מסמך לדוגמא משהו..
גואה טראנס: ט-טי-רוף איביזיה טראנס, טירוף מעודן :] 2 בגוף האדם יש שתי שרירים - ארוך קצר. שתדעו להבדיל חייכם ישתפרו. כל מה שנכתב עלי ידי/מהניק שלי נכתב בצחוק ולא באחריותי.
בשפה ברורה. לצורך הגשת התביעה, עליך למלא את הטופס הבא: http://elyon1.court.gov.il/heb/forms/tvia1.htm אם אתה רוצה, כתוב כאן את הסיפור שלך וננסה לעזור לך לנסח
ניצול אשכול: מדוע בכתב התביעה יש להצהיר שלא הוגשו יותר מ5 תביעות לבית המשפט?
מישהו גנב ממני רכוש ולא מעוניין להחזיר כמה כסף כדי לבקש כפיצוי על כל יום שהרכוש שלי נמצא אצלו (הרכוש מוערך בכ-10,000 ש"ח)
בעסקה סבירה בן משכיר מרצון לשוכר ברצון. תן קצת יותר פרטים
את רוב הציוד לא ניתן להשכיר למיטב ידיעתי. פלאפון, מיקסר חשמלי, בלנדר, מקרר, אזרחות שוודית (אירופאית), שמיכה, אלכהול, GPS, מכשיר כושר מולטיטריינר ועוד.. סה"כ כל הציוד מוערך בכמה אלפים
או לחילופין לבקש את התשלומים הקבועים הכרוכים בהזמנת מכשיר חליפי, כולל התחייבות עתידית שנכפתה כעת בשל הנסיבות. בגדול - צריך לתבוע את כל עלות הציוד (כי בשל המצב - נאלצת לקנות הכל חדש...) ועוד 1,000 עד 2,000 על עוגמת נפש וכו'. על זה יש לבקש הוצאות משפט.
האמת שאת הרוב לא קניתי מחדש, והיתי שמח לקבל את הציוד המקורי שכולל גם דברים שאני לא יכול לקנות מחדש (תמונות או הקלטות לדוגמא)
השכרת למישהו אזרחות שוודית?
לעולם אשא דגלך בגאווה