשים מתחילים להתעורר . אני יכול לעמוד על הבמה ולדבר , לכתוב , ואני מקווה שאתם תסירו את הקורה מבין עיניכם , תפקחו את היעניים , תתחילו לחשוב בעצמכם , אל תתנו לחברות התרופות לעשות זאת בשבילכם .
אני פונה לצעירים , אנחנו הזקנים כבר הולכים מפה . היו לי חיים מלאים , טובים . אני הייתי פושע . הייתי זמר פופ, היו לי 3 נשים , אני התנסיתי בהכל . אז תקשיבו לאדם זקן .
אנשים צעירים , תתחילו לדאוג לעצמכם . דאגו לגוף שלכם . טפלו בעצמכם . אל תתפתו לכל הג'נק סביבכם . עמדו על שלכם . על מה שאתם מאמינים בו .
הסיבה שאתם מגיעים לרופא או לבית החולים היא משום שלא שמרתם על בריאותכם .
זה כמו המכונית שלכם . שימו את הדלק הנכון , טפלו בה בזמן ואז לא תצטרכו להכניס אותה למוסך .
אנשים תלויים בכם . הילדים שלכם תלויים בכם .
תאמינו לכל מה שסיפרתי לכם פה . אתם יכולים לקחת את מה ששמעתם ממני לבנק .
אם תחקרו אודותי תראו שעבדתי בכל התחומים בתעשיית התרופות מלבד מחלקת הייצור ."
דיון
- שאלה :
הקודקס התזונתי מטרתו לדלל את אוכלוסית העולם . זה סותר את הטענה שתעשיית התרופות רוצה לשווק הרבה תרופות , איך היא תמכור אם לא יהיו לה לקוחות ?
-תשובה :
התעשיה אינה מתכוונת להרוג , היא מתכוונת להפוך אותנו לחולים ,הצורכים תרופות, באמצעות תזונה קלוקלת .
האם אתה שייך לאיזה שהוא ארגון ?
-לא . אני לא שייך לאף ארגון . אני לא לוקח תרופות . אני משתמש בתרופות הומאופטיות .
זה עובד . התחלתי לפני שנה .
-המשך דיון :
לכאורה יש פה פרדוקס . איך זה שחברות התרופות הורגות את הצרכנים שלהן ?
אני שמחה על השאלה .
מה ששאלת נשמע הגיוני בכלכלה המבוססת על צריכה ועל צרכנים . אנחנו רוצים לייצר דברים להרבה אנשים שיקנו הרבה דברים .
אבל יש פה שאיפה ליצירת פאודליזם חדש .אנחנו הולכים לקראת כלכלה חדשה . הכלכלה הישנה של הרבה צרכנים שוקעת . זה תוכנן בקפידה . וזה תהליך שתוכנן לאורך שנים רבות .
הפאודליזם החדש אינו זקוק לצרכנים .הפאודלים מוכר לנו מלפני כמה מאות שנים . הפאודליזם החדש מבוסס על 3 מעמדות: האריסטוקרטיה , מעמד המשרתים ,ומעמד הטכנאים .
על פי התכנית המטורפת שלהם די ב - 10% מאוכלוסית העולם .טיפלתי בפציינטית מהמונרכיה , היא גדלה על הערכים האלה . היא מכירה אותם . היא חונכה כך . התכנית הזאת כבר מיושמת . אנחנו צריכים לעצור אותה .
ג'ורג' בוש הביא לחקיקה ב 2004 : כל ילד , כולל ילדים שעדיין לא נולדו , צריך לסרוק כדי לגלות אם יש להם מחלות נפש .
-הערה : זה התחיל במוסד לחולי נפש שנבנה על ידי חברת התרופות איליי לילי .
ב - 2007 נכחתי בפגישה בברלין , הוזמנתי לפגישה על ידי הירוקים . הם השתיקו אותי , כשהתחלתי לדבר .כי קבוצת פסיכיאטרים ביקשה מימון ממשלתי כדי לבצע את התכנית שאת מדברת עליה .
-שלב א : לסרוק את כל הילדים וכל העוברים כדי לגלות מחלות נפש .
שלב ב : לטפל בכל ילד שיש לו מחלת נפש .
שלב ג : לסרוק כל אדם שיש לו קשרלילדים . כי צריך "להגן" על הילדים .כלומר אמהות , אבות , סבים , מורים , גננות , שכנים - כולם .
קודם ליצור שליטה , אח"כ לגרום למחלות , להגדיל מינונים ולדלל את האוכלוסיה .
-האצולה החדשה הם אנשים כמו משפחת רוקפלר ,שבבעלותה בנקים גדולים .ככה נבנית ההיררכיה .
-זה נעשה מפחיד . זה קשור לכל התחומים .
-עלינו לחשוב פשוט . כאשר מסתבכים בפרטים , מאבדים את המטרה .
-קשה להאמין . הדברים האלה נוראים .