27-04-2009, 13:45
|
|
|
חבר מתאריך: 09.08.08
|
|
...
אני לא יודע, בד"כ חיות בטבע לא באות עם תאריך פג תוקף או אזהרה - נא לשמור במקום מוצל לאחר ההרג. אז מבחינתי, אם מישהו אחר צד את זה ויום אחרי האריה מוצא את זה, זה לא טרי!
ולא חסרים מקרים -- מתועדים --של אריות שהשאירו טרף גדול ואכלו ממנו במשך 3-4 ימים..
אני אשמח אם תביא לי את ההוכחה המדעית לרעמה, לא נתקלתי בה בשום מקום.
ללביאה אין רעמה כי היא לא צריכה לאיים על אף אחד, אם זה טרף היא עושה את הדבר שהיא יודעת הכי טוב, שזה להתגנב ולצוד. ואם זה אריה בוגר, זה לא מתפקידה להגן על שום דבר. יש את הזכר בשביל זה, ואם מנצחים אותו, היא תחיה עם מי שניצח, אין פה דיונים של בעד ונגד.
העובדה שאף אריה לא הרג אריה אחר, היא מכיוון שהכל הצגת שרירים, אף אחד לא מסתכן במוות. אם 2 אריות רבים על מנהיגות, הם לא ינסו להרוג אחד את השני - הראשון שירגיש שהוא בסכנת מוות יסוג ויחפש מקום לחיות בו בשקט.
לגבי החיות הימיות, שוב, אני לא מבין מאיפה העובדות. אבל הדולפין (ביחיד) נוגח בזימים שזה מקום רגיש אצל הכריש, ובבטן של הכריש עד שהוא נסוג, ואם הוא אידיוט אז עד שהוא מת. ושוב- לא חסר מקרים--- מתועדים!---. ולא בלהקה. אחד על אחד.. נכון שהעמלץ יכול לתת לו ביס ולהוריד חתיכה ממנו והוא ימות.. אבל הוא ממש לא מפרק אותו כמו שנדמה לך. לרוב 2 פרטים יזהרו מאוד אחד מהשני ויעדיפו לא לתקוף. אלא אם יש דולפינים שנולדו וצריך להגן עליהם.
לגבי עמלץ וטונה אני בכלל לא מבין מה הקשר, קודם כל טונה זאת משפחה ענקית, זה לא סוג אחד, ואתה לא משווה לכל משפחת הכרישים אתה משווה רק לעמלץ. אז תבחר לך סוג של טונה. .. ב. גם טונה חיה בלהקות, רק הפרטים הענקיים, שעוברים את ה 500 קילו מתחילים לחיות לבד, וגם אז, אין לה אופציה לפעור לסתות כמו לכריש בשביל לתת ביס למשהו בגודל של כריש, אז מה היתה ההשוואה פה?!