12-05-2009, 19:33
|
מערכות מודיעין חוזי (IMINT), מערכות חישה גילוי והתרעה - חלל, אויר, ים ויבשה. התנהלות ביטחונית, תעשייתית וחוזית בינלאומית
|
|
חבר מתאריך: 08.03.05
|
|
האחים פראג'....??
יערי - ראשית תודה על התוספות והחומר המעניין מאד שהעלת כאן ועל השיח שהוא גרר וגורר (אני מקווה שגם ימשיך כך). שנית - העלית כאן שתי תמונות בצבע. אין זה סביר שהנווט (כך אני מנחש) שצילם אותן רץ לפוטו פארג' להדפיס רק שתי תמונות צבע..... אם ברשותך תמונות נוספות "בצבעי טמבור" (אבל בבקשה מאותו המצעד, מאותן ההכנות - כדי שהאשכול הזה ישאר מפוקס משהו...) אז אנא חלוק אותן עמנו. (גם בשחור/לבן יתקבלו בברכה !).
בהזדמנות זאת אני מרשה לעצמי לבקש - כפותח האשכול - ממשתתפים אחרים שלא בהכרח מה"כחולים" (ח"א), להוסיף כל תמונה (צבע או שחור-לבן או אף חום-לבן...) , אנא צאו מהבונקרים (למרות שמטוסים חגים מעל ) ושתפו אותנו במראות(תמונות) וסיפורים נוספים מהקרקע - שריון, רגלים, הנדסה, חרמ"ש, חיל -הים (טוב - לא בירושלים... אבל מאותה החגיגה בבקשה) - ואף תזמורת צה"ל למי שזקוק למנגינות מצעד... צילומי הבמות וכיוב'.
למרות שבפתיחה עניינו אותי החזרה והמסלול בלבד, אני חושב שיהיה מעניין מאד להרחיב מעט את הנושא ולהאיר כמורשת את כלל המצעד ההיסטורי המיוחד הזה של שנת 1973 ערב המלחמה שתבוא באוקטובר אותה השנה.
יערי - Go on - don't give up
נערך לאחרונה ע"י מיקיטל בתאריך 12-05-2009 בשעה 19:37.
|